Nilüfer kaç doğumlu nereli?

Şarkıcı Nilüfer aslen nereli?

CihangirNilüfer / Doğum yeriCihangir, İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde bulunan mahalle ve semt. Semt olarak kuzey’de Taksim Meydanı tarafından Sıraselviler Caddesi ile Kazancı Yokuşu arasından başlayıp, güneyde dik yokuş ve merdivenlerle Salıpazarı ve Fındıklı’ya inilen tepe yamaçlarına dek uzanır. Kafeleri ve eski binaları ile bilinir. Vikipedi

Nilüfer kaç doğumlu ve nereli?

Nilüfer YumluNilüfer / Tam adı

Şarkıcı Nilüfer nereli kaç yaşında?

Nilüfer Yumlu, ya da bilinen adıyla Nilüfer 31 Mayıs 1955 İstanbul doğumlu.

Nilüferin kaç yaşında?

66 yaşında (31 Mayıs 1955)Nilüfer / Yaş

Şarkıcı Nilüfer kiminle evlendi?

Çetin AkcanNilüfer / Eşi (e. 1984–1986)Çetin Akcan, Türk tiyatro yönetmeni, oyuncu ve söz yazarı.
Haldun Dormen Oda Tiyatrosu başta olmak üzere birçok tiyatronun yönetmenliğini yapan ve fars konusunda uzman olan sanatçı, aynı zamanda şarkı sözü yazarıydı. Akçan, 1980 yılında evlendiği Nilüfer’in ikinci eşi ve Varsa Söyle şarkısının da söz yazarıydı. Vikipedi

Şarkıcı Nilüfer’in soyadı nedir?

Pop müzik şarkıcısı, müzik yapımcısı. Tam adı: Nilüfer Yumlu. 31 Mayıs 1955 tarihinde İstanbul, Cihangir’de dünyaya geldi. Ticaretle uğraşan Cemil Yumlu ile ev hanımı Lütfiye Hanım’ın tek çocuğudur.

Şarkıcı Nilüfer nerede oturuyor?

Ünlü şarkıcı Nilüfer Beykoz’daki 4 katlı havuzlu villasının kapılarını Instyle Home’a açtı. 45. sanat yılını yeni piyasaya çıkardığı ‘Yeniden Yeni Yine’ albümü ile kutlayan Nilüfer; kızı Ayşe Nazlı, 11 kedisi ve iki köpeği ile yaşadığı Beykoz Acarkent’teki 4 katlı havuzlu villasının kapılarını Instyle Home’a açtı.

Ünlü sanatçı Nilüfer kaç yılında doğmuştur?

Nilüfer Yumlu, 31 Mayıs 1955 tarihinde İstanbul, Cihangir’ de dünyaya geldi. Ticaretle uğraşan Cemil Yumlu ile ev hanımı Lütfiye Hanım’ın tek çocuğudur. 11 yaşında babasını kaybetti. İlkokulu Firuzağa İlkokulu’nda bitirdi.

Şarkıcı Nilüfer nerede yaşıyor?

Ünlü şarkıcı Nilüfer Beykoz’daki 4 katlı havuzlu villasının kapılarını Instyle Home’a açtı. 45. sanat yılını yeni piyasaya çıkardığı ‘Yeniden Yeni Yine’ albümü ile kutlayan Nilüfer; kızı Ayşe Nazlı, 11 kedisi ve iki köpeği ile yaşadığı Beykoz Acarkent’teki 4 katlı havuzlu villasının kapılarını Instyle Home’a açtı.

Füsun Önal aslen nereli?

Füsun Önal (11 Mart 1947; Kadıköy, İstanbul), Türk şarkıcı, yazar, oyuncu ve fotoğrafçıdır.

Nilüfer kaç defa evlendi?

1.evliliği: İlk eşi 1977 yılında evlendiği prodüktör Yeşil Giresunlu. 2.evliliği: İkinci eşi 1984 yılında evlendiği tiyatro oyuncusu ve söz yazarı Çetin Akçan idi. 1974 de Ünlü müzisyen Rıza Silahlıpoda ile de nişanlanmıştı, kısa süre sonra ayrılır. Nilüfer, 1988’de işadamı Savaş Gürsoy’la da bir birliktelik yaşadı.

Reha Muhtar kaç yaşında?

62 yaşında (21 Temmuz 1959)Reha Muhtar / Yaş

Reha Muhtar kiminle evlendi?

1.cisi: 1982 yılında 23 yaşında iken kendisi gibi gazeteci Selin Çağlayan ile evlendi ancak evliliği 4 sene sonra sona erdi. 2.cisi: 1998 yılında piyanist Mehveş Emeç’le birlikte oldu. 3.cisi: 2000 yılında Harika Avcı ile birlikte oldu.

Şarkıcı Nilüfer’in kızı evlatlık mı?

Türk Pop müziğinin başarılı ismi Nilüfer‘in uzun uğraşlarla Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan evlat edindiği kızı Ayşe Nazlı büyüdü. Şimdilerde güzel bir genç kız olan Ayşe Nazlı’nın son halini görenler şaşırıyor.

Reha Muhtar Nilüfer ne zaman evlendi?

Reha Muhtar
Meslek Gazeteci, televizyon programcısı, yorumcusu ve haber sunucusu
Evlilik Selin Çağlayan (1983-1988)
Partner(ler) Deniz Uğur (2008-2010)
Çocuk(lar) 3