Zorlu PSM büyük salon kaç kişilik?

Zorlu PSM kaç kişi alıyor?

Zorlu PSM‘nin genç ve dinamik yüzü olan, 800 kişi kapasiteli 0 Studio, festivallerde özgün performanslara, tiyatrolara, konserlere ve birçok unutulmaz etkinliğe ev sahipliği yapan, 700 kişi kapasiteli Turkcell Platinum Sahnesi, Zorlu PSM‘nin en sevilen yerleri arasında gelen ve yaz-kış ayrımı yapmaksızın …

Zorlu PSM yas siniri var mi?

MIX ve SONAR gibi 1-2 günlük festivaller için, Zorlu PSM‘nin tüm salonları ve fuaye alanları kullanılıyor ve ziyaretçilerin hizmetine sunuluyor. Festivallere giriş için yaş sınırı var mıdır? Festivallerde, yaş sınırı 18’dir. Ancak ebeveyn/vasi eşliğinde gelmiş 18 yaş altı misafirler de giriş yapabilir.

Zorlu PSM kaç M2?

Sónar İstanbul’un yanısıra Mix Festival ve Zorlu PSM Caz Festivali’ni de Türkiye kültür-sanat hayatına kazandıran Zorlu Performans Sanatları Merkezi, 55.000 m2‘lik toplam alan üzerinde tasarlanmış 2.190 kişilik Ana Tiyatro sahnesi, 678 kişilik Drama Sahnesi, 700 kişilik Studio’su her türlü sergi ve kurumsal etkinlik …

Zorlu PSM kapalı mı?

Bilet gişesi Zorlu PSM fuaye alanında bulunmaktadır. Bilet gişesi çalışma saatleri hafta içi ve hafta sonu 10:00 – 22:00 arasındadır.

Zorlu sahne üstü ayakta ne demek?

Zorlu PSM, yepyeni bir formatla, İstanbul’da kışlık konser mekanı olarak konumlandırılabilecek ayakta 3500 kişiye kadar seyirci misafir edebilecek yeni bir konser alanı da yarattı. Turkcell Sahnesi, Zorlu PSM’de hem Türkçe hem de yabancı içerikli ayakta konserlere ev sahipliği yapmaya hız kesmeden devam ediyor.

Zorlu PSM hangi metro durağı?

Zincirlikuyu-3 durak, Beşiktaş içindeki Zorlu Center konumuna en yakındır.

Amadeus zorlu kaç saat sürüyor?

ne gereksiz bir sahne ne de bir sarkma olmaksızın 3 saat akıp gidiyor. hatta oyun uniq hall’de olmasa, salieri anlatsın bir 3 saat daha dinleyelim derdim.

Duman konseri +18 mi?

Etkinlik Kuralları – 18 Yaş altı müzikseverler sadece anne veya babaları ile birlikte giriş yapabilirler. – Kapı açılış saati 17:00, konser saati 18:00’dir.

Biletix konserlerinde yaş sınırı var mı?

Biletix Yaş Sınırı İle İlgili Detaylı Bilgi Merhaba etkinlik kuralları kısmında ki 18 yaş sınırı vardır ile 18 yaş sınırı vardır.

Zorlu PSM metrobüsle nasıl gidilir?

Zorlu Center, Beşiktaş Levent’te, Zincirlikuyu metrobüs durağı ile Gayrettepe Metro İstasyonu’nun bulunduğu yere yürüme mesafesinde bulunuyor. Toplu taşıma kullanıyorsanız, Zincirlikuyu metrobüs durağından ve metro bağlantılarının bulunduğu tünelden, Gayrettepe istasyonundan Zorlu PSM‘ye ulaşabilirsiniz.

Amadeus kaç saat?

edit2: imla. çolpan ilhan & sadri alışık tiyatrosu ve piu entertainment ortak yapımıyla 2 perde ve ara dahil 3 saat süren peter shaffer oyunu. ışıl kasapoğlu yönetimindeki oyun için son zamanların en üst düzey işi diyebilirim.

Zorlu da ne yapılır?

  • Dolmabahçe Palace.
  • Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi.
  • Sultanahmet Bölgesi.
  • Suleymaniye Mosque.
  • Topkapı Sarayı
  • Boğaziçi Kıyısı
  • Historic Areas of Istanbul.
  • Gülhane Parkı

Sahne üstü ne demek?

Ana sahnenin üst kesimi.

Zorlu PSM hangi durak?

Zorlu Center, Beşiktaş Levent’te, Zincirlikuyu metrobüs durağı ile Gayrettepe Metro İstasyonu’nun bulunduğu yere yürüme mesafesinde bulunuyor. Toplu taşıma kullanıyorsanız, Zincirlikuyu metrobüs durağından ve metro bağlantılarının bulunduğu tünelden, Gayrettepe istasyonundan Zorlu PSM‘ye ulaşabilirsiniz.

Zorlu Otopark ücreti ne kadar?

Zorlu Center’da otopark ücretli oluyor. Aracını otoparka bırakanlar yüzünden yarından itibaren ücret alınmaya başlanacak. Otoparkta 1-4 saat 5 TL, 12-24 saat 50 TL olacak.