Trendyol izmir nerede?

Trendyol izmir’de var mı?

Türkiye’nin en özel alışveriş klübü Trendyol.com, geçtiğimiz haftasonu Alsancak İpekyol-Twist mağazalarında İzmirli alışveriş tutkunlarını ağırladı.

Trendyol Express hangi kargo firması?

Siparişlerinizi Trendyol Express teslimat noktaları, YK Plus teslimat noktaları, Yurtiçi Kargo şubeleri, Aykargo şubeleri, PTT şubeleri, MNG şubeleri, Sürat Kargo şubeleri ve Aras Kargo şubelerinden teslim alabilirsiniz.

Trendyol teslimat noktası neden çıkmıyor?

Siparişimi Gel Al noktasından almak istiyorum ancak hesabımda Gel Al noktası seçeneği çıkmıyor, neden? – Gel Al noktası hizmeti, yalnızca belirli satıcılar ve kategoriler için geçerlidir. – 1500 TL üzerindeki sepetlere Gel Al noktası opsiyonu sunulmamaktadır. – Büyük hacimli ürünler kapsam dışıdır.

Trendyol kargo nerede?

trendyol.com ve mobile uygulamalarda yer alan ‘Hesabım’ bölümünden ‘Siparişlerim’e’ gidin. ‘Detaylar’ butonuna basın ve siparişinizin detaylarını görüntüleyin.

Trendyol Go izmire gelecek mi?

Eylül ayı itibariyle TrendyolGo İzmir de de faaaliyet göstermeye başlayacak. Bir de uzun zamandır yoğunluktan dolayı moto kuryelik yapamıyorum ve kuryelik videosu atamıyorum.

Trendyol Go hangi şehirlerde var?

  • ANKARA. Ehlibeyt Mahallesi Ceyhun Atuf Kansu Caddesi 124F Çankaya / Ankara.
  • İZMİR. Kazım Dirik Mahallesi 296/2 Sokak No: 33 Bornova / İzmir.
  • BURSA. Odunluk Mah. Lefkoşe Cad. …
  • KOCAELİ Alikahya Fatih Mah. Fenerli Sokak No:9 İzmit / Kocaeli.
  • ANTALYA. Muratpaşa Mah. Şair Adem Dede Cad. …
  • ESKİŞEHİR. Uluönder Mah. Rauf Orbay Cad.

Trendyol Express evde bulamazsa ne olur?

Adresime gelinmiş ancak bana ulaşılamadığına dair bir mesaj geldi. Gönderimi nasıl teslim alabilirim? Adresinize ertesi iş günü (Cumartesi günü dahil) tekrar uğrama yapılacaktır.

Trendyol Express kargo ne kadar kazandırıyor?

Siz de teslim ettiğiniz kargoya göre maaş alabiliyorsunuz. Trendyol araçlı kurye aylık ortalama 8000 – 15.000 TL arasında kazanmanızı sağlar. Ancak bu oran hızlı ve düzenli çalışma ile 15.000 TL’yi geçebiliyor. Ne kadar çok kargo teslimatı yaparsanız aynı oranda kazancınız da artış gösteriyor.

Trendyol teslimat noktası olmak ne kadar kazanıyor?

Trendyol teslimat noktası ne kadar kazanıyor sorusu en merak edilen sorulardan birisidir. Trendyol ‘da teslimat noktası olan dükkân sahipleri, mağazalarına gelen ürün başına 1 TL kazanıyor.

Trendyol dağıtım noktası nasıl olunur?

Trendyol‘da teslimat noktası olmak için teslimat.noktasi@trendyol.com adresine mail atarak başvuru yapabilirsiniz. teslimat.noktasi@trendyol.com adresine bulunduğunuz lokasyonun il, ilçe, mahalle, açık adres ve iletişim bilgilerinizi mail olarak gönderin. Başvurunuz Trendyol ekibi tarafından incelemeye alınacaktır.

Trendyol kargo nasıl oluyor?

Trendyol‘un 50 TL Altı Siparişlerde Kargo Uygulaması Nedir?

  1. 0-19,99 TL arası siparişlerinizde 2,99 TL,
  2. 20-29,99 TL arası siparişlerinizde 4,48 TL,
  3. 30-49,99 TL arası siparişlerinizde 8,26 TL,
  4. 50 TL ve üzeri siparişler, desi bazlı mevcut anlaşma fiyatları üzerinden faturalandırma yapılmaktadır.

9 May 2021

Trendyol kargo seçimi var mı?

Evinizde kargoyu teslim alacak kimse olmayabilir. Evinizde kargo beklemek zorunda kalmazsınız. İstediğiniz saatte kargonuzu kendiniz teslim alabilirsiniz.

Trendyol Hangi şehirlerde var?

Trendyol Hızlı Market, İstanbul, Ankara Bursa, İzmir’de ve 30 ilde randevulu teslimat ile hizmet vermekte. Bulunduğunuz bölgede hizmet verip vermediğini öğrenmek için Trendyol uygulamasında “Hızlı Market” bölümüne bakabilirsiniz.

Trendyol Go kaç ilde var?

Şu anda İstanbul, Ankara Bursa ve İzmir’de hemen teslimat, 30 ilde de randevulu teslimat ile hizmet vermekteyiz. Bulunduğunuz bölgede hizmet verip vermediğimizi kontrol etmek için uygulamamızda yer alan Hızlı Market butonuna tıklayabilirsiniz.

Trendyol hangi şehirde?

Trendyol, merkezi İstanbul’da bulunan Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformu, dünyanın sayılı e-ticaret şirketlerinden biridir.