XiR Sallan klip nerede çekildi?

XiR Sallan söyleyen kim?

Xir GökdenizSallan / Sanatçı

XiR nereli?

Hayatı ve kariyeri. Ufuk Yıkılmaz, Kemah, Erzincan’da doğdu. Hip hop kültürüyle genç yaşlarda tanışan Yıkılmaz, ortaokuldayken ilk sözlerini yazmaya başlamıştır.

XiR adı ne?

ankara’lı ama istanbul’a mensup ultrasonic ekibinden rapçi.

Sallan sarkisini kim soyluyor?

Türkçe rap sahnesinin önemli isimlerinden XiR, afrobeat, drill, trap gibi tek bir hiphop alt türüne sığdırılamayacak özgün bir sound ve alışkın olduğumuz kirli vokal stilini bir araya getirdiği “Sallan” şarkısı ile farklı bir çalışma ortaya koyuyor.

Melih Kun kimdir?

türkiyenin en iyi klip yönetmenlerinden biri. genelde düşük prodüksiyonlu işlerde harikalar yaratıyor.

Bilmez klibi nerede çekildi?

Bilmez” şarkısının klibinde yönetmen koltuğunda oturan Can Sarcan, şarkının ruhunu en iyi şekilde verebilmek için İzmit Kerpe’de bulunan kanyonları tercih etti. Cem Belevi, uçurumun kenarında çekilen klipte Chopper motor kullanmak için uzun süre ders aldı.

Gökdeniz Karayaka kimdir?

2010 yılında X 2010 adlı underground albümünü çıkarmıştır. dinlenilmesi önerilir. gayet tarzıyla, sesiyle, sözleriyle başarılıdır. gerçek ismi gökdeniz karayaka dır. türk malı adlı dizinin jenerik ve diğer müziklerini yapan şahıstır.

Sansar Salvo aslen nereli?

Sansar Salvo, ya da gerçek adıyla Ekincan Arslan (d. 18 Ağustos 1989; Kadıköy, İstanbul, Türkiye), Türk rap sanatçısı ve söz yazarı.

Maestro adı ne?

Gerçek adı Berk Karadaş olan Maestro, 31 Mart 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.

Sallan nerede çekildi?

Son şarkınız “Sallan”la Youtube trendlere girdiniz. Öncelikle size bu muhteşem klibi sormak isteriz, nerede çekildi, nasıl böyle bir fikir geldi aklınıza? Videoda yer alan karakterler gerçek mi yoksa özellikle mi seçildi? Filmin çekildiği yer İstanbul Yenisahra Mahallesi.

Cem Belevi bilmez klibi nerede çekilmiş?

Klip çekimi Yunanistan’da gerçekleşti. Klipte Belevi‘ye ünlü Yunan top model Katia Dede eşlik etti. Şarkının sözü ve bestesi Cem Belevi‘ye aitken, aranjesi Ozan Çolakoğlu’na aittir.

Cem Belevi nin yeni klibi nerede çekildi?

Başarılı şarkıcı Cem Belevi, yeni albümünün habercisi olacak ilk single’ı ‘Mışıl Mışıl’ı kliplendirdi. Sözü müziği Belevi‘ye, aranjesi Alper Atakan’a ait ‘Mışıl Mışıl’ klibi Murat Küçük yönetmenliğinde iki günde Lefkoşa sokaklarında çekildi.

Xir kaç yaşında?

31 yaşında (16 Aralık 1990)Xir Gökdeniz / Yaş

Sansar Salvo Kanser mi?

18 Ağustos 1989; Kadıköy, İstanbul, Türkiye), Türk rap sanatçısı ve söz yazarı. 2009 yılında Seremoni Efendisi albümünü yayınlayan sanatçı, 2010 yılında kansere yakalanmıştır. 2013 yılına kadar tedavi gören Sansar Salvo, yine aynı yıl 24. Şarjör albümünü piyasaya sürerek müzik hayatına kaldığı yerden devam etmiştir.

Ceza yaşı kaç?

45 yaşında (31 Aralık 1976)Ceza / Yaş