Yemeksepeti nedir ne iş yapar?

Yemeksepeti ne yapar?

Yemeksepeti, paket servis hizmeti bulunan restoranlar ile yemek siparişi vermek isteyen internet kullanıcılarını aynı ortamda buluşturmak amacı ile kurulmuş bir sitedir. … Verilen sipariş en geç bir dakika içerisinde teknolojinin en son yenilikleri kullanılarak ilgili restorana iletilir.

Yemeksepeti ne kadar kesiyor?

Restoran sahibine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt Yemeksepeti CEO’su Nevzat Aydın, ”Yemeksepeti‘nin ortalama komisyonu yüzde 8 civarı. En yüksek komisyon ise yüzde 12. Kurye servisi hizmetini komisyonmuş gibi gösteriyorsunuz. Kendi kuryenizi kullanırsanız böyle bir sorun kalmaz, yüzde 10 komisyon verirsiniz.

Yemeksepeti ne kadar kazanıyor?

Yemeksepeti‘nin sahibi olan Delivery Hero, 2017 finansal sonuçlarını açıkladı. Delivery Hero’nun paylaştığı verilere göre, Yemeksepeti‘nin 2017 geliri 49,4 milyon Euro oldu. Girişimin 2016 geliri ise 39,8 milyon Euro seviyesindeydi. Yani, yüzde 24’lük bir büyüme söz konusu.

Yemeksepeti puanları ne işe yarıyor?

ys: kazanmış olduğunuz puanlarla, haftalık muhtarlık yarışında semtinizdeki diğer kullanıcılarla yarışabiliyorsunuz. puanlar, siparişlerinizde anlık olarak herhangi bir indirim yapmıyor. belirli periyotlarla sürpriz olarak yapılacak muhtarlara özel kampanyalara katılma şansınız bulunuyor.

Yemeksepeti güvenli mi?

Şirketten yapılan açıklamada “Kredi kartı bilgileriniz korumalı olarak Yemeksepeti veri tabanları dışında ve tamamen güvenli olarak saklanmaktadır” ve “Yemeksepeti giriş şifreniz bizim veri tabanlarımızda, sizlerin güvenliği gereği SHA-256 kriptografik algoritmasi ile maskelenmiş olarak tutulmaktadır.

Yemeksepeti ne zaman ödeme yapıyor?

Paralar her on beş günde bir kesilen fatura üzerine yatırılıyor. Bu ay bayrama ve 19 Mayıs’a denk gelinmesine rağmen yine beş iş günü içinde yatırılıyor.

Getir yemek kaç komisyon?

45 TL tutar 25 TL’ye iniyor. Siz listeleme için 5.90 kesiyorsunuz. Üzerine komisyonunuz olan yüzde 34’ü alıyorsunuz.

Getir yemek ne kadar komisyon alıyor?

GetirYemek olarak restoranlarımıza ve bize en çok değeri katacak şekilde çalışmak için büyük özen gösteriyoruz. Bu kapsamda sizinle olan çalışmamızdaki komisyon oranlarımızı Restoran Getirsin (kendi kuryenizle teslimat) için %10, Getir ® Getirsin (Getir kuryesiyle teslimat) için %33 olarak belirledik.

Getir ne kadar maaş veriyor?

2021 Getir kurye maaşları ortalama 3 bin 200 lira arasındadır. Bu ücret net maaştır. Getir moto kuryeleri aylık net maaşın yanında 300 lira yemek parası da almaktadır.

Yemeksepeti muhtar olunca ne olur?

24 Ağustos 2020 00:00 itibariyle muhtarlık rozeti kazanmış kullanıcılar arasından, muhtarlık kazandığı semt içinde 1000 puan ve üstünde toplayan kullanıcılar Yemeksepeti‘nden 50 TL indirim kuponuna hak kazanacaktır.

Yemeksepeti puanı nasıl yükselir?

Paket sipariş sayınız yükseldikçe kazancınız ve geliriniz yükselmiş olur. Fakat çok sipariş almak her zaman yüksek puanlı olacağınız anlamına gelmez. Uzun vadede aldığınız yorumlar olumsuz ve düşük puanlı olursa yine puanlarınız. düşer. Bu durumda her zaman yüksek puanlı kalmaya odaklanmanız gereklidir.

Getir ne kadar güvenli?

Getir üzerinden verdiğiniz siparişlerde ödemenizi gerçekleştirmek de oldukça kolay. Güvenli mobil ödeme yöntemine sahip olan uygulama, hesap kartı ya da kredi kartı bilgilerinizi sistemine kayıt ederek sizi her seferinde kredi kartı numarası girme zahmetinden kurtarıyor.

Yemeksepeti sadece istanbul mu?

Buna göre 2019 yılında Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Trabzon olmak üzere 8 şehirde hizmet veren Yemeksepeti Banabi; 2020’de Adana, Aydın, Balıkesir, Bolu, Çanakkale, Denizli, Edirne, Isparta, Kayseri, Konya, Kütahya, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun ve Tekirdağ’ın katılmasıyla 24 ilde …

Yemeksepeti 30 TL indirim kuponu nasıl kullanılır?

Yemek Sepeti Kampanya Kodu: Anında 30TL İndirim Size anında 30TL indirim sunacak bir yemek sepeti kampanya kodu var. Siparişinizi tamamlamadan önce ilgili kupon alanına girerek bu indirimden yararlanabilirsiniz.

Yemeksepeti Cüzdan ile ödeme nasıl yapılır?

Yemeksepeti hesabınıza kolayca para yükleyebileceğiniz, rahat bir şekilde sipariş verirken harcayabileceğiniz yeni nesil bir cüzdan. Cüzdana bir defada en fazla 500tl para yükleyebilirsiniz. Sipariş verirken “Cüzdanla öde” seçeneğini seçip, istenirse cüzdan şifresini girip ödemenizi yapabilirsiniz.