Soma izmir tren kaç saat?

Soma izmir tren ne kadar?

Soma ile İzmir ile tren

En iyi fiyat 20,98 TL
Yolculuk süresi 3 sa 7 dk
Günlük bağlantılar 3
İlk kalkış 22:01
Son kalkış 18:38

Soma tren nerelere gidiyor?

Soma‘dan İzmir Mavi treni ile, İzmir (Basmane), Çiğli, Menemen, Ayvacık, Muradiye, Manisa, Karaağaçlı, Saruhanlı, Akhisar, Kırkağaç, Soma, Savaştepe, Balıkesir, Dursunbey, Balıköy, Demirli, Tavşanlı, Kütahya, Alayunt, Eskişehir, Alpu, Beylikova, Yunusemre, Biçer, Beylikköprü, Polatlı, Temelli, Sincan, Ankara Gar, …

Soma Ankara trenle kaç saat?

SomaAnkara Tren Seferleri Soma İstasyonundan Ankara Garına günde yalnızca 1 tren seferi gerçekleşmektedir. Saat 22:00’de hareket etmekte olan trenin yolculuk süresi 10 saat 50 dakikadır.

Soma Menemen Tren kaç saat?

SomaMenemen Tren Seferleri Soma İstasyonundan Menemen İstasyonuna günde 3 tren seferi gerçekleşmektedir. İlk tren, saat 07:24’te hareket etmekte olup yolculuk süresi 2 saat 9 dakikadır. Son tren ise saat 19:01’de hareket etmekte olup yolculuk süresi 2 saatdır.

Manisa Soma tren seferleri başladı mı?

ManisaSoma Tren Seferleri Manisa‘dan ilk tren sabah saat 08:10’da kalkış yapıp, saat 09:38’de Soma‘ya varmaktadır. Son tren ise akşam 20:42’de kalkış yapıp, saat 22:00’de varmaktadır.

Izmir’den Soma’ya tren var mı?

İzmir (Basmane) – Soma Tren Seferleri İzmir (Basmane) Garından Soma İstasyonuna günde 3 tren seferi gerçekleşmektedir. İlk tren, saat 06:40’ta hareket etmekte olup yolculuk süresi 2 saat 56 dakikadır. Son tren ise saat 19:05’te hareket etmekte olup yolculuk süresi 2 saat 53 dakikadır.

Soma izmir otobüs bileti ne kadar?

En Çok Tercih Edilen Soma – İzmir Otobüs Seferlerinin Bilet Fiyatları

Otobüs Firması Soma İzmir Bilet Fiyatları Ortalama Sefer Süresi
Isparta Petrol Turizm 30 TL 1 sa 15 dk

Izmirden Somaya Son otobüs kaçta?

İzmirSoma arası son otobüs seferinin kalkışı: Saat 05:00’de. Hareket saatleri ile ilgili bilgilerin hafta sonları ve tatil günlerinde farklılık gösterebileceğini unutmayınız.

İzmir tren nerelere gidiyor?

İzmir Mavi Treni İzmir (Basmane), Çiğli, Menemen, Muradiye, Manisa, Saruhanlı, Akhisar, Kırkağaç, Soma, Savaştepe, Gökköy (Balıkesir), Balıkesir, Mezitler, Dursunbey, Gökçedağ, Balıköy, Demirli, Tavşanlı, Güzelyurt, Kütahya, Alayunt, Sabuncupınar, Gökçekısık, Kızılinler, Eskişehir, Alpu, Beylikova, Yunusemre, …

Soma Ankara otobüs kaç saat?

En Çok Tercih Edilen Ankara – Soma Otobüs Seferlerinin Bilet Fiyatları

Otobüs Firması Ankara Soma Bilet Fiyatları Ortalama Sefer Süresi
Sahil Seyahat 230 TL 8 sa 30 dk

Uşaktan ankaraya tren var mı?

Uşak-İzmir 280 kilometre, burası da hızlı tren ile birlikte 236 kilometreye düşecek. Şu anda UşakAnkara arası tren yolculuğu 9 saat sürüyor YHT ile yaklaşık bu süre 2 saate düşecek, Uşak-İzmir 6 saat o da yaklaşık 1,5 saate düşecek.

Manisa’dan Soma’ya tren kaçta var?

Manisa Garından Soma İstasyonuna günde 3 tren seferi gerçekleşmektedir. İlk tren, saat 08:10’da hareket etmekte olup yolculuk süresi 1 saat 26 dakikadır. Son tren ise saat 20:42’de hareket etmekte olup yolculuk süresi 1 saat 16 dakikadır.

Izmir Soma otobüs kaç saat?

Soma Hakkında İzmir‘den 1-1,5 saatlik otobüs yolculuğu ile kolaylıkla ulaşabileceğiniz Soma‘ya Türkiye’nin diğer illerinden de aktarmalı veya aktarmasız olarak ulaşmak mümkün.

Soma otobüs bileti ne kadar?

Manisa Soma arası en uygun fiyatlı otobüs hangisidir?…Manisa kalkışlı Soma otobüsleri hakkında bilgiler.

En Ucuz Otobüs 40,00 ₺
Günlük Otobüs bağlantıları 1 Ø
Uzaklık 65,5 km

Izmir’den Soma’ya saat kaçta otobüs var?

Saat Kalkış Yeri Varış Yeri
17:05 İZMİR SOMA
17:50 İZMİR SOMA
18:45 İZMİR SOMA
07:00 KIRKAĞAÇ İSTANBUL