Xiaomi Note 9 S nasıl?

Xiaomi Redmi Note 9 S nasıl?

Note 9 Pro dan 3 özelliği düşük: 1)64 degil 48mp kamera, bana yetiyor 2) şarj cok hızlı degil de hızlı. 2 saatte doluyor, bu da bana yetiyor 3) fiyatı. Bu sebeple note 9s aldım. Memnunum ..

Xiaomi Redmi Note 9 s ne zaman çıktı?

Redmi Note 9S, 15 Mayıs 2020 itibarıyla çevrimiçi kanallar, mobil operatörler, Mi mağazaları ve zincir mağazalar üzerinden satışa sunuldu. Redmi Note 9S‘in 4 GB + 64 GB modeli 2799 TL, 6 GB + 128 GB modeli ise 2999 TL’den satılacak.

Redmi hangi modeli tutuluyor?

1. Xiaomi Mi 11 Lite Teknoloji devi Xiaomi‘nin en çok satan Mi serisi içerisinde yer alan Mi 11 Lite yüksek performansı ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Fiyat performans ürünü olarak satışa sunulan bu ürün sizi büyük maliyetlerden kurtararak Mi 11 deneyimi sunuyor.

Xiaomi Note 9 suya dayanıklı mı?

Cihazın ön ve arka alanı Gorilla Glass 5 ile korunuyor.Telefon, arka tarafında parmak izi okuyucusu bulunduruyor. Sadece suya karşı sıçramalara dayanıklılığı bulunan cihazın, toza karşı ise dayanıklılığı mevcut değil.

Xiaomi Redmi Note 9 nasıl telefon?

Redmi Note 9, toplamda 5 kameralı bir akıllı telefon oluyor ve kameralarıyla gerçekten de keyifli bir deneyim yaşatıyor. Arka yüzeyde, telefonun tam ortasına konumlandırılan 4’lü kamera seti, güzel görünürken, burada ana kamera 48 MP ölçüsünde olmasıyla, çekeceğiniz fotoğraflarda yüksek çözünürlük imkanı tanıyor.

5020 mAh batarya kaç saat gider?

Donanım özelliklerine uygun batarya kapasitesi ile sizlere ulaşması da ürünün faydaları arasında yer alıyor. 5020 mAh batarya kapasitesi ile 4G’de 33 saat konuşma yapılabiliyor. 17 saat video oynatım ve 147 saat müzik oynatım süresi cep telefonunuzu uzunca süre boyunca eğlence istasyonu olarak kullanmanızı mümkün …

Redmi Note 10s ne zaman çıktı?

Ülkemizde de oldukça iyi satış rakamları elde eden Redmi, yeni Note 10 serisinin Türkiye lansmanını 25 Mart’ta gerçekleştirmişti. Xiaomi Türkiye fabrikası, giriş seviyesi ile başladığı akıllı telefon üretimine orta segment ile devam ediyor.

Xiaomi Redmi 9 ne zaman çıktı?

25 Haziran 2020 tarihinde tanıtılacak olan Xiaomi Redmi 9, bir e-ticaret sitesinde listelendi.

Xiaomi telefon hangisi iyi?

En iyi Xiaomi telefonu olarak da adlandırabileceğimiz Xiaomi Mi 11, ülkemize yeni giriş yapan ve Xiaomi‘nin en güncel modellerinden birisi olarak dikkat çeken telefonlardan. Bu cihaz Xiaomi‘nin en gelişmiş teknolojilerine sahip olmasıyla kullanıcıları kendisine hayran bırakıyor.

Xiaomi MI serisi mi Redmi serisi mi?

1- Mi Serisi Cihazlar, Redmi serisi cihazlardan biraz daha üst seviye cihazlardır. Gerek amiral gemisi gerek de orta-üst segment niteliğinde. Redmi cihazlar ise orta ve düşük segmentin parlayan yıldızlarıdır. Mi serisi cihazlar piyasadaki diğer markaların amiral gemisi telefonlarına karşı cepheye sürülür.

Xiaomi Note 9S suya dayanıklı mı?

Xiaomi Redmi Note 9S‘de herhangi bir IP sertifikası ile suya karşı dayanıklılık yok, fakat su geçirmez bir kaplama ile tasarlanmış. Bu da telefonu suya karşı nispeten dayanıklı kılıyor.

Redmi Note 9 suya düştü ne yapmalıyım?

Akıllı Telefonunuz Suya Düşerse Yapmanız Gerekenler!

  1. Telefonunuza kablo (kulaklık, USB Kablosu vb.) takılıysa hemen çıkarın.
  2. Telefonunuzu kuru bir bez ile silin. Kurutma makinesi ile kesinlikle kurutmaya çalışmayın. …
  3. Telefonunuzu baş aşağı tutun ve sallayın. …
  4. Telefonunuz kapalı değilse kapalı konuma getirin.

Note 9 nasıl bir telefon?

Redmi Note 9 İncelemesi. Xiaomi’nin Redmi markasıyla çıkardığı telefonlar, uygun fiyat karşılığında üst sınıf cihazlarınkine yakın bir performans vadediyor. Redmi Note 9 da bu geleneği bozmuyor. Akıllı telefon özellikle büyük ekranı ve pil ömrüyle tatmin edici bir deneyim yaşatıyor.

Redmi Note 9 guzel mi?

Güzel ve Kullanışlı Herkese merhaba, eğer fiyat performans açısından bir telefon arıyorsanız daha ucuzları var.Fakat telefonum biraz iyi olsun beni 2-3 yıl götürsün diyorsanız bu telefon gayet iyi bence.Tavsiye ederim. Kutu içeriğinde kulaklık yok, bunu bilip alırsanız sizin için daha iyi.

5000 mAh kac saat dayanir?

5000 mAh kapasitesinde bir bataryası bulunan ‘Oppo Realme 5i’; tek şarjda 49 saat konuşma, 32 saat müzik dinleme ve 19 saat video izleme deneyimi sunmayı vadediyor. Ters şarj özelliği de bulunan telefonda kullanıcılar, diğer cihazlarını da şarj edebiliyor. Bu sayede cihaz, şarj istasyonu gibi kullanılabiliyor.