Uncharted 2021 ne zaman çıkacak?

Uncharted Türkiye’de ne zaman vizyona girecek?

18 Şubat 2022 (ABD)Uncharted / Gösterime giriş tarihi

Uncharted 4 film ne zaman çıkacak?

10 Mayıs 2016Uncharted 4: A Thief’s End / İlk piyasaya sürülme tarihi

Uncharted 6 oyunu ne zaman çıkacak?

Uncharted: Legacy of Thieves, 28 Ocak 2022’de PlayStation 5 için satışa çıkacak.

Uncharted ne zaman?

18 Şubat 2022 tarihine vizyona girmesi beklenen Uncharted filminden yeni bir fragman yayınlandı.

Uncharted 4 kaç yaş sınırı?

Uncharted 4: A Thief’s End PS4 Özellikleri Şiddet içeren sahnelerden dolayı Uncharted 4: A Thief’s End PS4 kullanımı için +16 yaş üzeri tavsiye ediliyor. 16 yaşından küçük oyuncuların kötü etkilenmemesi için oyunun yaş sınırı 16. Uncharted 4: A Thief’s End oyununun çevrimiçi oynanabilmesi için PS Plus gerekiyor.

Uncharted hangi ülkenin oyunu?

Uncharted, Amy Hennig tarafından yaratılan, Naughty Dog tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından PlayStation konsolları için yayınlanan bir Amerikan aksiyon-macera oyunu serisidir.

Uncharted yenisi çıkacak mı?

Seriye yeni bir Uncharted oyunu daha geliyor: Geliştirici Naughty Dog, Uncharted serisine dönebileceklerini ve Uncharted 5 geliştirme olasılıklarının oldukça yüksek olduğunu açıkladı. Serinin son oyunu Thief’s End’i, son olarak çıkarttıları Uncharted: The Lost Legacy DLC’si ile genişletmişlerdi.

Uncharted 7 oyunu ne zaman çıkacak?

Sony, dün yapmış olduğu açıklamada; Uncharted: Legacy of Thieves Collection’un çıkış tarihini ve fiyatını açıkladı. 50$ fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek olan koleksiyon, 28 Ocak 2022’de PlayStation 5 için çıkacak.

Uncharted 2 ne zaman çıkacak?

13 Ekim 2009Uncharted 2: Among Thieves / İlk piyasaya sürülme tarihi

Uncharted 4 bilgisayara ne zaman çıkacak?

10 Mayıs 2016Uncharted 4: A Thief’s End / İlk piyasaya sürülme tarihi

Uncharted 4 ücretsiz mi?

PlayStation Plus aboneleri, nisan ayı boyunca Uncharted 4‘ü ücretsiz olarak indirebilecek. Sony, geçtiğimiz ocak ayında da Nathan Drake Collection’ı PlayStation Plus abonelerine ücretsiz olarak sunmuştu. Dolayısıyla Uncharted 4‘ün gelişi, hikayenin nasıl bittiğini görmek için iyi bir imkan sağlıyor.

Uncharted 4 kaç para?

Uncharted 4 A Thief’s End PS4 Oyunu İle En Çok Karşılaştırılanlar

Uncharted 4 A Thief’s End PS4 Oyunu Infamous Second Son PS4 Oyunu
Fiyat 159,90 TL 17 satıcı 109,90 TL 22 satıcı
Popülerlik 5. Popüler Sony PS4 Oyunları
Ortalama Puan 2 yorum
Türü Aksiyon / Macera Aksiyon / Macera

Uncharted 4 hangi ülkede?

18. yüzyılda yaşamış ünlü korsan Henry Avery’nin hazinesi… Ama yola çıkarken bilmedikleri bir şey vardır: Madagaskar’daki Libertalia adasında gizlenmiş olan büyük hazineye ulaşmak sandıklarından fazla bedel ödemelerini gerektirir…

Uncharted gerçek mi?

çünkü avustralya sınıflamalar kurulu yayınlanan sınıflandırma kaynaklarında uncharted serisinin yeni bir oyununu ağzından kaçırdı gibi görünüyor. çoklu kaynaklardan alınan bilgiye göre sony yürütme yetkilisi shuhei yoshida oyunun gerçek olduğu hakkında ” doğruluk payı vardır ” diye tweetledi.

Uncharted 5 gelir mi?

Uncharted hayranları film beklerken Uncharted 5 oyun haberi ile adeta havalara uçtu. Hayranlarına müjde: Uncharted 5 geliyor! Bildiğiniz gibi Uncharted, Sony tarafından PlayStation kullanıcılarına özel olarak sunduğu bir oyun serisi. Fakat bu oyun serisi o kadar sevildi ki oyunun filmi bile yapılıyor.