Trendyol Reklaminda oynayan kim?

Trendyol reklamında oynayan kurye kaç para alıyor?

reklamda asıl işi yapan, üstün performans gösteren kuryenin 3 bin lira; hiçbir şey yapmayan, bahşiş bile vermeyip kuryeyi adeta başından savan tarkan’ın 30 milyon lira alması olayı. bir insanın sadece ünlü olması her şeye bedel demek ki.

Tarkan Trendyol Reklamindan kac TL aldi?

Pandemi sürecini Almanya’da geçirip normalleşmeye gidilmesiyle İstanbul’a dönüş yapan Tarkan ayağının dozuyla reklam anlaşması imzaladı. 2 farklı şirketten reklam teklifi alan Megastarın Trendyol ile anlaşma sağladı. Tarkan‘ın 1 yıllığına anlaştığı şirketten tam tamına 30 Milyon TL aldığı öğrenildi.

Rojhat Özsoy Trendyol ne kadar aldı?

30 milyon TL’lik anlaşmayla son dönemin en büyük reklam anlaşmasına Trendyol ile imza atan Tarkan’ın bu reklam filmi oldukça konuşulmaya başladı. Reklamda kargocuyu oynayan Rojhat Özsoy‘un Tarkan’dan daha fazla görünmesi izleyenlerin dikkatini çekti. TV8’de yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2.

Trendyol reklamını kim çekti?

Trendyol, 90’lardan bu yana Türkiye’nin önde gelen sanatçılarından biri olarak kalmayı başarmış Tarkan’la geçtiğimiz hafta bir iş birliğine imza atmıştı. Bu iş birliğine göre Tarkan, 1 yıllık süreçte markanın yüzü olacaktı. İlk reklam ise özellikle Tarkan’ın hayranlarında merak ve heyecan yarattı.

Trendyol motorcular ne kadar kazanıyor?

Trendyol kuryesi olarak herhangi bir sermaye gereksinimi olmaksızın kendi aracınızla çok para kazanabilirsiniz. Trendyol teslimatı için aracınızı kiralayabilirsiniz. Teslimat başına 3-4 TL kazanabilir, böylelikle ayda 5-10 bin TL arası kazanç sağlayabilirsiniz.

Kurye ne kadar alıyor?

Bu bağlamda bir motorlu kurye aylık ortalama 4 bin 250 TL ile 17 bin TL arasında para kazanıyor. Ancak bu ücretlendirmenin içinde bahşiş, paket başına alınan ücret ve paketin götürüldüğü konumda ücretin artması gibi ek ücretler yok.

Tarkan Trendyol işbirliği kaç para alıyor?

İddialara göre Tarkan Trendyol ile reklam anlaşmasından yıllık 15 milyon TL alacak.

Rojhat Özsoy hangi dizilerde oynadı?

Çeşitli reklam filmlerinde yer alan oyuncu, Martı ve Babamın kanatları filmlerinde yer almış, çeşitli tiyatro oyunlarında da oynamıştır. Son olarak Aşk ve Gurur dizisinde yer almaktadır.

Trendyol Reklamı Kargocu ne kadar aldı?

Trendyol reklamındaki Kargocu ne kadar aldı? Herkes ‘kargocu‘ya takıldı Tarkan’ın oynadığı reklamdan 30 milyon lira alması sosyal medyayı gündeminde. Tarkan’ın birkaç saniye göründüğü Trendyol reklamından 30 milyon lira alması sosyal medyada olay oldu.

Trendyol reklamında kim oynuyor 2021?

Trendyol‘un yeni reklamında Tarkan’a kargo teslim eden kuryenin kim olduğu merak ediliyordu. Oyunculuğu ile tam not alan genç oyuncunun Rojhat Özsoy olduğu öğrenildi. Rojhat Özsoy 1991 yılında Erzurum’da dünyaya geldi.

Trendyol un sahibi kim?

Alibaba GroupTrendyol.com / Üst kuruluşu

Trendyol paket başı kaç para veriyor?

Trendyol kuryesi olarak herhangi bir sermaye gereksinimi olmaksızın kendi aracınızla çok para kazanabilirsiniz. Trendyol teslimatı için aracınızı kiralayabilirsiniz. Teslimat başına 3-4 TL kazanabilir, böylelikle ayda 5-10 bin TL arası kazanç sağlayabilirsiniz.

Trendyol dağıtım ne kadar kazanıyor?

Siz de teslim ettiğiniz kargoya göre maaş alabiliyorsunuz. Trendyol araçlı kurye aylık ortalama 8000 – 15.000 TL arasında kazanmanızı sağlar. Ancak bu oran hızlı ve düzenli çalışma ile 15.000 TL’yi geçebiliyor. Ne kadar çok kargo teslimatı yaparsanız aynı oranda kazancınız da artış gösteriyor.

Getir kaç tl maaş alıyor?

Getir kurye çalışanlarının tahmini 15 saat çalıştığı biliniyor. Bu nedenle getir kuryelerinin maaşları da çalışma saatlerine göre değişir. Getir kurye maaşları 3200 TL ve 9000 TL arasında değişir.

Getir kaç para maaş veriyor?

2021 Getir kurye maaşları ortalama 3 bin 200 lira arasındadır. Bu ücret net maaştır. Getir moto kuryeleri aylık net maaşın yanında 300 lira yemek parası da almaktadır. Aytıca Getir uygulamasında moto kuryeelere bahşiş uygulaması da bulunmaktadır.