Qt neyin kısaltması?

Qt açılımı nedir?

qt teriminin İngilizce İngilizce sözlükte anlamı Abbreviation for quiet.

Bs ingilizce ne demek?

bs teriminin İngilizce İngilizce sözlükte anlamı BS is an abbreviation for `British Standard’, which is a standard that something sold in Britain must reach in a test to prove that it is satisfactory or safe.

EXC neyin kısaltması?

exc (excuse) kısalt. exc (excuse) kısalt.

Ingilizce NS ne demek?

Sözlükte ns tanımı yeni seridir. Ns‘in diğer tanımları belirtilmemiştir. The definition of ns in the dictionary is new series.

QT neden kullanılır?

Qt, birden çok platformu destekleyen bir grafiksel kullanıcı arayüzü geliştirme araç takımıdır. Genellikle GUI programları geliştirmek için kullanılsa da gelişmiş kütüphanesi GUI bileşenlerinin dışında birçok araç içermektedir.

Qt nedir ne işe yarar?

Qt, içerisinde masaüstü, mobil ve gömülü sistemler de bulunan birçok platforma uygulama geliştirmek için kullanılan çapraz platform bir çatıdır (framework).

BS neyin simgesi?

Bachelor of Science (kısaca B.Sc.), üniversite lisans derecesi. Avrupa Birliği ülkelerinde bu eğitim liseden sonra 3 yıl yüksek eğitimle, Amerika’da ise 4 yılda edinilir.

BS ne demek Instagram?

Bu etiketin açılımı “before anyone else”, Türkçesi ise “daima herkesten önce” anlamında.

İngilizce RM neyin kısaltması?

RM ne demek? RM Remake anlamına gelir. İngilizce olmayan sürümümüze ziyaret ediyorsanız ve Remake’nin İngilizce sürümünü görmek istiyorsanız, lütfen aşağıya doğru ilerleyin ve İngilizce dilinde Remake’nin anlamını görün.

MH ne demek İngilizce?

“magnetic heading (MH)” için İngilizce-Türkçe çeviri.

Oyunlarda NS ne demek?

NS: ”Nice Shot” anlamına gelir. Türkçe’ye çevirirsek: İyi atış. – NT: ”Nice Try”ın kısaltmasıdır.

Had ne dir?

Had kelimesinin ilk anlamı sınır, uç olarak verilmektedir. Had kelimesinin TDK sözlüğündeki ikinci anlamı derece anlamında verilmektedir. Had kelimesinin üçüncü anlamı insanın yetki ve değeri olarak verilmektedir.

Qt ile neler yapılabilir?

Qt, içerisinde masaüstü, mobil ve gömülü sistemler de bulunan birçok platforma uygulama geliştirmek için kullanılan çapraz platform bir çatıdır (framework).

Kalpte QT ne demek?

QT aralığı Q dalga başlangıcından T dalga sonuna kadar geçen süredir. Ventriküler depolarizasyon ve repolarizasyon için geçen süreyi belirtir. QT aralığı ve kalp hızı ters orantılıdır: Kalp hızlandıkça QT kısalır.

Qt Nedir tıp?

QT aralığı Q dalga başlangıcından T dalga sonuna kadar geçen süredir. Ventriküler depolarizasyon ve repolarizasyon için geçen süreyi belirtir.