Gaziantep’te Trendyol var mı?

Trendyol Express hangi kargo firması?

Siparişlerinizi Trendyol Express teslimat noktaları, YK Plus teslimat noktaları, Yurtiçi Kargo şubeleri, Aykargo şubeleri, PTT şubeleri, MNG şubeleri, Sürat Kargo şubeleri ve Aras Kargo şubelerinden teslim alabilirsiniz.

Trendyol Express Pazar çalışıyor mu?

Trendyol Express normal şartlarda haftaiçi her gün ve Cumartesi günü 09:00 ila 21:00 arası teslimat yapmaktadır. Pazar günleri ise çalışmamaktadır.

Trendyol Express saat kaça kadar çalışıyor?

Trendyol Express hafta içi ve Cumartesi günleri saat 09:00 ile 21:00 saatleri arasında dağıtım yapmakta.

Trendyol Express Nedir?

Trendyol Express, Trendyol Group firmasının dağıtım kanalıdır. E- ticaret sektörünün odağında, müşteri memnuniyetini önceliği haline getirmiş Trendyol Express, eğitimli personelleriyle kaliteli teslimat deneyimleri yaşatmak için 2018 yılında kurulmuştur.

Trendyol Express evde bulamazsa ne olur?

Adresime gelinmiş ancak bana ulaşılamadığına dair bir mesaj geldi. Gönderimi nasıl teslim alabilirim? Adresinize ertesi iş günü (Cumartesi günü dahil) tekrar uğrama yapılacaktır.

Trendyol Express kargo ne kadar kazandırıyor?

Siz de teslim ettiğiniz kargoya göre maaş alabiliyorsunuz. Trendyol araçlı kurye aylık ortalama 8000 – 15.000 TL arasında kazanmanızı sağlar. Ancak bu oran hızlı ve düzenli çalışma ile 15.000 TL’yi geçebiliyor. Ne kadar çok kargo teslimatı yaparsanız aynı oranda kazancınız da artış gösteriyor.

Trendyol Express hafta sonu yasağında çalışıyor mu?

Trendyol Express hafta içi ve Cumartesi günü saat 21:00’a kadar dağıtım yapmakta iken Pazar günleri ise çalışmamaktadır.

Pazar günü kargo teslim edilir mi?

KARGOLAR HAFTA SONU ÇALIŞIYOR MU? Kargoların cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında standart işleyişi devam etmekte olup, 13.00-17.00 saatleri arasında gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerde yapılmaktadır. Pazar günü ise kargo dağıtımları ve alımları yapılmamaktadır.

Trendyol Express kargoyu almazsak ne olur?

Depo gibi. Yani seni bulamazlarsa tekrar geri gidiyor ve ertesi gün tekrar dağıtıma çıkıyor.

Trendyol Express Trendyolun mu?

trendyol’un kargo sirketi.

Trendyol Kargomu almazsam ne olur?

Evet iade oluyor. Paranız bir iki gün içinde iade ediliyor.

Trendyol kargo geri giderse ne olur?

Müşterilerin İade Ettiği Kargoların Bedeli – Satıcı Bilgi Merkezi. Müşterilerin yaptıkları iadelerin kargo ücretini satıcılarımız karşılamaktadır. Yeniden gönderim yapılan ve teslim edilmeden geri dönen iadelerin kargo ücretlerini ise Trendyol karşılamaktadır.

Araçlı kurye ne kadar kazanıyor?

Hepsiburada Araçlı Kurye Maaşları Teslimi yapılan her paket başına 4 TL ödeme yapar. Bu noktada, günde 40 paketi adresine ulaştıran kişilerin 160 TL kazanacağını ifade etmeliyiz. Sonuç olarak, başlangıç seviyesinde günde 40 teslimat yapan araçlı kuryelerin aylık ortalama 4 bin 830 TL kazanacağı söylenebilir.

Trendyol paket başı kaç para veriyor?

Trendyol kuryesi olarak herhangi bir sermaye gereksinimi olmaksızın kendi aracınızla çok para kazanabilirsiniz. Trendyol teslimatı için aracınızı kiralayabilirsiniz. Teslimat başına 3-4 TL kazanabilir, böylelikle ayda 5-10 bin TL arası kazanç sağlayabilirsiniz.

Trendyol Express kargoya verildikten sonra ne zaman gelir?

Satın aldığınız ürünler ürün detay sayfasında belirtilen teslimat tarih aralığında teslim edilir. Satın aldığınız ürünlerin teslimat tarihine “Hesabım” bölümünde “Siparişlerim” sayfasından da ulaşabilirsiniz. Üründe “24 saatte kargoda” yazısı var ise siparişiniz 24 saat içinde kargoya verilir.