Iski genel müdürü Raif mermutlu kimdir?

Raif Mermutlu iski kimdir?

1961 yılında Elazığ’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Elazığ’da tamamladıktan sonra 1978 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümüne girdi. 1983 yılında üniversite eğitimini tamamlayarak aynı yıl açılan İller Bankası sınavını kazandı.

Iski yi kim kurdu?

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi, İstanbul Büyük Şehir Belediyesine bağlı müstakil bütçeli ve kamu tüzel kişiliğini haiz bir kuruluştur. İSKİ personeli 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu hükümlerine tabidir.

Iskiyi kim yönetiyor?

İSKİ

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi
Genel Müdür Raif Mermutlu
Ana kurum İstanbul Büyükşehir Belediyesi
Bütçe 7 milyar 776 milyon TL
Personel 6807

Iski genel müdürü kim nereli?

1961 Elazığ doğan Raif Mermutlu, İstanbul Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümü mezun oldu. 1983 yılında İller Bankası Genel Müdürlüğü‘nde mühendis olarak göreve başlayan Mermutlu, Türkiye genelinde birçok ilin içme suyu arıtma projelerinde görev aldı.

IBB iski genel müdürü kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB‘ye bağlı kuruluşlardan İSKİ Genel Müdürlüğü görevine kurumda önemli görevlerde bulunan Raif Mermutlu’yu atadı.

Iskinin başında kim var?

Bu süre içerisinde İSKİ’nin İstanbul genelindeki tüm tesislerinin aktif ve sorunsuz bir şekilde işletilmesi sağlandı. 2010 yılında kendi isteği ile emekli oldu. 2019 yılı Eylül ayında İSKİ Genel Müdürü olarak atanan Mermutlu halen bu görevi yürütmektedir.

İSKİ ne zaman kuruldu?

1981İSKİ / Kuruluş tarihi

İSKİ’nin başında kim var?

Bu süre içerisinde İSKİnin İstanbul genelindeki tüm tesislerinin aktif ve sorunsuz bir şekilde işletilmesi sağlandı. 2010 yılında kendi isteği ile emekli oldu. 2019 yılı Eylül ayında İSKİ Genel Müdürü olarak atanan Mermutlu halen bu görevi yürütmektedir.

İSKİ müdürü kim oldu?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB’ye bağlı kuruluşlardan İSKİ Genel Müdürlüğü görevine kurumda önemli görevlerde bulunan Raif Mermutlu’yu atadı.

Iski başkanı kim oldu?

Dr. Dursun Atilla ALTAY evli ve dört çocuk babasıdır. Fatih Turan, 1968 yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamlayan Turan, 1985 yılında Lisans eğitimine başladığı İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden, 1989 yılında İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu.

Iski müdürü kim oldu?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB’ye bağlı kuruluşlardan İSKİ Genel Müdürlüğü görevine kurumda önemli görevlerde bulunan Raif Mermutlu’yu atadı.

Fatih Turan Kimdir?

1968 İstanbul Feriköy doğumlu Fatih TURAN, aslen Balıkesir Bigadiçli olup uzun yıllardır Sakarya’da ikamet etmektedir. İstanbul İHL Orta kısmı tamamladıktan sonra Haydarpaşa Lisesinden 1985 yılında mezun olmuştur.

Iski genel Sube Sefi kim?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ Genel Müdürlüğü’ne daha önce kurumda önemli görevlerde bulunan Raif Mermutlu’yu atadı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bağlı kuruluşlarından İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi’nde (İSKİ) Genel Müdürlük görevine 9 Eylül 2019 tarihinde Çevre Mühendisi Raif Mermutlu atandı.

IBB güvenlik müdürü kimdir?

Salim Ertan KISACIK – Güvenlik Müdürü – İstanbul Büyükşehir Belediyesi | LinkedIn.

Istanbulda evlere su ne zaman geldi?

İstanbul‘da ilk kez 1887 yılında Terkos Gölü’nün suları bir Fransız şirketi (Der Saadet) tarafından hamsu olarak şehrin evlerine verilmiştir. Cumhuriyet döneminde, 1926 yılında Kağıthane’de ilk arıtma tesisi kurulmuştur.