Trendyol reklam bütçesi ne kadar?

Trendyol reklam ücreti ne kadar?

Günlük reklam bütçesini ürün başına minimum 10 TL ve maksimum 5.000 TL olacak şekilde belirlemelisiniz.

Trendyol reklam bakiyesi nasıl yüklenir?

1.Reklam bakiyesi satın alabilmek için Trendyol hesabınızdaki bakiyenizin en az 800 TL olması gerekmektedir. 2.Minimum 1 günlük reklam oluşturabilirsiniz. 3.Reklam için en fazla 5 ürün seçebilirsiniz. 4.Günlük reklam bütçenizi 20 TL-1.000 TL olarak belirleyebilirsiniz.

Trendyol reklamlarını kim yapıyor?

E-ticaret platformlarından Trendyol, Tarkan’la uzun soluklu bir işbirliğine imza attı.

Trendyol reklam yönetimi nedir?

Trendyol satıcı panelinizdeki “Reklam Yönetimi” ekranından ürünlerinizi ön plana çıkarmak için bütçenizi belirleyerek, istediğiniz ürünleri seçebilir ve Trendyol‘da reklam verebilirsiniz.

Tarkan Trendyol işbirliği kac TL?

Birsen Altuntaş’ın haberine göre megastar Tarkan Trendyol‘la yaptığı reklam anlaşmasından astronomik bir ücret alacak. Reklam dünyasının kulislerinde konuşulan bilgilere göre Tarkan 1 yıllık kampanya için Trendyol‘dan 15 milyon TL alacak.

Trendyol reklamında oynayan kurye kaç para alıyor?

reklamda asıl işi yapan, üstün performans gösteren kuryenin 3 bin lira; hiçbir şey yapmayan, bahşiş bile vermeyip kuryeyi adeta başından savan tarkan’ın 30 milyon lira alması olayı. bir insanın sadece ünlü olması her şeye bedel demek ki.

Trendyol 10 TL bakiye nasıl kullanılır?

Trendyol Cüzdanım kullanımı için; Kart bilgilerinizi girerek yüklemek istediğiniz para miktarını tanımlamanız gerekir. Ardından telefonuna gelecek onay kodunu sisteme girmelisiniz. Tüm bu adımların sonunda Trendyol Cüzdanım uygulamasını kullanabirsiniz. Her alışveriş öncesi hesabınıza para tanımlamanız mümkün.

Trendyol hediye reklam bakiyesi nedir?

Bunun yanı sıra Trendyol‘dan satış yapan firmalar katıldıkları reklam eğitimi sonucunda 250 TL’lik reklam bakiyesi elde etmekte ve bu reklam bakiyesini ürün reklamı verirken kullanabilmektedir. Kampanyalar; Trendyol, satıcılarının gelirlerini arttırmak için belirli aralıklarla kampanya düzenleyen bir firmadır.

Trendyol reklamını seslendiren kim?

Emre Taştekin’in sesinden Trendyol reklamları.

Trendyol Influencer reklamı nedir?

Reklam yönetiminden 5.000TL- 15.000TL+ KDV bütçeli influencer reklamı talebinde bulunabilirsiniz. Bu bütçeler dahilinde geçmiş influencer çalışma verileri incelenerek markanıza uygun, satıcı mağazanıza yüksek ziyaret yaratabilecek influencer‘lardan oluşan bir paket çalışılır ve sizinle paylaşılır.

Trendyol reklamları nasıl yapılır?

Trendyol Satıcı Panelinde Reklam Yönetimi Nasıl Yapılır? Reklam Yönetimi > Yeni Reklam Oluştur > Reklam Tipini Seç adımlarını takip edin. Daha sonra açılacak sayfadaki formda tanıtım çalışmanızla ilgili bilgileri girerek reklamınızı oluşturabilirsiniz.

Trendyol reklamları nasıl engellenir?

Açılan menüde Ayarlar sekmesine dokunun ve biraz aşağı kaydırarak Site Ayarları sekmesine geliniz. Buradaki seçeneklerde “Pop-up’lar”a dokunarak kaydıraçı sağa doğru kaydırarak reklam engelleme özelliğini aktif ediniz. Eğer seçili bir Android tarayıcıda reklamlarla başınız beladaysa, tarayıcının içinde menüye dokunun.

Trendyol motorcular ne kadar kazanıyor?

Trendyol kuryesi olarak herhangi bir sermaye gereksinimi olmaksızın kendi aracınızla çok para kazanabilirsiniz. Trendyol teslimatı için aracınızı kiralayabilirsiniz. Teslimat başına 3-4 TL kazanabilir, böylelikle ayda 5-10 bin TL arası kazanç sağlayabilirsiniz.

Kurye ne kadar alıyor?

Bu bağlamda bir motorlu kurye aylık ortalama 4 bin 250 TL ile 17 bin TL arasında para kazanıyor. Ancak bu ücretlendirmenin içinde bahşiş, paket başına alınan ücret ve paketin götürüldüğü konumda ücretin artması gibi ek ücretler yok.

Trendyol gel al 10 TL Nasıl Kullanılır?

Nasıl Kullanabilirim? 1- Siparişinizi oluştururken teslimat yöntemi olarak adresinize en yakın Gel Al Noktası’nı seçin. 2- Siparişiniz Gel Al Noktası’na ulaştığında gelecek SMS’teki bilgilendirmeyi takip ederek siparişinizi 3 gün içerisinde güvenle teslim alın.