Sanatçı Gülşen nereli?

Şarkıcı Gülşen kimlerle evlendi?

Gülşen, son üç albümünün yapımcısı olan aranjör ve besteci Ozan Çolakoğlu ile Haziran 2016’da evlendi. Çiftin ilk çocuğu Azur Benan, Ocak 2017’de Fulya, Şişli’de dünyaya geldi.

Şarkıcı Gülşen kimin kızı?

Arslan Bayraktar
Nimet Bayraktar
Gülşen/Ebeveynleri

Gülşen’in babası kimdir?

Arslan BayraktarGülşen / Babası

Sarkici Gülşen nereli?

Çapa, İstanbul, TürkiyeGülşen / Doğum yeriÇapa, İstanbul’un Avrupa Yakası’nda bulunan Fatih ilçesinde bir semttir. Vikipedi

Gülşen boşandı mı?

BOŞANMA YOK, HER ŞEY YOLUNDA’

Gülşen Reha Muhtar neden ayrıldı?

Gülşen‘in o gün programa bağlanması yeni bir aşkın da filizlenmesine neden oldu. Program sonrası Reha Muhtar ile Gülşen sık sık telefonlaşmaya ve buluşmaya başladı. Çiftin birliktelikleri yaklaşık yedi ay sürü. Bu sürenin bitiminde Reha Muhtar, ilişkilerinin bittiğini köşesinden okuyucularına duyurdu.

Sanatçı Gülşen kim?

Gülşen Bayraktar ya da sahne adıyla Gülşen,(d. 24 Mayıs 1976) Türk şarkıcı ve şarkı yazarı. Gülşen Bayraktar, 29 Mayıs 1976’da Fatih, İstanbul sınırlarında yer alan Çapa’da Ordulu bir ailenin üçüncü ve son çocuğu olarak dünyaya geldi. Babası Arslan Bayraktar makine mühendisiyken annesi Nimet Bayraktar ev hanımıydı.

Sanatçı Gülşen kaç yaşında?

45 yaşında (29 Mayıs 1976)Gülşen / Yaş

Gülşen kaç yıllık evli?

Gülşen, son üç albümünün yapımcısı olan aranjör ve besteci Ozan Çolakoğlu ile Haziran 2016’da evlendi. Çiftin ilk çocuğu Azur Benan, Ocak 2017’de Fulya, Şişli’de dünyaya geldi.

Gülşen hangi okuldan mezun?

Şehremini Anadolu Lisesi
İstanbul Teknik Üniversitesi
Gülşen/Eğitim

Gülşen Bubikoğlu aslen nereli?

Gülşen Bubikoğlu (d. 5 Aralık 1954, İstanbul), Türk sinema oyuncusudur.

Gülşen Edis sevgili mi?

Edis‘in fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan Gülşen, paylaşımına, “İyi ki doğmuşsun benim canım. Dostum, yoldaşım, arkadaşım, kıymetli bebelağım. Her yeni yaşında, her halinle parlamaya devam” notunu düştü. Edis, ünlü şarkıcının paylaşımına, “İyi ki hayatımdasın kıymetli ruhum benim.

Gülşen ve Erol Köse neden ayrıldı?

Gülşen de apar topar bir basın açıklaması yaparak “Bana boşandığına dair belge gösterdi, evli bir adamla hiçbir zaman aşk yaşamam. Evli olduğunu öğrenince ilişkiyi bitirdim” dedi.

Gülşen kaç yaşında sanatçı?

Gülşen Bayraktar ya da sahne adıyla Gülşen,(d. 24 Mayıs 1976) Türk şarkıcı ve şarkı yazarı. Gülşen Bayraktar, 29 Mayıs 1976’da Fatih, İstanbul sınırlarında yer alan Çapa’da Ordulu bir ailenin üçüncü ve son çocuğu olarak dünyaya geldi.

Gülşen Bubikoğlu şu an kaç yaşında?

67 yaşında (5 Aralık 1954)Gülşen Bubikoğlu / Yaş