Trendyol un merkezi neresi?

Trendyol şirket nerede?

Trendyol, merkezi İstanbul’da bulunan Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformu, dünyanın sayılı e-ticaret şirketlerinden biridir.

Trendyol Hangi şehirlerde var?

Trendyol Hızlı Market, İstanbul, Ankara Bursa, İzmir’de ve 30 ilde randevulu teslimat ile hizmet vermekte. Bulunduğunuz bölgede hizmet verip vermediğini öğrenmek için Trendyol uygulamasında “Hızlı Market” bölümüne bakabilirsiniz.

Trendyol nasil aranir?

Doğrudan Trendyol çağrı merkezine bağlanmak için 0 212 331 02 00’ı arayabilirsiniz.

Trendyol un numarası ne?

Trendyol müşterileri 0212 331 02 00 numarası üzerinden müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirler.

Trendyol satıcı sözleşmesi nereye gönderilir?

1) Gönderen alanına şirketinizin ticari adını yazmalısınız. 2) Islak imzalı sözleşmenizi PTT Kargo ile Trendyol Ödemeli göndermek için: 804173504 alıcı kodunu vererek Hobim firmasına gönderebilirsiniz. Sadece PTT Kargo ile Trendyol Ödemeli gönderim yapabilirsiniz.

Trendyol un sahibi kim?

Demet MutluTrendyol.com / Kurucusu

Trendyol hemen gelsin hangi şehirlerde var?

Hızlı Market hangi bölgelere hizmet veriyor? Şu anda İstanbul, Ankara Bursa ve İzmir’de hemen teslimat, 30 ilde de randevulu teslimat ile hizmet vermekteyiz. Bulunduğunuz bölgede hizmet verip vermediğimizi kontrol etmek için uygulamamızda yer alan Hızlı Market butonuna tıklayabilirsiniz.

Trendyol ortakları kim?

Kendi tedarik ettiği ürünlerin yanı sıra 45 bin KOBİ iş ortağıyla açık pazara dönüşen Trendyol‘un yüzde 86.5’i Çinli alışveriş platformu Alibaba’ya ait. Şirketin kalan yüzde 6.96’sı Demet Mutlu’ya, yüzde 5.55’i Evren Üçok’a, yüzde 0.78’i Begüm Tekin’e, yüzde 0.21’i Zeki Güçlü Kaya’ya ait olduğu biliniyor.

Trendyol Satıcıya nasıl ulaşırım?

NOT: Bu sayfadaki içerikler Trendyol satıcılarını yönlendirme amacıyla hazırlanmıştır. Trendyol müşterileri 0212 331 02 00 numarası üzerinden müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirler.

Trendyol operatöre nasıl bağlanabilirim?

Peki Trendyol müşteri hizmetlerine direkt bağlanmak için ne yapmak gerekiyor? Trendyol müşteri hizmetlerine ulaşmak için iletişim numarası 0212 331 0 200. Bu numaralar üzerinden soru ve taleplerinizi iletebilirsiniz.

0212 331 02 00 kim?

Trendyol’a Hiçbir Şekilde Ulaşamıyorum, Şikayetçiyim! Trendyol’un 0212 331 0200 numaralı çağrı merkezine ulaşamıyorum.

Trendyola telefonla nasıl ulaşırım?

Trendyol canlı destek için müşteri hizmetleri numarasını aradığımda (0212 331 02 00) müşteri hizmetlerine asla bağlamıyorlar yalnızca Trendyol asistanla işimizi halletmemizi bekliyorlar fakat şikayetimi asistan aracılığıyla çözemiyorum.

Trendyol sözleşme hangi adrese?

b. Islak imzalı sözleşmenizi ” Hobim Operasyon Merkezi Adres: Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi 132. Sokak No:1/1, 59860, Ergene / Çorlu / Tekirdağ” adresine göndermelisiniz. Islak imzalı sözleşmenin aslı ile beraber imza beyannamesinin/sirküsünün fotokopisini göndermeniz gerekmektedir.

Trendyol Kurumsal fatura kesiyor mu?

Trendyol‘a müşteri kurum olarak kayıt olamıyor kurumsal bir fatura detayi veremiyor. Siz nasil kesiyorunuz ki? Trendyol, KVKK gereğince müşterinin Tc kimlik ya da vergi numarasını satıcıya vermiyor. Ancak açıklama kısmına müşteri vergi numarasını yazarsa satıcı o bilgilerle fatura kesiyor.

Trendyol Alibabaya kaça satıldı?

SEC’e açıklamada bulunan Alibaba, DSM yani Trendyol için 728 milyon dolar yani 3.6 milyar lira ödediğini ifade etti. Açıklamada DSM’nin çoğunluk hissesinin bu fiyata alındığı ifade edildi.