Trendyol Hangi şehirlerde hizmet veriyor?

Trendyol nerelere hizmet veriyor?

Şu anda İstanbul, Ankara Bursa ve İzmir’de hemen teslimat, 30 ilde de randevulu teslimat ile hizmet vermekteyiz. Bulunduğunuz bölgede hizmet verip vermediğimizi kontrol etmek için uygulamamızda yer alan Hızlı Market butonuna tıklayabilirsiniz. Nerelerden sipariş verebilirim?

Lansmana özel indirim ne demek?

Yeni ürünün satışa sunulmadan önce tanıtım aşamasında verilen fiyata lansman fiyatı denir. Lansmana özel olarak fiyatını belirlenmesi uygulanır, ancak daha sonrasında bu fiyat değişebilir.

Trendyol hızlı Market nasıl kullanılır?

Trendyol Hızlı Market‘te yer alan ürünleri market fiyatına evinize teslim ettirebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken çok basit: Trendyol uygulamasını indirdikten sonra ana sayfada yer alan Trendyol Hızlı Market ikonuna tıklayıp ürünleri sepete eklemek. Ardından siparişiniz 30 dakikada kapınızda.

Trendyol hızlı teslimat nedir?

Satın aldığınız ürünler ürün detay sayfasında belirtilen teslimat tarih aralığında teslim edilir. Satın aldığınız ürünlerin teslimat tarihine “Hesabım” bölümünde sayfasından da ulaşabilirsiniz. Üründe “24 saatte kargoda” yazısı var ise siparişiniz 24 saat içinde kargoya verilir. Bu ürünler “HIZLI TESLİMAT” ürünleridir.

Istegelsin hangi illerde?

İstanbul, Kocaeli, Ankara, Bodrum, Eskişehir, İzmir ve Manisa’nın bazı bölgelerinde online süpermarket olarak faaliyet gösteren istegelsin, diğer şehirlerdeki kullanıcılarının da sipariş verebilmesi için kargoyla teslim özelliğini uygulamaya koydu.

Trendyol un sahibi kim?

Alibaba GroupTrendyol.com / Üst kuruluşu

Trendyol indirim kodu nasıl bulunur?

Trendyol indirim kodu nasıl alınır?

  1. Kuponburada.com sitesinde “Trendyol indirim kodu” sayfasına gidin.
  2. Trendyol indirim kodları arasından seçim yapın.
  3. Kodu aktif et” seçeneğine basarak Trendyol indirim kodunu alabilirsiniz.

Trendyol hızlı market sipariş iptali nasıl yapılır?

Trendyol sipariş iptali nasıl yapılır – Web Adım 2: Sayfanın sağ üst kısmından Hesabım seçeneğinin üstüne gelip, Siparişlerim butonunu tıklıyoruz. Adım 3: İptali yapmak istediğimiz siparişin sağ tarafında bulunan Sipariş detayı seçeneğini tıklıyoruz. Adım 4: Siparişin sağ tarafında bulunan iptal et butonuna tıklıyoruz.

Trendyol hızlı Market kapıda ödeme var mı?

Trendyol hızlı market kapıda ödeme var mı? Kredi kartı veya Trendyol Cüzdan ile online ödeme yapabilirsiniz.

Trendyol hızlı market banka kartı geçerli mi?

Trendyol Hızlı Market Trendyol Banka Kartı Kabul Etmiyor Banka kartı veya sanal kartlarla hiçbir türlü alışveriş yapılmıyor. Çoğu kullanıcı kredi kartı kullanmıyor. Banka kartı ve sanal kart kullanıcıları daha fazla.

Trendyol hızlı kargo kaç günde gelir?

Yaklaşık 2-3 günde gelir.

Trendyol hızlı teslimat ne zaman gelir?

Satın aldığınız ürünlerin teslimat tarihine “Hesabım” bölümünde “Siparişlerim” sayfasından da ulaşabilirsiniz. Üründe “24 saatte kargoda” yazısı var ise siparişiniz 24 saat içinde kargoya verilir. Bu ürünler “HIZLI TESLİMAT” ürünleridir. Sipariş dağıtıma çıktığında kargo firması tarafından SMS ile bilgilendirilirsiniz.

İstegelsin hangi marketin?

ucz markalı ucuzluk marketlerinin eski sahibi mehmet fatih saraç’ın zengin semtlerde kuracağı, app üzerinden verilen siparişle eve ürün getiren market modeli. sanırım getir.com’a rakip olacak. ilk şubesini batı ataşehir’de açmış bile.

İstegelsin hangi ilçelerde var?

İste Gelsin’in hizmet verdiği ilçeler arasında Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, …

Trendyol Alibabaya kaça satıldı?

SEC’e açıklamada bulunan Alibaba, DSM yani Trendyol için 728 milyon dolar yani 3.6 milyar lira ödediğini ifade etti. Açıklamada DSM’nin çoğunluk hissesinin bu fiyata alındığı ifade edildi.