Yengeç burcu bu hafta neler yaşayacak?

Yengeç burcunu neler bekliyor 2022?

Yıl boyu finansal konular gündeminizde olacaktır. Ortak kazançlar, eşinizin geliri, ailenizle, varsa ortağınızla kazançlar konusunda aksaklıklar yaşanabilir. Maddi anlamda kısıtlanmalar meydana gelebilir. Sigorta, miras, nafaka, vergi, kredi gibi her türlü maddi koşullarda sorunlar yaşanabilir.

Bugün Yengeç burcu nedir?

Yengeç Burcunun Haftalık Burç Yorumu Zihinsel açıdan yoğun geçebilecek bir dönemdesiniz. Bazı mevcut süreçlerin nasıl geliştikleri ile ilgili geriye dönük değerlendirmeleriniz olabilir. Bu değerlendirmeler yoluyla gördükleriniz günlük yaşamınızda bazı yaklaşım veya eylemlerinizde de değişmenizi sağlayabilirler.

Yengeç burcu en çok ne yapmaktan hoşlanır?

Yengeç burcu kadını güçlü ve ne istediğini bilen erkeklerden hoşlanır. Aynı zamanda romantik ve duygusal yapıda bir erkek ile de çok mutlu olacaktır. Yengeç burcu kadını asla aldatmayacak iyi bir erkekten hoşlanır.

Yengeç burcu tembel mi?

Tembel Oluşları Yengeç burçları çalışkandır fakat sadece motive oldukları durumlarda. Aksi her durumda tembeldirler. Sadece o işi yapmak içlerinden gelmez.

2022 en şanslı burç hangisi?

Bu senenin değerini bilmeliler. 2022 yılı para konusunda Kova burçları için son 12 yılın en şanslı yılı olacak. Jüpiter Balık burcunda seyahat ettiği için Balık burcu her alanda en şanslı burç olacak.

Yengec burcu 2022 hangi ay?

Yengeç burcu olanlar 22 Haziran ile 22 Temmuz ayı arasında doğan kişilerdir.

Yengeç burcu nasıl bir insan?

Yengeç burcu olan kişiler genel olarak hayatlarındaki her konuda aşırı derecede alıngan, hassas ve de kuruntulu olan kişilerdir. Sorumluluk duyguları da oldukça çok gelişmiş olmaktadır. Yengeç burcu olan kişiler duygusallıkları ve de duyarlılıkları ile tanınırlar.

Yengeç burcu hangi burçla evlenmeli?

Balık ve Akrep de Yengeç burcunun evlilikte çok mutlu olacağı burçlardır. Uyum dışında aynı zamanda tutku arayan Yengeçler, Koç, Oğlak ya da Terazi burçları ile yuva kurabilir. Güçlü Aslan da Yengeç burcu için ideal bir eş olabilir. Yengeç burçları, genellikle su grubu ile çok iyi anlaşır.

Yengeç burcu neyi sevmez?

Yengeç burcu, arada kalmaktan ya da belirsiz durumlar ile başa çıkmak zorunda kalmaktan nefret eder. Yengeç burcu sevmedikleri arasında bu nedenle belirsizlik kavramı da yer alabilir. Kendi konfor alanına çok önem veren yengeç burçları bu alanlara yenilikler girince bu durumdan hoşlanmaz.

Yengeç burcu hangi burçları sevmez?

“Evine ve sevdiklerine bağlı, koruyucu ve huzur isteyen Yengeçlerin anlaşamadığı tek burç Oğlaklardır. ” Yengeçlerin kendileri aynı gruba dahil olduğu Akrep ve Balık burçlarıyla iyi geçinir. Yengeç duygu insanı olduğu için su grubuyla iyi anlaşabilirken Oğlaklarla bu durum tam tersine dönmektedir.

Yengeç burcu sinirlenirse ne olur?

Sinirlendiğinde eleştiri oklarını karşısındakine saplar hatta kendine bile zarar verebilir, acı sözle kırmaktan hiç mi hiç çekinmez, sonra da bir daha dönmemek üzere çeker gider. O anda hiçbir şey onu durduramaz.

Yengeç burcu psikopat mıdır?

Yengeç burcu en çok psikopatı barındıran burç olarak zirvede yer alıyor. Ani parlayan yapılarıyla yengeç burcu en çok cinayet işleyen 1. burç oldu. Ayrıca bu burcun işlediği cinayetlerin çoğu diğer burçların aksine kıskançlık gibi duygusal temellere dayanan şeylerden kaynaklı.

2022 yılı hangi burcun yılı olacak?

Bereketin, şansın ve bolluğun gezegeni Jüpiter 2022 yılında Balık burcunda gerçekleşecek bir yıllık seyahatine başlıyor. Her burcun şanslı olduğu alan değişecek. Jüpiter her yıl bir burçta seyahat eder ve bizlere seyahat ettiği burç konusunda şanslar verir.

2022 de hangi burçlar zengin olacak?

İşte şimdi sayacağımız 3 burç kulak kesilsin haberimize. Koç, Terazi ve İkizler burcundan birine sahipseniz 2022 yılını zengin bir girişle kapatanlar arasında yerinizi aldınız demektir.

Hangi ayda doğanlar Yengeç burcu?

Yengeç burcu olanlar 22 Haziran ile 22 Temmuz ayı arasında doğan kişilerdir.