Ronaldinho dünyada kaç gol attı?

Ronaldinho Barcelonada kaç gol attı?

FC Barcelona Dönemi İlk senesinde Barcelona La Liga’yı ikinci bitirdi. 2004 – 2005 sezonunda ise İspanya Lig Şampiyonluğu’na ulaştı. Ronaldinho 32 maçta 15 gol atmıştı. Aynı zamanda FIFA Dünyada Yılın Futbolcusu ödülünü aldı. Sonraki senelerde takımıyla UEFA Şampiyonlar Ligi’ni kazandı.

Ronaldinho kaç kilo?

80 kgRonaldinho / Kilo

Ronaldinho kaç Şampiyonlar Ligi kupası var?

Tüm performans bilgileri

Müsabaka wettbewerb
Ligue 1 55 3.841′
Şampiyonlar Ligi 47 3.894′
Libertadores 39 3.394′
UEFA Kupası 23 1.585′

Ronaldinho hangi mevkide oynuyor?

Orta sahaRonaldinho / PozisyonOrta saha pozisyonu, futbolda oyuna yön veren ve defans ile forvet arasında köprü görevi gören pozisyondur. Temel amaçları rakip takımların topunu kapmak ve gerçekleştirdiği atakları kesmek, topa sahip olmak ve forvetleri beslemektir. Vikipedi

Ronaldinho Milan dan neden ayrıldı?

Ronaldinho ve Deco, antrenmanlara alkollü ve hatta sarhoş çıkmaya başladı. Barcelona, takımın en önemli iki süperstarının Lionel Messi’ye kötü örnek olmasını istemedi ve 2008 yazında satış kararı aldı.

Ronaldinho şu an ne yapıyor?

FutbolcuRonaldinho / Mesleği

Ronaldinho kaç para kazandı?

Fransa’nın ünlü futbol dergisi France Football, dünyanın en çok kazanan futbolcu ve teknik adamlarının listesini açıkladı. Barcelona’nın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho, en çok kazanan futbolcu listesinde bu yıl da yıllık 24 Milyon Euro ile birinciliğini korudu.

Ronaldinho hangi takımda 2019?

Brezilya Ligi ekiplerinden Flamengo ile sözleşmesi sona eren Ronaldinho, Atletico Mineiro ile anlaştı.

Ronaldo kaç gol attı Maçkolik?

Premier Lig’in 14. haftasında Old Trafford’da oynanan ve United’ın 3-2 kazandığı maçın ikinci yarısında rakip fileleri biri penaltıdan olmak üzere iki defa havalandıran Ronaldo, kulüp ve milli takım kariyerinde toplam 801 gole ulaşmış oldu.

Romario toplam kaç gol attı?

Kırk yaşına bastığı 28 Ocak 2006 günü FIFA resmi kayıtlarına göre profesyonel futbol yaşantısındaki 950. golünü atarak futbol tarihinin en golcü oyuncularından birisi oldu. 1987-2005 yılları arasında 70 kez Brezilya millî futbol takımı formasını giydi. Bu maçlarda 55 gol attı.

Ronaldinho serveti ne kadar?

7. Ronaldinho Toplam serveti 78 milyon Euro.

Ronaldinho’nun kaç Ballon doru var?

Ronaldinho, 2 kez FIFA Dünyada Yılın Futbolcusu ve Ballon d’Or ödülünü kazandı.

Ronaldinho kaç kupa kaldırdı?

Ronaldinho‘nun kariyerinde 2 La Liga, 1 Serie A, 1 Şampiyonlar Ligi, 1 Dünya Kupası, 1 Copa America, 1 Libertadores şampiyonluğu bulunuyor.

Ronaldo hangi kanat?

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro (Portekizce telaffuz: [kɾiʃ’tjɐnu ʁuˈnaɫdu]; d. 5 Şubat 1985; Funchal, Madeira), sol kanat ve santrfor mevkilerinde oynayan Portekizli millî futbolcudur.

Ronaldinho Beşiktaş’ta oynadı mı?

Brezilyalı futbol efsanesi Ronaldinho, Beşiktaş‘a transferinin gerçekleşmeme nedenini anlattı.