Solucan serisi konusu nedir?

Solucan serisi ne anlatıyor?

Katı aile kuralları olan bir ailede büyüyen Nehir, yedi yaşından sonra asla sevgi görmez. Çünkü zengin bir aile olan Aksoylar, her zaman kurallar çerçevesinde yaşar. Onlara göre Nehir hayatı kendi kendine öğrenmelidir. … Daha sonra lisede okulun müdürünün çocuğu ve aynı zamanda en popüleri olan Deniz ile tanışır.

Solucan serisi kaç kitap?

Ephesus Yayınları Solucan Serisi Kutulu Seti 4 Kitap Ciltli – Zeynep Sey –

Solucan kaç seri?

Solucan Serisi Kutulu Seti-4 Kitap Takım.

Solucan 2 kitabı kaç sayfa?

“Aşk her şeye yeter mi?”

Yayın Tarihi: 26.01.2018
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 384
Cilt Tipi: Ciltli
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı

Düşman okullar ne anlatıyor?

İki okulun öğrencileri aslında çok iyi dost olabilecekken, saçma bir öfke kıvılcımını büyük bir yangına dönüştürüp, senelerce kendilerini bu yangında yanmaya mahkûm ederler. Öyle ki, birbirlerine karşı duydukları kin ve nefret, zamanla ‘Düşman Okullar‘ diye anılmalarına yol açar.

Kutup Yıldızı konusu nedir?

Geçmişe dair kırgınlıklarını yetimhanede unutmaya çalışan Nisa, bir gün aynı kaderi paylaştığı arkadaşıyla farklı bir dünyanın kapısını aralar. İki dost, bu kapı aralığından uzatılan sıcacık ellere, kimsesizliğin soğuk rüzgârından korunmak ümidiyle sarılır.

Karantina serisi kaç kitap?

Karantina Serisi 5 Kitap Set Ciltsiz Beyza Alkoç

Solucan 4 kaç sayfa?

Solucan 4: İz

Dil Türkçe
Sayfa Sayısı 352
Yayın Tarihi Mayıs-2020
Baskı Sayısı 2. Baskı
Ölçü 13,5×21

Solucan 5 kaç sayfa?

Kıvanç’ı, yani aradığı kişiyi bir çocuk parkında bulduğunda, artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı aklından bile geçmemişti….Solucan -1 / Umut (Ciltli)

Yayın Tarihi: 05.01.2018
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 416
Cilt Tipi: Ciltli
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı

Solucan 3 kaç sayfa?

Solucan 3: Veda (Ciltli) – Zeynep Sey

Basım Dili Türkçe
Sayfa Sayısı 384
Yayın Tarihi 2016
Yazar Zeynep Sey

Düşman Okullar aşk kitabı mı?

peki, düşman okullar‘ın öğrencileri bir yerden sonra sıkılırsa ve düşman olmak istemezse ne olur? bu, içinde fırtınalar kopmasına rağmen fısıldayamayan insanların hikâyesi… bu, adına nefret denilerek inkâr edilen duyguların aşka dönüşmesinin hikâyesi…

Düşman Okullar wattpad kitabi mi?

DÜŞMAN OKULLAR – Dilara Keskin – Wattpad. Ephesus Yayınları aracılığıyla raflarda yerini alan Düşman Okullar serisinin ilk bölümlerini buradan okuyabilirsiniz…

Kutup Yıldızı ne demek?

Kutup Yıldızı, dünyanın ekseni ile hemen hemen aynı doğrultuda olduğundan, diğer gökcisimlerinin aksine gün boyunca yer değiştirmez ve hep kuzeyi gösterir. Bu özelliği nedeniyle tarih boyunca yön bulma ve seyir amacıyla kullanılmıştır. Aynı nedenle, Demirkazık, Kuzey Yıldızı gibi isimler alır.

Kalp ne isterse o olur konusu?

Kalp Ne İsterse O Olur-1 Kitap Açıklaması Hayatı boyunca “Çulhaların kızı” olarak tanınanŞeyda Çulha, kendisinin asla bir birey olarak yaşamını sürdüremeyeceğini düşünmektedir. İçinde beslediğibüyük öfkeyi sadece buz pateni yaparak ve Yağız’ı izleyerek atar.

Karantina 6 kaç sayfa?

Karantina Serisi 5 Kitap ve Kar Küresi 6 Kitap Takım – Beyza Alkoç

Basım Dili Türkçe
Boyut Normal Boy
Cilt Durumu Ciltsiz
Sayfa Sayısı 2489
Yayın Tarihi 2020