Trendyol PTT kargo ile çalışıyor mu?

Trendyol hangi kargo ile çalışıyor 2021?

Trendyol‘da kendi anlaşmalı kargo fiyatlarınızı kullanarak Yurtiçi, MNG, Aras, Sürat, PTT, Horoz Lojistik, UPS Kargo ve Borusan Lojistik ile çalışabilirsiniz.

PTT Trendyol iade alıyor mu?

PTT kargo iade islemlerinde trendyol paketlerini adresten almiyor. iadede tek kargo secenegi de maalesef pttkargo halbuki paket baska kargo ile geldi. bu kargo ile neden calisiyorsunuz digerleri adresten aliyor? Merhaba, kargo firmaları ile adresten iade anlaşmamız bulunmuyor.

Trendyol PTT Kargom Nerede?

Sipariş dağıtıma çıktığında kargo firması tarafından SMS ile bilgilendirilirsiniz. Kargoya verildikten sonra siparişinizin kargo aşamalarını “Hesabım” bölümünde sekmesinde bulunan “Kargom Nerede?” linkinden takip edebilirsiniz.

PTT kargo Trendyol iadesi nasıl yapılır?

İade Koşulları

  1. trendyol.com ve mobile uygulamalarda yer alan “Hesabım” bölümünden “Siparişlerime” gidin.
  2. “Sipariş detay” butonuna basın ve siparişinizin detaylarını görüntüleyin.
  3. Kolay iade butonuna basın.
  4. İade edilecek ürün ve iade nedeni seçin. …
  5. Birden fazla kargo seçeneği çıktığı durumda kargo seçiminizi yapın.

Trendyol hangi kargo ile gönderiyor?

Trendyol‘da kendi anlaşmalı kargo fiyatlarınızı kullanarak Yurtiçi, MNG, Aras, Sürat, PTT, Horoz Lojistik, UPS Kargo ve Borusan Lojistik ile çalışabilirsiniz.

Trendyol hangi kargo ile gönderiliyor?

Siparişlerinizi Trendyol kargo otomatları, PTT Kargomatları, YK Plus kargo otomatları ve Aras Kargo kargo otomatlarından teslim alabilirsiniz.

PTT kargo iade nasıl yapılır?

www.pttavm.com ana sayfasından üye girişi yapınız. Sağ üst köşe de üye ad ve soyadının bulunduğu sekmeyi açarak Sipariş Geçmişi’ne tıklayınız. Açılan sayfada sol sütunda yer alan Sipariş iade butonuna tıklayınız.

Trendyol iade adresi nedir?

Logipark Tesisleri, Orta Mah. Öztaş Sok. No:3 Tuzla / İstanbul” adresimizi de iletebilirsiniz.

Trendyolda PTT var mı?

Siparişlerinizi Trendyol kargo otomatları, PTT Kargomatları, YK Plus kargo otomatları ve Aras Kargo kargo otomatlarından teslim alabilirsiniz.

Trendyol gönderim nerede?

Sipariş dağıtıma çıktığında kargo firması tarafından SMS ile bilgilendirilirsiniz. Kargoya verildikten sonra siparişinizin kargo aşamalarını ‘Hesabım’ bölümünde ‘Siparişlerim’ sekmesinde bulunan ‘Kargom Nerede?’ linkinden takip edebilirsiniz.

Trendyol iade nereye yapılır?

Bu belgeyi aldıktan sonra ürünü iade etmek istemeniz halinde www.trendyol.com internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden iade kodu alarak ürünü kargo görevlisine teslim ederek ürünü iade edebilirsiniz.

Trendyol kargo seçimi var mı?

Evinizde kargoyu teslim alacak kimse olmayabilir. Evinizde kargo beklemek zorunda kalmazsınız. İstediğiniz saatte kargonuzu kendiniz teslim alabilirsiniz.

Trendyol Kargocusu kim?

Trendyol şu anda MNG Kargo, Yurtiçi Kargo ve Horoz Lojistik ile anlaşmalıdır.

Trendyol kargo nasıl oluyor?

Trendyol‘un 50 TL Altı Siparişlerde Kargo Uygulaması Nedir?

  1. 0-19,99 TL arası siparişlerinizde 2,99 TL,
  2. 20-29,99 TL arası siparişlerinizde 4,48 TL,
  3. 30-49,99 TL arası siparişlerinizde 8,26 TL,
  4. 50 TL ve üzeri siparişler, desi bazlı mevcut anlaşma fiyatları üzerinden faturalandırma yapılmaktadır.

BE 9 May 2564

Trendyol da kargo seçimi nasıl yapılır?

Trendyol ekibi talebinizi değerlendikten sonra tarafınıza geri dönüş yapacaktır. Sipariş bazlı kargo firmanızı değiştirmek isterseniz; Satıcı Paneli üzerinden Sipariş > Gönderime Hazır alanında Diğer İşlemler > Başka Kargo Firması ile Gönder seçeneğini tıklayarak değişiklik yapabilirsiniz.