Oymak bulmacada ne demek?

Tekduze bulmacada nedir?

Tekdüze sorusuna verilebilecek en kısa cevap 6, en uzun cevap ise 9 harflidir. Tekdüze Bulmaca Cevabı Nedir? Arapça kökenli bir sözcük olan bitevi, her zaman olagelen, şaşırtıcı olmayan gibi anlamlara gelir. Bu sözcükten türetilmiş olan biteviye kelimesi de daima ve devamlı demektir.

Sapınç nedir bulmaca?

Sapınç sözcüğünün bulmacada karşılan sorusuna verilecek cevap; ABERASYON sözcüğüdür.

Bulmacada Menzil ne demek?

İki kelime de Türkçe olup menzil ile yakın anlamlıdır. Menzil aynı zamanda iki yol arası uzaklık demektir. Bu nedenle bazı bulmacalarda menzil kelimesinin cevabı mesafedir. Merhale hem varış yeri hem de aşama anlamına gelir.

Anlak bulmacada ne demek?

Anlak bulmaca cevabı ise zeka demektir.

Büyük zoka ne demek bulmaca?

Büyük zoka sorusuna bulmacalarda verilmesi gereken cevabı 6 harften oluşmakta olan sinara kelimesi olacaktır.

Tek düze nasıl yazılır?

işte sorunun cevabı aşağıdadır. Bu kelime genellikle Tek düze şeklinde yanlış yazılıyor. Doğru kullanımı Tekdüze şeklinde olmalıdır.

Göğün en yüksek katına ne denir?

Göğün en yüksek katı:ARŞ

Bulmacada hint bademi nedir?

Bulmacada Hint bademi sorusuyla karşılaşıldığında 5 harfli cevap kakao olmalıdır.

Menzili ne demek?

Menzil, Osmanlılarda bir kervanın, bir kafilenin bir ordunun ya da haber taşıyan bir ulağın bir seferde aldığı mesafe ve konakladığı yeri tanımlar .

Terakkiperver ne demek bulmaca?

Terakkiperver türkçesi ne demek? Terakkiperver Cumhuriyet Fırkası (Güncel Türkçesi: İlerici Cumhuriyet Partisi), Türkiye Cumhuriyeti tarihinin ilk muhalefet partisidir.

Bilgece ne demek bulmaca?

Bilgece sorusuna verilecek en kısa cevap beş harflidir: MAKUL. Akıl kelimesinden türetilen makul sözcüğü hem bilgece hem de kabul edilebilir manasına gelir.

Bulmacada parafin ne demek?

Çeşitli birçok alanda işimize yarayan bir madde olup evlerde her zaman bulunmaktadır. Parafin bulmaca cevabı nedir tüm detayları ile derledik. Parafin bulmaca cevabı nedir? Bunun cevabı mum veya kokusuz mum olarak bilinmektedir.

Büyük zoka ne demek?

Büyük zoka sorusuna bulmacalarda verilmesi gereken cevabı 6 harften oluşmakta olan sinara kelimesi olacaktır.

Sınır bulmacada nedir?

Sınır kelimesinin yanıtlarını sizin için harf harf derledik. Sınır kelimesinin 3 harften oluşan en kısa cevapları şu şekilde sıralanabilir: Burç hat, ura ve son. (Hat kelimesi bazı bulmacalarda ”had” şeklinde yazılabilir.)

Art arda nasıl yazılır?

Bu kelimenin doğru yazımı, ‘Art arda‘ biçimindedir.