Trendyol sözleşme hangi adrese?

Trendyol sözleşmesi hangi adrese gönderilir?

d. Kollektif esas sözleşmenizin fotokopisini de göndermeniz gerekmektedir. İşbu Satıcı İş Ortaklığı ve İlan Sözleşmesi (“Sözleşme“), bir tarafta Maslak Mahallesi Büyükdere Caddesi (Spine Plaza) No:243 İç Kapı No:19 Sarıyer/İstanbul adresinde bulunan DSM GRUP DANIŞMANLIK İLETİŞİM VE SATIŞ TİCARET A.Ş.

Trendyol sözleşme nasıl yapılır?

Trendyol Satıcı Olmak

  1. Adım: Başvuru Formuna Girilecek Bilgiler.
  2. Adım: SMS ile Doğrulama.
  3. Adım: Şifre Oluşturma ve Panele Giriş
  4. Adım: Şirket Bilgilerinin Girişi.
  5. Adım: Operasyon, Adres ve İletişim Bilgilerinin Girişi.
  6. Adım: Sözleşme Onayı

23 Eyl 2021

Trendyol satıcı sözleşmesi nasıl alınır?

  1. Satıcı İş Ortaklığı ve İlan Sözleşmesi‘ni sistemden indirin, 16 sayfalık sözleşmenin her sayfasında imza sirkülerinde yer alan ve sözleşme imza yetkisi olan imza yetkililerinin ıslak imzası ve firma kaşesi olmalıdır.
  2. Ticari Sicil Gazetesi.
  3. Vergi levhası (2017 yılı ve sonrasına ait olmalıdır)

Trendyol KEP adresi şart mı?

Trendyol üzerinden satış yapmak isteyen markaların artık KEP adresleri olmak zorunda. Trendyol, pazaryerinde satıcı olanlar ve olmak isteyenlerden KEP adresi edinmelerini ve kendilerine bildirmesini istiyor.

Trendyol Influencer nedir?

trendyol‘un gelir ortaklığı programı. sosyal medya fenomenleri sisteme dahil olarak ürünleri takipçileri ile paylaşır ve satış miktarına göre belirli oranda gelir elde eder.

Trendyol eleman alıyor mu?

Trendyol‘a En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor-İşte İş İlanı Başvuru Sayfası 30 Haziran 2020 – 22:37 | Güncelleme: 10 Mart 2022 – 20:25. Trendyol personel alımında başvurular başladı. İnternet üzerinden yayımlanan personel alımına en az lise mezunlarının başvuru yapabileceğine yer verildi.

Trendyol nasıl para kazanıyor?

Normal kullanımlarda yapılan her alışveriş için %1 trendyol cüzdan para alınır. Aynı zamanda her 100 TL ve üzerin cüzdan yüklemesi yapıldığında 1 TL trendyol para kazanılır. Buna göre 200 TL yüklemelerde 2 TL, 500 TL yüklemelerde ise 5 TL hediye para alınacaktır.

Trendyol ne kadar komisyon alıyor?

Trendyol, mağaza sahiplerinden yaptıkları satışlara göre komisyon bedeli almaktadır. Trendyol komisyon oranları ürün kategorisine göre %5 ve %30 arasında değişmektedir.

Trendyol da kendi ürünlerimi nasıl satarım?

Trendyol‘da ücretsiz mağaza açmak için kişilerin mağaza açma başvurusu yapması ve ardından istenen belgeleri Trendyol‘a iletmesi gerekir. Trendyol mağaza açma başvurusu onaylandıktan sonra ürünlerinizi Trendyol‘a yükleyerek satış yapabilirsiniz.

Trendyol satıcı sözleşmesi hangi kargo?

Sadece PTT Kargo ile Trendyol Ödemeli gönderim yapabilirsiniz.

Kimler KEP başvurusu yapmak zorunda?

Gerçek kişiler ve diğer tüzel kişiler elektronik tebligattan isteğe bağlı olarak yararlanır. Bu hüküm gereği, tebligat göndermeye yetkili mercilerin ve sermaye şirketlerinin (anonim, limited ve sermayesi paylara bölünmüş komandit şirketlerin) KEP hesap sahibi olması zorunludur.

Türkkep zorunlu mu?

Pazar Yerleri ve KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) Adresi Zorunluluğu. Artık pazar yerlerinde satıcı olanlardan ve olmak isteyenlerden KEP adresi almaları isteniyor.

İnfluencer ne kadar kazanıyor?

Blog yazmak, Instagram, Youtube, Twitter veya diğer sosyal medya kanallarında paylaşım yapmak artık bir hobi değil, önemli bir gelir kaynağı olmaya başladı. Oldukça iyi takipçi sayısına ulaşmış ve düzenli olarak paylaşımlar yapan influencer‘ların aylık ortalama kazançları 20.000 TL’yi bulabilmektedir.

Trendyol Influencer Marketing nedir?

Trendyol Influencer Satış Ortaklığı Influencer‘ın kendi network ağındaki takipçileri böylelikle Trendyol için potansiyel müşteri özelliği taşıyor. Takipçiler linkteki ürünleri satın aldığında satın alınan ürünler için Trendyol tarafından influencera komisyon veriliyor.

Trendyol araçlı kurye ne kadar kazanır?

Trendyol araçlı kurye aylık ortalama 8000 – 15.000 TL arasında kazanmanızı sağlar. Ancak bu oran hızlı ve düzenli çalışma ile 15.000 TL’yi geçebiliyor.