Trendyol resim boyutu ne olmalı?

Trendyol fotoğraf çekimi nasıl olmalı?

Kumaş veya ahşap gibi önemli materyallerin açıkça görülebildiği detaylı fotoğraflar çekin. Dikkatin üründe olduğundan emin olduğunuz sade bir arka plan tercih edin. Ürünüz kalitesiz ışık altında kötü gözükeceğinden ışıklandırmayı iyi kullanın ve doğru açıyı bulana kadar denemeler yapın.

Trendyol piksel kaç olmalı?

Trendyol sitesi resim boyutu olarak en: 1200 px boy: 1800 px ve 96 DPI kalitesinde resim istemektedir.

Trendyol yoruma fotoğraf ekleme nasıl yapılır?

satın aldığınız bir ürüne fotoğraflı yorum yapmak istediğinizde sadece apple cihazlardan bunu yapabiliyorsunuz. android cihazlardan ve tarayıcılardan sadece yazılı yorum eklenebiliyor. en kısa sürede tüm ortamlardan fotoğraf da eklenecek şekilde güncellenmesi lazım.

Trendyol mağaza profil resmi nasıl yapılır?

Mağaza tasarımınıza yapabileceğiniz menüye, trendyol satıcı panelinde bulunan “mağaza yönetim” sekmesinden ulaşabilirsiniz. Bu sayfadan “MAĞAZA SAYFANI OLUŞTUR” butonuna tıklıyoruz, karşımıza sayfamızı tasarımları yapabileceğimiz ekran geliyor.

En iyi ürün fotoğrafı nasıl çekilir?

Dikkat çekici bir ürün fotoğrafı nasıl çekilir?

  1. Doğru ekipmana yatırım yapın.
  2. Bir tripod kullanın.
  3. Fazladan kareler çekin.
  4. Detaylara odaklanın.
  5. Dikkati üründen dağıtmayacak bir arka plan kullanın.
  6. Bir ışık kutusu kullanmayı düşünün.
  7. Işıklandırmayı iyi kullanın.
  8. Doğruyu bulana kadar ışık ile denemeler yapın.

Biyometrik Kimlik fotoğrafı nasıl olmalı?

Biyometrik fotoğraf Nüfus Genel Müdürlüğünün istemiş olduğu standartlara göre şu şekildedir:

  1. Biyometrik fotoğraf olmalıdır. …
  2. Fotonun boyutu 50mm * 60mm ölçülerinde olmalıdır.
  3. Son 6 ay içinde çekildiğiniz bir foto olmalıdır.
  4. Sizi olduğu gösteren bir fotoğraf olmalıdır. …
  5. Fotoğrafınızda asla leke olmamalıdır.

Trendyol Satıcı yorumları nerede?

Müşterilerin size(mağazanıza) verdikleri puanları ve yapılan yorumları satıcı panelinizdeki “Raporlar” ekranında yer alan “Değerlendirmelerim” başlığından takip edebilirsiniz.

Trendyola nasıl ürün yüklenir?

Ürün sorgula ve ekle kısmına gelerek yüklemek istediğiniz ürünün barkod numarasını girin sonrasında çıkan ürün yüklemek istediğiniz ürün ise onaylayarak yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu yöntemin dezavantajı sadece Trendyol kataloğunda olan ürünleri bu şekilde yükleyebiliyor olmanızdır.

Yoruma fotoğraf ekleme nasıl yapılır?

Sosyal ağın web sürümünde ise yorumlara fotoğraf eklemek çok basit. İletinin yazılacağı kutunun yanındaki kamera ikonuna tıklayıp bilgisayarınızdan istediğiniz fotoğraf ya da görseli kolayca yorum olarak gönderebileceksiniz.

Trendyola nasıl resim eklenir?

Görsel Seç veya Sürükle Görsel Seç/Sürükle işlevini kullanarak belirtilen standartlara uygun görsellerinizi doğrudan bu alan üzerinden sisteme yükleyebilirsiniz. Önerilen görsel özellikleri: Trendyol.com’a ürün görselleri eklerken standart bir ölçü belirlemelisiniz.

Trendyol ürün görseli nasıl olmalı?

Trendyol.com’a ürün görselleri eklerken standart bir ölçü belirlemelisiniz. Ürün görsellerini minimum 600 x 800 ölçülerinde hazırlamalısınız. Web ortamı için görsellerde minimum 72 dpi çözünürlük kullanılmalısınız. Küçük boyutlu görseller, ayrıntılı ürün bilgilerini gösteremedikleri için kullanılmamalıdır.

Trendyol logo nasıl yapılır?

Logo Oluştur Dilediğiniz logo metni, font (yazı tipi), zemin rengi ve font rengini seçerek logonuzu bu sayfa üzerinden de oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz logoyu PNG ve JPG formatlarıyla indirebilirsiniz. “Logo Oluştur” butonuna tıklayarak logo oluşturma işlemini tamamlayabilirsiniz.

Telefonla ürün fotoğraf çekimi nasıl yapılır?

Ürün fotoğrafı çekerken arka planınızın beyaz olmasına dikkat edin. Ürünü aydınlatırken 2 ışık kaynağını 45 derecelik açıyla konumlandırın. Tek bir ışığa sahipseniz 45 derecelik açıdan ışığı vererek reflektör kullanabilirsiniz. Reflektörünüz yoksa A3 boyutunda folyolar da işinize yarayabilir.

Düşük kaliteli fotoğraf nasıl çekilir?

Düşük ışıkta çekim yaparken diyafram açıklığı f/2.8 ya da f/1.4 gibi düşük değerlere kadar inebilen lensler tercih edilebilir. Düşük ışıkta fotoğraf çekmek isteyenler bu lensleri kullanarak sığ alan derinliği verirler ve görece düşük perde hızlarında (1/60 saniye gibi) etkili çekimler yapılabilmesine olanak sağlarlar.

Biyometrik fotoğraf makyaj yasak mi?

Biyometrik fotoğraflarla ilgili en sık sorulan soruların başında makyaj geliyor. Kadınların biyometrik fotoğraf çektirirken makyajlı olmalarında bir sakınca bulunmamaktadır. Yüzde bulunan belirli lekeler gibi çeşitli izlerin üzeri kapanmayacak şekilde makyaj yapmakta bir sorun bulunmamaktadır.