Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı Konukları Kimler?

Şarkılar Bizi Söyler konuğu kim?

Sunuculuğunu Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici ve Sibel Can’ın üstlendiği Şarkılar Bizi Söyler programının ‘Karadeniz Gecesi’ne Selçuk Balcı, Niyazi Koyuncu, Tuğçe Kandemir ve Sinan Yılmaz konuk oldu. Sesi ve yorumuyla dikkat çeken Tuğçe Kandemir’in hayatı da merak konusu oldu.

Şarkılar Bizi Söyler klarnetçi kimdir?

Sibel Can ve Hakan Altun ile usta klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” yılbaşı özel bölümü ile ekrana geliyor.

8 Ocak Şarkılar Bizi Söyler var mı?

Şarkılar Bizi Söyler bu hafta yılbaşı özel tekrar bölümüyle 8 Ocak Cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında olacak. … Şarkılar Bizi Söyler bu hafta yeni bölüm ile değil yılbaşı özel tekrar bölümüyle 8 Ocak Cumartesi akşamı Kanal D ekranında izleyici ile buluşacak.

Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı Ne Zaman?

Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı Özel Bölümü ile 31 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Hüsnü Şenlendirici kaç çocuğu var?

Ergün Şenlendirici
Naz Şenlendirici
Hüsnü Şenlendirici/Çocukları

Şarkılar Bizi Söyler hangi sanatçılar?

Şarkılar Bizi Söyler‘in bu haftaki konukları, Karadeniz müziğinin sevilen isimleri Selçuk Balcı ve Niyazi Koyuncu, kendine has yorumları ve güçlü sesiyle Tuğçe Kandemir, Kolbastı şarkısı ve dansıyla Türkiye’yi kasıp kavuran Sinan Yılmaz olacak….

Şarkılar Bizi Söyler de kimler var?

Programın bu haftaki konukları ise Selçuk Balcı, Niyazi Koyuncu, Tuğçe Kandemir ve Sinan Yılmaz oluyor. Bu haftaki bölümde ünlü isimler en güzel türküleri seslendirerek seyredenleri müziğe doyuracak.

Sarkilar bizi soyler hangi gun?

Şarkılar Bizi Söyler her hafta Cumartesi akşamları Kanal D ekranında izleyici ile buluşmaya devam ediyor.

Şarkılar Bizi Söyler 32 bölüm ne zaman?

Şarkılar Bizi Söyler yeni bölümü ile 15 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Şarkılar Bizi Söyler hangi gün?

Şarkılar Bizi Söyler her hafta Cumartesi akşamları Kanal D ekranında izleyici ile buluşmaya devam ediyor.

Hüsnü Şenlendirici kimlerle evlendi?

Hüsnü Şenlendirici evli mi?: Nazire Şenlendirici ile evlidir. Hüsnü Şenlendirici, müzik geleneğine sahip bir ailenin çocuğudur. Dedeleri Hüsnü Şenlendirici (klarnet, trompet) ve Fahrettin Köfeci (klarnet) ve babası Ergün Şenlendirici (trompet) gibi o da 5 yaşında klarnet çalmaya başlar.

Nazire Şenlendirici boşandı mi?

Deniz Seki’yle yaşadığı büyük aşk yüzünden eşi Nazire Şenlendirici‘den boşanan ve konuşmayan Hüsnü Şenlendirici, eski eşiyle arasındaki buzları eritti. Habertürk’ten….

Kanal D Şarkılar Bizi Söyler nerede çekiliyor?

Kuruçeşme’de Boğaz’ın yanı başında yer alan Kuruçeşme Açıkhava, yazın en renkli organizasyonu ile kapılarını açıyor. Kuruçeşme, Beşiktaş İstanbul’da yer alıyor.

Şarkılar Bizi Söyler hangi güne alındı?

Şarkılar Bizi Söyler‘in konukları yayınlanan fragman ile açıklandı. Kanal D ekranlarında her hafta cumartesi akşamları yayınlanan programın sunuculuğunu Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici üstleniyor. Peki, Şarkılar Bizi Söyler‘in bu haftaki konukları arasında kimler var?

Sibel Can bölüm başı ne kadar alıyor?

İlk program için 1 milyon TL alan sanatçı, 11 Aralık’ta yeniden sahnede olacak. Bu program için de 1 milyon TL alacak olan Can, üç gecelik sahne için toplam 4.5 milyon TL alarak rekora imza atacak. Geçtiğimiz hafta sanatçıların yılbaşı programları ve alacakları rakamlar açıklanmıştı.