Zorlu PSM nasıl bilet alınır?

Zorlu PSM konser kaç kişilik?

Zorlu PSM‘nin genç ve dinamik yüzü olan, 800 kişi kapasiteli 0 Studio, festivallerde özgün performanslara, tiyatrolara, konserlere ve birçok unutulmaz etkinliğe ev sahipliği yapan, 700 kişi kapasiteli Turkcell Platinum Sahnesi, Zorlu PSM‘nin en sevilen yerleri arasında gelen ve yaz-kış ayrımı yapmaksızın …

Turkcell Platinum Zorlu PSM hediye bilet nasıl alınır?

Platinum Black farkıyla Zorlu PSM‘nin en keyifli seçili etkinliklerinde geçerli hediye bilet ayrıcalığınızdan yararlanmak için şifrenizi Platinum uygulamasından alabilirsiniz. Daha Fazla Bilgi için: 21 Şubat 2022 Haftası geçerli olduğu etkinlikler aşağıdadır.

Zorlu PSM de kaç sahne var?

Tiyatro sahnesi 2 bin 200 kişi, konser alanı ise yaklaşık 3 bin 200 kişi kapasitelidir. Sahne üstü konser alanı, ağırlıklı olarak kışlık konser alanı olarak tasarlanmıştır.

Zorlu PSM kapali mi?

Bilet gişesi Zorlu PSM fuaye alanında bulunmaktadır. Bilet gişesi çalışma saatleri hafta içi ve hafta sonu 10:00 – 22:00 arasındadır.

Zorlu PSM konser yaş sınırı var mı?

MIX ve SONAR gibi 1-2 günlük festivaller için, Zorlu PSM‘nin tüm salonları ve fuaye alanları kullanılıyor ve ziyaretçilerin hizmetine sunuluyor. Festivallere giriş için yaş sınırı var mıdır? Festivallerde, yaş sınırı 18’dir. Ancak ebeveyn/vasi eşliğinde gelmiş 18 yaş altı misafirler de giriş yapabilir.

BKM salonu kaç kişilik?

İstanbul’un önemli kültür ve sanat merkezlerinden biri olan BKM, 700 kişilik salonunda Tolga Çevik, Ata Demirer ve Atalay Demirci’nin gösterileriyle Yılmaz Erdoğan’ın sanat yönetmenliğinde 4 sezondur sahnelenen “Çok Güzel Hareketler Bunlar”ı tiyatroseverle buluşturdu.

Turkcell Platinum şifresi nasıl alınır?

Turkcell Platinum uygulamasından şifrenizi alabilirsiniz. Şifrenizi aldıktan sonra alışverişinizi tamamla alanında telefon numaranız ile birlikte uygulamadan aldığınız şifreyi girmeniz gerekmektedir. Telefon numaranızın başına 0 eklemeden ve arada hiçbir boşluk bırakmadan giriş yapmanız gerekmektedir.

Biletix Turkcell Platinum indirimi nasıl alınır?

Biletinizi, Biletix‘den %20 indirimle almak için Platinum uygulamasından şifrenizi hemen alın. 🎙️ 👉 bit.ly/PlatinumUygula… AMAN BİLETLERİ HEDİYE EDERSİNİZ !

Zorlu dijital sahne nedir?

Zorlu PSM, dijital dünyadan sunduğu içeriklere bir yenisini ekliyor. Based Istanbul iş birliği ve Türk Tuborg A.Ş.’nin katkıları ile hayata geçirilen Zorlu PSM’nin yeni çevrimiçi serisi “Dijital Sahne”, tiyatronun kült eserlerinden seçilen sahneleri görsel hikaye anlatıcılığıyla birleştirerek dijital dünyaya taşıyor.

Zorlu PSM kaç m2?

Sónar İstanbul’un yanısıra Mix Festival ve Zorlu PSM Caz Festivali’ni de Türkiye kültür-sanat hayatına kazandıran Zorlu Performans Sanatları Merkezi, 55.000 m2‘lik toplam alan üzerinde tasarlanmış 2.190 kişilik Ana Tiyatro sahnesi, 678 kişilik Drama Sahnesi, 700 kişilik Studio’su her türlü sergi ve kurumsal etkinlik …

Zorlu Otopark ücreti ne kadar?

Zorlu Center’da otopark ücretli oluyor. Aracını otoparka bırakanlar yüzünden yarından itibaren ücret alınmaya başlanacak. Otoparkta 1-4 saat 5 TL, 12-24 saat 50 TL olacak.

Zorlu PSM aşı zorunlu mu?

Etkinliğe giriş aşı kartı veya PCR testi ile olacak Etkinliğe katılım için girişte HES uygulaması üzerinden aşı kartı gösterilmesi veya azami 48 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR testi zorunluluğu bulunuyor.

Bir konser ne kadar sürer?

Konser ortalama olarak 90 dakikadır ve şarkı sayısı da 25-30 arasında değişir.

BKM prodüksiyon kimin?

BKM Film. 11 Kasım 1994’te Yılmaz Erdoğan ve Necati Akpınar tarafından kurulan Beşiktaş Kültür Merkezinin bünyesinde faaliyet gösteren yapım ve dağıtım şirketidir.

Çok Güzel Hareketler bileti ne kadar?

Çok Güzel Hareketler 2020 bilet fiyatları şöyle: – Çok Güzel Hareketler tam bilet fiyatı 98.00 TL. – Çok Güzel Hareketler öğrenci bileti fiyatı 68.00 TL.