Semih Erden kaç para alıyor?

Semih Erden ne kadar kazanıyor?

İki sezonda 1.2 milyon dolar kazanan Semih Erden, ilk sezonunda 473 bin dolar kazanırken, 2. sezonda ise 762 bin dolar kazandı.

Türk basketbolcular ne kadar para kazanıyor?

Basketbolcuların aldıkları maaş ise merak edilen bir konudur. Basketbolcu Maaşları oyunculara göre değişiklik gösterirken aldıkları net bir miktar söylemek güçtür. Ancak rakam verecek olursak aylık maaşları 3000 TL ile 5000 TL arasında ve en fazla 900.000 Dolara kadar ücret alınmaktadır.

Cedi Osman ne kadar para kazanıyor?

Cedi Osman, bu kontrat karşılığında ilk yıl 8.6 milyon dolar kazanacak ve her yıl maaşı azalacak. Cedi Osman, Cavaliers’tan 4 yıl sonunda toplam 31 milyon dolar kazanacak.

Dünyanın en uzun basketbolcusu kim?

NBA Gelişim Ligi’nde oynayan İngiliz basketbolcu Paul Sturgess’in boyu tam tamına 2 metre 34 santimetre. Yani faal basketbolcular arasındaki en uzunu.

Furkan Korkmaz ne kadar kazanıyor?

Philadelphia 76ers, Furkan Korkmaz ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını resmen duyurdu. İspanyol basınından ESPN, geçtiğimiz günlerde Furkan‘ın 3 yıl için 15 milyon dolar kazanacağını duyurmuştu. 4 yıldır Sixers formasını terleten Furkan, NBA kariyerinde toplam 189 maça çıktı.

Semih Erden in boyu kaç?

2,13 mSemih Erden / Boy

Semih Erden (d. 28 Temmuz 1986; Bayrampaşa, İstanbul), Türk profesyonel basketbolcu. 2.13 boyunda, 109 kg ağırlığındaki Semih, Pivot pozisyonunda görev almaktadır.

NBA basketbolcular ne kadar para kazanıyor?

En çok kazanan 10 NBA oyuncusu listesi şöyle:

  • Los Angeles Lakers’tan LeBron James – 111,2 milyon dolar (yaklaşık 1 milyar TL)
  • Golden State Warriors’tan Stephen Curry – 92,8 milyon dolar (yaklaşık 860 milyon TL)
  • Brooklyn Nets’ten Kevin Durant – 87,9 milyon dolar (yaklaşık 815 milyon TL)

Basketbol koçları ne kadar kazanıyor?

Kariyerinde Maaşlar

EN DÜŞÜK EN YÜKSEK
Basketbol Antrenörü 4.250 6.280

Larkin kaç para alıyor?

1,45 milyon USD (2015)Shane Larkin / Maaş

Kobe ne kadar kazanıyor?

Bryant‘ın vergilendirmeden önce yıllık 135 milyon TL‘ye ulaşan gelirinin ana kaynağı, Nike’ın Mamba ayakkabı ve giyim kuşam ürünlerinin tahmini 250 milyon dolarlık (1 milyar 915 milyon TL) satışından geldi.

Türkiye’nin en uzun basketbolcusu kimdir?

Halil İbrahim Kuzucu – Vikipedi.

Basketbolcular neden bu kadar uzun?

basketbol temelde bir spor dalı olarak büyüme plaklarının çalışmasını sağlaması ve büyüme hormonunu tetiklemesi ile genetik potansiyelinizin maksimumuna çıkmanıza yardımcı olur ve bu sayede boy uzatma etkisi vardır diyebiliriz.ancak bu ülkede tıbbi verilerden daha önemli bir gerçek vardır ki o da basketbolu her …

LeBron James kaç TL kazanıyor?

Forbes dergisinin maaş ve sponsor gelirlerini hesaba katarak hazırladığı listede, bu sezonun en çok kazanan NBA oyuncularına yer verildi. LeBron James, 55 milyonu sponsorlardan olmak üzere 86 milyon dolarlık geliriyle üst üste üçüncü kez NBA’in en çok kazanan basketbolcuları listesinde zirvede yer aldı.

LeBron James ne kadar para alıyor?

LeBron James üst üste 8. kez birinci sırada Los Angeles Lakers’ın “King” (Kral) lakaplı basketbol yıldızı 41,2 milyon dolarlık maaşı (yaklaşık 380 milyon TL) ve tahmini 70 milyon dolarlık (650 milyon TL) ek geliriyle bu yıl 111,2 milyon dolara (yaklaşık 1 milyar TL) ulaşıyor.

Dr Semih Erden hangi hastanede?

2016 yılı Mart ayında Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzman hekim olarak çalışmaya başlamıştır. 2017 yılı Aralık ayından itibaren Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağılığı ve Hastalıkları Anabilim Dalında öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.