Trendyol hangi şehirde?

Trendyol hangi sehirlerde var?

Trendyol Hızlı Market, İstanbul, Ankara Bursa, İzmir’de ve 30 ilde randevulu teslimat ile hizmet vermekte. Bulunduğunuz bölgede hizmet verip vermediğini öğrenmek için Trendyol uygulamasında “Hızlı Market” bölümüne bakabilirsiniz.

Trendyol un sahibi kim?

Alibaba GroupTrendyol.com / Üst kuruluşuAlibaba Grup veya Alibaba.com olarak da bilinen Alibaba Group Holding Limited, e-ticaret, perakende, internet ve teknoloji alanlarında faaliyet gösteren çokuluslu bir Çin teknoloji şirketidir. 28 Haziran 1999’da Çin’in Zhejiang eyaletinin Hangzhou şehrinde kurulmuştur. Vikipedi

Trendyol ne kadara satıldı?

alibaba’nın trendyol için 728 milyon dolar ödemesi.

Trendyol ismi nereden gelir?

doğru okumadır. trendy ol da, trend yol da doğrudur. baştan düşünülerek, planlanarak bulunmuş oldukça başarılı bir isimdir.

Trendyol Kargocular ne kadar kazanıyor?

Trendyol araçlı kurye aylık ortalama 8000 – 15.000 TL arasında kazanmanızı sağlar. Ancak bu oran hızlı ve düzenli çalışma ile 15.000 TL’yi geçebiliyor. Ne kadar çok kargo teslimatı yaparsanız aynı oranda kazancınız da artış gösteriyor.

Trendyol hangi ülkelerde var?

Trendyol‘un Avrupa’daki rakiplerine meydan okuduğu internet sitesi, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Hırvatistan, Çekya, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İrlanda, İtalya, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, Slovenya, İspanya, …

Trendyol u kim satın aldı?

Yatırımcılar. 300 bin dolar sermaye ile kurulan Trendyol, 2010-2011’de Tiger Global ile Kleiner Perkins’ten ve 2014’te EBRD’den yatırım aldı. Dünyanın lider e-ticaret gruplarından Alibaba Group, 2018’de Trendyol‘a ortak oldu.

Trendyol ne demek?

tren demir yolları’nın kısaltmasıdır. siparişi verirsin, kara tren gecikir belki hiç gelmez. oradan aklında kalsın işte. (bkz: tren dy o!)

Trendyolu kim satin aldi?

Trendyol‘un yüzde 75 hissesi 2018 yılında 728 milyon dolar karşılığında Çinli e-ticaret sitesi Alibaba şirketi tarafından satın alınırken, Demet Mutlu CEO’luk görevine devam etti.

Trendyol Ali babanin mi?

Alibaba, Trendyol‘a 350 milyon dolar yatırım yaptı.Trendyol‘un kontrolünü 2018 yılında devralan Alibaba, bu işlemle hissesini yüzde 86,5’e çıkarmış oldu. Alibaba Trendyol‘a yaptığı yeni yatırımla payını yükseltirken, Trendyol‘un değerlemesi de 11 milyar dolara ulaştı.

Trendyol Türk mü?

Dünyanın lider e-ticaret gruplarından Alibaba Group, 2018’de Trendyol‘a stratejik yatırım yaptı. Trendyol, Ağustos 2021’de 1,5 milyar dolarlık yeni yatırım ile değerlemesini 16,5 milyar dolara çıkardı. Böylece Trendyol,“decacorn” tanımına sahip ilk Türk teknoloji şirketi oldu.

Araçlı kurye ne kadar kazanır?

Hepsiburada Araçlı Kurye Maaşları Teslimi yapılan her paket başına 4 TL ödeme yapar. Bu noktada, günde 40 paketi adresine ulaştıran kişilerin 160 TL kazanacağını ifade etmeliyiz. Sonuç olarak, başlangıç seviyesinde günde 40 teslimat yapan araçlı kuryelerin aylık ortalama 4 bin 830 TL kazanacağı söylenebilir.

Kendi aracıyla kargo dağıtımı ne kadar kazanır?

Araçları ile parça başı dağıtım yapacak kişilere asgari ücretin 3 katına yakın bir gelir imkanı sunacaklarını belirten Yurtiçi Kargo Genel Müdürü Fatih Önyol, “Bin 500 ila 2 bin kişiye istihdam sağlayacağız” dedi.

Trendyol kaç ülkede var?

Şirket aralarında İtalya, İngiltere, Yunanistan, İspanya ve Hollanda’nın da olduğu 27 ülkede hizmet verecek. Giyimden dekorasyona, kozmetikten elektroniğe kadar uzanan çeşitli kategorilerde satış yapan Trendyol, yeni bir hamleyle Avrupa’ya açıldı.

Trendyol Avrupada var mı?

2018’de Almanya operasyonunu başlatan Trendyol, Avrupa’da 27 ülkeye daha açıldı 2018’de trendyol.de adresiyle Almanya’ya açılan Trendyol, bugün itibariyle Avrupa‘daki 27 ülkenin kullanıcılarına da açıldı.