Yengeç burcu hangi özelliğe sahiptir?

Yengeç burcu nasıl bir karakterdir?

Yengeç‘ler duygusallıkları ve duyarlılıkları ile tanınırlar. Çevresindeki her insandan da ayni hassasiyeti bekledikleri için, kolay geçinilir tipler değildir. İyi günlerinde neşeli, iyi kalpli, yardımsever, düşünceli ve anlayışlıdırlar. Fakat herhangi belirgin bir neden olmadan somurtkan ve alıngan olabilirler.

Yengeç burcu hırslı mı?

Alıngan Oluşları Yengeç burçları çok alıngandır. Başka birinin ‘amaan ne olcak’ diye sallamadığı şeye yengeç burçları günlerce kızabilir, üzülebilir hatta bu sebeple depresyona girebilir.

Yengeçler alıngan mıdır?

Yengeç burcu, burçlar arasında en alıngan en kırılgan ve en sert kabuğa sahip burçtur. Her olaya karşı ani, olumlu ya da olumuz tepkiler verir. ve de özellikle bu tip davranışları ile tanınırlar.

Yengeç burcu titiz midir?

Bunu yaparlar çünkü küçük şeylerden dahi etkilenen oldukça hassas bir yapıları vardır ve bunu daha önce deneyimledikleri için, bir daha aynı acıları çekmekten korkarlar. İşte bu nedenle, yengeç burcu bir insana yaklaşırken çok titiz davranılmalı ve onu kırabilecek en küçük şeylerden dahi kaçınılmalıdır.

Yengeç burcu neden tehlikelidir?

Yengeç burcu bu neden ile çevresindeki yabancı faktörlere karşı oldukça ön yargılıdır. Yengeç burcu olumsuz özellikleri arasında kendini ön yargıları arasında kaybetmesi de sayılabilir. Yengeç burcu bazen kaprisli ve alıngan olabilir bu iki faktör çevresinde yengeç burcu olumsuz özellikleri olarak değerlendirilebilir.

Yengeç burcu kimlerle iyi anlaşır?

Yengeç kadınının en iyi anlaştığı burçlar arasında, Başak, Akrep ve Boğa burçları yer alır. Sakin ve bağlılığına düşkün ve sakin burçların arasındaki uyum ise genellikle huzur vericidir.

Yengeç kadını döner mi?

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Geri Döner? Yengeç burcu kadının kalbini yumuşacıktır. Eğer özür dilenirse çok kısa bir süre içerisinde yengeç burcu kadını da geri dönecektir.

Yengeç burcu gururlu mudur?

Yengeç burcu erkeğinin çaba sarf edildiğini görmesi, karşıdakine daha kolay bağlanmasına neden olacaktır. Yengeç burcu erkeği, birçok erkek gibi gururlu değildir. Zayıf düştüğü bir konuda elinden tutulmasına karşı gelmez.

Yengeç erkeği alıngan mı?

Ufak şeylerden alınganlık gösterebilir ve pasif agresif bir tutumla size bunu hissettirebilir. Çoğu yengeç burcu erkeği bu alıngan ve huysuz taraflarını kontrol altında tutamaz. Ayrıca bazen biraz bağımlı bir tipe dönüşebilir. Kıskançlık veya ilgisiz kalınca küsüp darılma gibi huyları vardır.

Yengeç erkeği takıntılı mı?

Herkesin bir rutini vardır fakat Yengeç burçları rutinleri konusunda takıntılı denecek kadar hassastırlar. Spontane durumlardan bu nedenle rahatsız olurlar. Her yerde kendi rutinlerini korumaya çalışırlar. Bu nedenle kısa bir tatile bile çıksalar birkaç bavul ile onları görmeniz mümkündür.

Yengeç burcu sinirlenirse ne olur?

Sinirlendiğinde eleştiri oklarını karşısındakine saplar hatta kendine bile zarar verebilir, acı sözle kırmaktan hiç mi hiç çekinmez, sonra da bir daha dönmemek üzere çeker gider. O anda hiçbir şey onu durduramaz.

Yengeç burcu psikopat mıdır?

Yengeç burcu en çok psikopatı barındıran burç olarak zirvede yer alıyor. Ani parlayan yapılarıyla yengeç burcu en çok cinayet işleyen 1. burç oldu. Ayrıca bu burcun işlediği cinayetlerin çoğu diğer burçların aksine kıskançlık gibi duygusal temellere dayanan şeylerden kaynaklı.

Yengeç burcu hangi burçla evlenmeli?

Balık ve Akrep de Yengeç burcunun evlilikte çok mutlu olacağı burçlardır. Uyum dışında aynı zamanda tutku arayan Yengeçler, Koç, Oğlak ya da Terazi burçları ile yuva kurabilir. Güçlü Aslan da Yengeç burcu için ideal bir eş olabilir. Yengeç burçları, genellikle su grubu ile çok iyi anlaşır.

Yengeç burcu kime aşık olur?

Yengeç burcu erkeği sadık, huzur ve güven veren kadınlardan hoşlanır. Sonsuz sevgisini gösteren, kendisi için fedakarlıklarda bulunan kadınlardan hoşlanır.

Yengeç burcu Unutur Mu?

Denizi, anneliği, derin aşkı, bağlılığı, parayı, hatırlamayı yengeçlerden öğreniriz. İşte yıldızların burcu. “Bir yengeç isterse unutur ama neyi unuttuğunu asla unutmaz”…