Xiaomi son sürüm kaç?

Xiaomi son sürüm kac?

MIUI 13 kararlı sürüm, iki model için yakında yayınlanacak. Şirkete yakınlığıyla bilinen Xiaomiui, Android 12 tabanlı MIUI 13 kararlı sürümünün yakın zamanda orta segmente hitap eden iki modele geleceğini duyurdu. Yeni sürümü alacak akıllı telefonlar ise ülkemizde de sıklıkla tercih edilen POCO X3 Pro ve POCO F3.

MIUI 13 ne zaman?

Xiaomi 28 Aralık 2021’de Xiaomi 12 serisinin yanı sıra en yeni özel arayüzü olan MIUI 13‘ü de piyasaya sürdü.

Redmi Note 8 son sürüm kaç?

Ayrıca sistem güvenliğini ve performansını artırmak için Ekim 2021 güvenlik yamasını içerir. Redmi Note 8 güncellemesi V12.5.1.0 RCOMIXM yapı numarasıyla geliyor ve Android 11 dayanmaktadır.

Xiaomi MIUI 125 ne zaman gelecek?

17 Aralık 2021 Xiaomi, Mi Note 10 Lite için MIUI 12.5 Enhanced Edition’ı piyasaya sürmeye başladı. Güncelleme Türkiye bölgesinde yayınlandı, ancak diğer pazarlar önümüzdeki birkaç gün içinde bunu alabilir.

Xiaomi kaç yıl güncelleme alır?

Şirket yayınladığı belgede,” Xiaomi ürünleri, piyasaya çıktıktan sonra en az iki yıl boyunca çeşitli güvenlik güncellemeleri alacak.

MIUI 12 nasıl olacak?

Xiaomi, MIUI 12 özellikleri ile animasyon konusunda çağ atladı denebilir. Zira şirket bu arayüzünde iOS ile karşılaştırabilir bir dereceye ulaştı. Örneğin ekran kilidini açtıktan sonra sizi karşılayan animasyon ve uygulamalar arası geçişler çok daha iyi hal aldı.

MIUI yeni güncelleme ne zaman?

Yapılan açıklama doğrultusunda 2022’nin Ocak ayında MIUI 13 güncelleme olarak sunulmaya başlanacak. Fakat ilk olarak Xiaomi 12 serisi telefonlarda çıkacak.

MIUI 13 beta nasıl yüklenir?

MIUI 13 Çin Beta Nasıl Kurulur? MIUI Downloader’dan modelinize uygun güncellemeyi indirdikten sonra, tuş kombinasyonu ile TWRP’ye giriş yapın (ses açma ve güç düğmesine basılı tutun). İndirdiğiniz güncelleme dosyasını fotoğraftaki gibi flashlayın.

Redmi Note 8 Android kaç?

Android 9.0 Pie sürümüyle çalışan cihaz, en güncel teknolojiyi yakından takip edebilmenize olanak tanıyor. 4 GB RAM ve 8 çekirdekli CPU ile son derece yüksek bir hızda çalışan model, en geniş hacimli uygulamaları bile yüksek bir performansta çalıştırabiliyor.

Note 8 Android sürümü kaç?

Note 8, Samsung’un kendi özel kullanıcı arabirimi (Samsung Experience) önceden yüklenmiş olan Android Nougat (Android 7.1.1) ile geliyor.

MIUI 125 ne zaman gelir?

Xiaomi, 28 Aralık 2020’de Çinli akıllı telefon kullanıcıları için, en yeni MIUI özel Android dış görünümü olan MIUI 12.5 güncellemesini tanıtmıştı. Bundan sonra ise Çinli teknoloji devi, 8 Şubat 2021’de küresel kullanıcılar için MIUI 12.5‘i piyasaya sürdü.

MIUI 125 hangi telefonlara gelecek?

Redmi Note 8. Redmi Note 9 4G. Redmi-Note 9 5G. Redmi Note 9 Pro.

Bir telefon kaç yıl güncelleme alır?

Google: 3 yıl işletim sistemi/ 5 yıl güvenlik güncellemesi. OnePlus: 3 yıl işletim sistemi/ 4 yıl güvenlik güncellemesi. Xiaomi: 3 yıl işletim sistemi/ 4 yıl güvenlik güncellemesi. Vivo: 3 yıl işletim sistemi/ 3 yıl güvenlik güncellemesi.

Redmi kaç yıl kullanılır?

4-5 yıl rahat götürür.

MIUI 12 yüklenmeli mi?

MIUI 12 güncellemesi Xiaomi modelleri için neden tehlikeli? Android 11 tabanlı olan yeni yazılımın kamera uygulamasını yeni modlar ile donattığı duyurulmuştu ancak bu modlar yüzünden stabilizasyon sorunları meydana gelmeye başladı. Xiaomi artık MIUI 12.2.1.0 isimli yazılımın yüklenmesini tavsiye etmiyor.