Simfer kimin yan ürünü?

Simferin sahibi kim?

Mustafa Ustaoglu – Yönetim Kurulu Başkanı – Simfer | LinkedIn.

Simfer hangi ülkenin markasıdır?

Üretim yeri Kayseri olan Simfer, yerli markalar içinde kalitesi ve tasarımı ile öne çıkan markalar arasında yer alıyor. “Sınır tanımayan tasarımlar” sloganı ile öne çıkan marka, hem iç piyasada hem dış piyasada önemli bir yere sahip.

Simfer kaç kişi çalışıyor?

Simfer, iki binden fazla satış noktası ve üç büyük fabrikasında 1600’den fazla kişinin istihdam etmesini de sağlamaktadır.

Simfer Genel Müdürü Kimdir?

ÖMER TOPÇUHASANOĞLU – GENERAL MANAGER – Simfer | LinkedIn.

Mehmet Ustaoğlu kimdir?

* 57 yaşında intihar eden Mehmet Ustaoğlu, 1977’de Simfer’i kurdu. * Simfer, Türkiye’nin en büyük üreticisi haline gelerek, 50 milyon dolarlık ciroya ulaştı. * Ustaoğlu, 1993 – 94’te Gelir Vergisi sıralamasında Kayseri ikincisi oldu.

Luxell kime ait?

Luxell markası, Kumtel Dayanıklı Tüketim A.Ş. grubunun bir parçası olarak küçük ev aletleri ve pişirici ürün grubu üretimi gerçekleştirmektedir. Kumtel, faaliyetlerine 1972 yılında başlamıştır ve Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerini hali hazırda sürdürmektedir.

Kumtelin sahibi kim?

Kumtel Dayanıklı Tüketim A.Ş, Türkiye merkezli bir beyaz eşya üreticisidir. Şirket, 1972 yılında Mustafa Köseoğlu tarafından kurulmuştur. Şirketin merkezi ve fabrikası Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde bulunan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde yer almaktadır.

Simfer kaç yıllık firma?

Simfer A.Ş., Türkiye merkezli bir beyaz eşya üreticisidir. Şirket, 1977 yılında kurulmuştur. Şirketin merkezi İstanbul’un Bağcılar ilçesinde yer almakta olup iki fabrikası ise Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde bulunan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde yer almaktadır.

Luxell hangi markanın yan ürünü?

Luxell markası, Kumtel Dayanıklı Tüketim A.Ş. grubunun bir parçası olarak küçük ev aletleri ve pişirici ürün grubu üretimi gerçekleştirmektedir. Kumtel, faaliyetlerine 1972 yılında başlamıştır ve Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerini hali hazırda sürdürmektedir.

Simfer fırın ne kadar?

Simfer Fırın Sıkça Sorulan Sorular %6 indirimle Simfer 1242 Beyaz Ocaklı Fırın 3.720 TL’ye, %10 indirimle Simfer 4553 Mürdüm 45 lt Midi Fırın 1.249 TL’ye, %9 indirimle Simfer M4509 Rose Gold 45 Lt Mini . Fırın 1.499 TL’ye sahip olabilirsiniz.

Kumtel ve Luxell aynı mı?

Kumtel‘in yan kuruluşu olan Luxell, küçük ev aletleri ve pişirici ürün gruplarında uzmanlaşmıştır.

Kumtel ve Luxell aynı marka mı?

kumtel‘in yan markası.

Kumtel hangi firmanın yan ürünü?

Kumtel, adını kumbaralı telefonun kısaltması “KUM” ve “TEL” sözcüklerinden almaktadır. Kumtel‘in yan kuruluşu olan Luxell, küçük ev aletleri ve pişirici ürün gruplarında uzmanlaşmıştır….

Tür Anonim şirket
Kuruluş 1972
Kurucu Mustafa Köseoğlu
Genel merkezi Kayseri, Türkiye
Ürün Ankastre Fırın,Ocak,Davlumbaz

Mustafa Köseoğlu Kumtel kimdir?

Kayseri’de kurulu Kumtel A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Köseoğlu, PTT memurluğundan ayrılıp kurduğu işinde bugün 2 bin 200 kişiye iş imkanı sağlıyor.

Sılverlıne ne malı?

Silverline, 1994 yılında (Gümüşfon adıyla) kurulan beyaz eşya markasıdır. Silverline ürün grubu davlumbaz ve aspiratör, fırın, ocak, bulaşık makinesi, buzdolabı, mikrodalga, eviye ve bataryadan oluşuyor. Türk şirketi Silverline Pazarlama A.Ş. ürünleri yurt dışına ihraç edilmektedir.