Zorlu Performans Sanatları Merkezi kaç kişilik?

Zorlu PSM yas siniri var mi?

MIX ve SONAR gibi 1-2 günlük festivaller için, Zorlu PSM‘nin tüm salonları ve fuaye alanları kullanılıyor ve ziyaretçilerin hizmetine sunuluyor. Festivallere giriş için yaş sınırı var mıdır? Festivallerde, yaş sınırı 18’dir. Ancak ebeveyn/vasi eşliğinde gelmiş 18 yaş altı misafirler de giriş yapabilir.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi nasıl gidilir?

Beşiktaş bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden Zorlu Performans Sanatları Merkezi adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

  1. Otobüs: 251, 27E, 29C, 41AT, 522, 59N, BEYLIKDÜZÜ – SÖĞÜTLÜÇEŞME.
  2. Metro: M2.
  3. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: B-33, MİNİBÜS: SRY-16.

10 Şub 2022

Zorlu PSM kaç M2?

Sónar İstanbul’un yanısıra Mix Festival ve Zorlu PSM Caz Festivali’ni de Türkiye kültür-sanat hayatına kazandıran Zorlu Performans Sanatları Merkezi, 55.000 m2‘lik toplam alan üzerinde tasarlanmış 2.190 kişilik Ana Tiyatro sahnesi, 678 kişilik Drama Sahnesi, 700 kişilik Studio’su her türlü sergi ve kurumsal etkinlik …

Zorlu PSM kapalı mı?

Bilet gişesi Zorlu PSM fuaye alanında bulunmaktadır. Bilet gişesi çalışma saatleri hafta içi ve hafta sonu 10:00 – 22:00 arasındadır.

Duman konseri +18 mi?

Etkinlik Kuralları – 18 Yaş altı müzikseverler sadece anne veya babaları ile birlikte giriş yapabilirler. – Kapı açılış saati 17:00, konser saati 18:00’dir.

Zorlu PSM Turkcell sahnesi kac kisilik?

İki balkonlu yapısıyla 2.200 kişilik kapasiteye sahip Turkcell Sahnesi, ileri teknolojiye sahip video, ses ve ışık sistemleriyle en iyi ekipmanı sanatseverlerin hizmetine sunuyor.

Zorlu Center gitmek için hangi metro durağında?

Zincirlikuyu-3 durak, Beşiktaş içindeki Zorlu Center konumuna en yakındır.

Zorlu Center metrobüs nasıl gidilir?

Zorlu Center‘a metrobüsle gitmek için şu yolu takip edin. Size en yakın metrobüs durağından metrobüse binin. Metrobüsten Zincirlikuyu Durağı nda inin. Zincirlikuyu Metrobüs durağı ile Zorlu Center arasındaki bağlantı tünelini kullanarak Zorlu Center Avm’ye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Zorlu PSM metrobüsle nasıl gidilir?

Zorlu Center, Beşiktaş Levent’te, Zincirlikuyu metrobüs durağı ile Gayrettepe Metro İstasyonu’nun bulunduğu yere yürüme mesafesinde bulunuyor. Toplu taşıma kullanıyorsanız, Zincirlikuyu metrobüs durağından ve metro bağlantılarının bulunduğu tünelden, Gayrettepe istasyonundan Zorlu PSM‘ye ulaşabilirsiniz.

Amadeus zorlu kaç saat sürüyor?

ne gereksiz bir sahne ne de bir sarkma olmaksızın 3 saat akıp gidiyor. hatta oyun uniq hall’de olmasa, salieri anlatsın bir 3 saat daha dinleyelim derdim.

Duman konseri 18 yaş sınırı var mı?

Etkinlik Kuralları – 18 Yaş altı müzikseverler sadece anne veya babaları ile birlikte giriş yapabilirler. – Kapı açılış saati 17:00, konser saati 18:00’dir.

Duman konseri kaç yaş üzeri?

Başarılı rock grubu Duman, 25 Ocak’ta Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında Zorlu PSM – BKM iş birliğiyle Turkcell Sahnesi’nde! – 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe sadece kendi anne ve/veya babalarının refakatinde katılabilirler.

Zorlu PSM hangi metro durağı?

Zincirlikuyu-3 durak, Beşiktaş içindeki Zorlu Center konumuna en yakındır.

Zorlu Center istanbul’un hangi semtinde?

Zorlu Center AVM – Beşiktaş / İstanbul.

Akasya metro ile nasıl gidilir?

Akasya Avm hangi metro durağından gidilir sorusuna verilecek cevap Ünalan’dır. Ünalan metro durağına ulaşmak için Tavşantepe metro hattına binmek gerekmektedir. Ünalan durağında inildikten sonra Akasya AVM çıkışı kullanılmalıdır. Tünelin sonunda Akasya AVM bulunmaktadır.