Murda Türk mü?

Şarkıcı Murda nereli?

Amsterdam, HollandaMurda / Doğum yeriAmsterdam, Hollanda’nın başkenti ve ülkenin en yüksek nüfuslu şehridir. Ancak Hollanda, hükümetin ve meclisin bulunduğu Lahey’den yönetilir. Şehir, ülkenin batısında, Kuzey Hollanda eyaletinde yer almaktadır. Vikipedi

Murda nerede oturuyor?

İspanya’nın Madrid şehrinde bir süre yaşamını sürdüren ünlü rapçi daha sona Hollanda’ya dönerek rap söylemeye devam etmiştir.

Murda adı ne?

Önder DoğanMurda / Tam adı

Murda ne iş yapıyor?

Rapçi
Şarkıcı
Murda/Meslekleri

Murda nın ailesi nereli?

Amsterdam doğumlu olan 36 yaşındaki rapçi, Türkiye kökenli bir göçmen ailenin çocuğu. Asıl adı Önder Doğan. Anne ve babasının işleri nedeniyle çocukluğunun bir bölümünü İspanya ve Türkiye’de geçiren Doğan, uzun süredir müzikle uğraşıyor.

Ezhel aslen nereli?

Ömer Sercan İpekçioğlu, 1 Temmuz 1991 tarihinde Ankara’nın Çankaya ilçesinde yer alan Cebeci semtinde doğdu. Babası İpekçioğlu 1 yaşında iken annesini terk etti ve başka bir kadınla yaşamaya başladı, daha sonra ise çift boşandı.

Murda nerede dogdu?

Amsterdam, HollandaMurda / Doğum yeri

Mero adı ne?

27 Temmuz 2000 doğumlu olan Mero‘nun gerçek adı ise Enes Meral. Almanya’nın Rüsselsheim am Main bölgesinde dünyaya gelen Türk asıllı rap şarkıcısı parçalarında Almanca ve Türkçe sözler kullanıyor.

SEFO kaç yaşında?

23 yaşında (16 Mart 1998)Sefo / Yaş

Murda neden tutuklandı?

Şarkılarında uyuşturucu kullanımına teşvik ettiği gerekçesi ile gözaltına alınan rapçi Murda, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Yurt dışına çıkış yasağı alan Murda evine dönemiyor. Hollanda’da yaşayan şarkıcı, adli kontrolü kaldırılmadan evine dönemeyecek.

Murda çocuğu var mı?

Bir kız çocuk babası olan Murda‘nın eşi ise merak konusu oldu. MURDA kimdir: Önder Doğan, bilinen sahne adıyla Murda, 30 Ocak 1984 tarihinde Hollanda’nın Amsterdam şehrinde dünyaya gelmiştir.

Ezhel Diyarbakırlı mı?

Sahne adı Ezhel olan Ömer Sercan İpekçioğlu 1 temmuz 1990 yılında Ankara’da doğdu.

Ezhel anlamı nedir?

Güzel ve parlak olan. Pek beyaz ve parlak.

Murda ne zaman doğdu?

30 Ocak 1984 (38 yıl yaşında)Murda / Doğum tarihi

MERO aslen Kürt mü?

Aslen Adanalı olan MERO‘nın gerçek adı Enes Meral’dir. Almanya doğumlu Türk RAP şarkıları söyleyen MERO, Baller los albümü ile müzik listelerinde uzun sürede zirvede kaldı. Olabilir şarkısı ile çok konuşulan MERO yıutube’da 207 milyon izlenmeye imza attı. Klibini ise Adana’da Sıfır Bir oyuncuları ile çekti.