Trendyol go ne is yapar?

Trendyol go ne kadar kazandırır?

Trendyol go saatte ortalama “24 TL” gibi bir getirisi var. Masrafların hepsi kuryeye ait (vergiler, yakıt, sigorta vs.). Part Time ortalama şekilde çalışınca “2.500 TL” gibi bir kazanç elde edilebiliyor. Full çalışmada masrafları düştüğünde “4.000 – 5.000 TL” kazanmak mümkün.

Trendyol Go hangi şehirlerde var?

  • ANKARA. Ehlibeyt Mahallesi Ceyhun Atuf Kansu Caddesi 124F Çankaya / Ankara.
  • İZMİR. Kazım Dirik Mahallesi 296/2 Sokak No: 33 Bornova / İzmir.
  • BURSA. Odunluk Mah. Lefkoşe Cad. …
  • KOCAELİ Alikahya Fatih Mah. Fenerli Sokak No:9 İzmit / Kocaeli.
  • ANTALYA. Muratpaşa Mah. Şair Adem Dede Cad. …
  • ESKİŞEHİR. Uluönder Mah. Rauf Orbay Cad.

Getir maaşları ne kadar?

Getir kuurye maaşları 2021 yılında mesai ücretleriyle birlikte 4 bin lirayı bulmaktadır. Ayrıca Getir araçlı kurye maaşları da 3 bin 500 lira ile 5 bin lira arasında değişmektedir.

Trendyol kuryesi ne kadar maaş alıyor?

Siparişin yoğun olduğu zamanlarda saatlik ücret 35 TL’ye kadar yükselmektedir. Trendyol Go Kurye maaşları aylık 9000 – 12.000 TL civarındadır. Ayrıca haftada 70 saat çalışabilen kuryeler 15.000 TL’ye yakın bir kazanç elde edebiliyor.

Trendyol ne kadar kazandırıyor?

Normal kullanımlarda yapılan her alışveriş için %1 trendyol cüzdan para alınır. Aynı zamanda her 100 TL ve üzerin cüzdan yüklemesi yapıldığında 1 TL trendyol para kazanılır. Buna göre 200 TL yüklemelerde 2 TL, 500 TL yüklemelerde ise 5 TL hediye para alınacaktır.

Kurye ne kadar kazanır?

Bu bağlamda bir motorlu kurye aylık ortalama 4 bin 250 TL ile 17 bin TL arasında para kazanıyor. Ancak bu ücretlendirmenin içinde bahşiş, paket başına alınan ücret ve paketin götürüldüğü konumda ücretin artması gibi ek ücretler yok.

Trendyol Go kaç ilde var?

Şu anda İstanbul, Ankara Bursa ve İzmir’de hemen teslimat, 30 ilde de randevulu teslimat ile hizmet vermekteyiz. Bulunduğunuz bölgede hizmet verip vermediğimizi kontrol etmek için uygulamamızda yer alan Hızlı Market butonuna tıklayabilirsiniz.

Trendyol hangi şehirde?

Trendyol, merkezi İstanbul’da bulunan Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformu, dünyanın sayılı e-ticaret şirketlerinden biridir.

Getir saat başı kaç TL?

Türkiye’de Getir kuryeleri saat başı ortalama 30 TL ve diğer ödemelerle ortalama 4.000-6.000 TL kazanç sağlıyor. Ancak maaşlar bölgeden bölgeye göre değişerek daha yüksek olabiliyor.

Getir elemanları kaç saat çalışıyor?

Genelde 15 saat çalışılır. Burada asıl mesele sigortanın çalıştığın süre üzerinden yapılması gerekirken aksine part-time sigorta yapılıyor, o da asgari ücretin yarısı. 1200-1300 lira gibi bir para bankaya yatıyor, geri kalanı kaçak şekilde elden veriliyor.

Kurye ne kadar maaş alır?

Kariyerinde Maaşlar

EN DÜŞÜK EN YÜKSEK
Kurye 4.250 10.340

Trendyol satıcılara kaç günde ödeme yapıyor?

Her satış sonrasında Trendyol, başarıyla tamamlanan her sipariş sonrasında 30 ila 45 günlük vadelerle ödemeler yapar. Vadeler, komisyon oranlarında olduğu gibi, mağaza başvurusu sürecinde belirlenir ve Trendyol Satıcı Üyelik Sözleşmesi’nde belirtilir.

Trendyol reklamındaki Kargocu kaç para?

Trendyol reklamındaki Kargocu ne kadar aldı? Herkes ‘kargocu‘ya takıldı Tarkan’ın oynadığı reklamdan 30 milyon lira alması sosyal medyayı gündeminde. Tarkan’ın birkaç saniye göründüğü Trendyol reklamından 30 milyon lira alması sosyal medyada olay oldu.

Trendyol cüzdana en az kaç TL yüklenir?

10TL trendyol para kazanmam için cüzdanıma ne kadar para yüklemem gerekir? En az 10 TL yükleme yapmanız gerekmektedir.

Kendi motoruyla kurye ne kadar kazanır?

İşini kendi motoru ile yapmayan bir motorlu kurye standart bir işletmede 2500 TL maaş ile çalışmaya başlayabilir. Bununla birlikte sektörde uzun yıllar deneyimi olan kendi motoruyla çalışan motorlu kuryelerin kazancı bahşişler de hesaba katıldığında yaklaşık 7000 ila 8000 TL’ye kadar çıkabilir.