YouTube kanal analizi nasıl yapılır?

YouTube’da ne kadar izlendiğini nasıl anlarım?

Gösterim sayısı ve tıklama oranı verilerini görüntüleme. YouTube Studio’da oturum açın. Sol kısımdaki menüden Analytics’i seçin. Üst kısımdaki menüden Erişim’i seçin.

YouTube kaç saat izlenmeye ne kadar veriyor?

Eğer 1 saatlik bir videonuz var ise ve bir kullanıcı videoyu baştan sonra izliyorsa, bu kullanıcı size 1 saatlik, yani 60 dakikalık bir izlenme süresi kazandıracaktır. Aynı videoyu 1000 kişi baştan sona izlerse, 1000 saat izlenme süresi kazanabilirsiniz.

YouTube gerçek zamanlı izlenme ne demek?

Gerçek zamanlı: Son 48 saat veya 60 dakika içindeki performansınız. En son videolar: En son yüklediğiniz 10 videonun metriklerine göre performansınız.

YouTube göz atma özelliği nedir?

Göz Atma Özellikleri: Oturumu açık/kapalı olan kullanıcılara ait ana sayfa, ana ekran ya da abonelik feed’i üzerinden gelen trafik bu kanal altında izlenir.

YouTube 1000 izlenmeye ne kadar para veriyor?

Kişisel yatırım tavsiyesi veya kripto para birimler gibi bazı konular, kazancı yerinde olan bir kitleyi çekerek, Youtuber’ın reklam gelirlerini artırabiliyor. İçerik oluşturucuların, poplerliklerine göre her bin görüntüleme başına ortalama kazançları 2 dolar ile 11 dolar arasında değişiyor.

YouTube video kaç saniye izleyince?

YouTube, diğer sosyal medya platformlarına göre daha uzun videolara ev sahipliği yapabildiği için izlenme sayma sınırı 30 saniye olarak belirlenmiş durumda. Diğer sosyal medya platformları zaten genel olarak kısa videolara izin verdikleri için daha kısa süreleri izlenme olarak sayıyorlar.

YouTube 1000 Saat izlenme kaç TL?

Youtube üzerinden yayınlanan bir reklamın 1000 izlenilmesi ortalama 4-20 TL arasında kazanç sağlamaktadır. Tabi içerik çok spesifik ve reklam verenlerin hedeflediği ise bu 50 hatta 100 TL‘lere bile çıkabilir.

YouTube her izlenme sayılıyor mu?

Ancak YouTube‘un bu konuda kesin kararları bulunuyor. Aynı kullanıcı tarafından sayfa yenilenerek videonun her açılması izlenme sayısı olarak sayılmıyor. YouTube algoritmasına göre bir kullanıcı, bir videoyu en fazla 4 ya da 5 kez arka arkaya izler.

YouTube’da izlenen videoları kimin izlediği belli olurmu?

YouTube Analytics’teki Kitle sekmesi, videolarınızı kimlerin izlediğiyle ilgili genel bir bakış ve bu izleyicilerin demografik özellikleri hakkında analizler sunar. Temel metrikler kartında geri gelen ve yeni izleyici sayınız, benzersiz izleyici sayınız, abone sayınız ve toplam üye sayınız gösterilir.

Bir YouTube kanalı nasıl büyür?

Youtube Kanalı Büyütme Yolları

  1. Kategori Belirleyin. Öncelikle kanalınızın ne üzerine olacağını, ne gibi videolar yayınlayacağınızı belirlemeniz gerekir. …
  2. Profilinizi Düzenleyin. …
  3. Kaliteli İçerikler Üretin. …
  4. Uzun Videolar Oluşturun. …
  5. Video Ayarlarını Yapın. …
  6. Oynatma Listeleri Oluşturun. …
  7. Etkileşim Kurun. …
  8. İlgili Kanalları Takip Edin.

YouTube ne kadar para veriyor?

YOUTUBE‘DAN KAÇ ABONEDEN SONRA PARA KAZANILIR? YouTube ‘da aktif olarak içerik üreten kişinin en az kanalının 1000 abone olması gerekiyor. 1000 Aboneden sonra para kazanabilirsiniz.

YouTube neye göre para veriyor 2021?

YouTube‘dan AdSense ile para kazanma potansiyeli kanaldan kanala değişir, ancak içerik oluşturucuların 1.000 izleyici tıklaması başına yaklaşık 3 ila 10 ABD Doları kazanacağı tahmin edilmektedir. Bu, günde 10.000 görüntülemeye sahip bir içerik oluşturucunun 300 ABD Doları veya daha fazla kazanabileceği anlamına gelir.

YouTube 1 B ne demek?

Sayfa sahibinin takipçi sayısı yada yapmış olduğu paylaşımları kaç kişinin gördüğünü ifade etmek için kullanılır. B harfi bin (1000) demektir. Örneği 3 B, üç bin sayısını göstermek için kullanılır. K harfi de bin (1000) demektir.

1000 000 izlenme kaç TL?

1 milyon görüntüleme: 2 bin dolar – 40 bin dolar Farklı alanda içerik üreten dört influencerın paylaştığı rakamlar, 1 milyon izlenmeye sahip bir videonun 2 bin dolar ile 40 bin dolar arası bir gelir getirdiğini gösteriyor.

Youtube izlenme parası ne kadar?

YouTube para kazanma şartları 2022 Son 12 ayda 4000 saatin üzerinde genel izlenme süresine sahip olmak. Kanalınızda 1000’den fazla aboneye sahip olmak. Bir Google AdSense hesabına sahip olmak.