Yemeksepeti nasıl işliyor?

Yemeksepeti ne kadar kazanıyor?

Yemeksepeti‘nin sahibi olan Delivery Hero, 2017 finansal sonuçlarını açıkladı. Delivery Hero’nun paylaştığı verilere göre, Yemeksepeti‘nin 2017 geliri 49,4 milyon Euro oldu. Girişimin 2016 geliri ise 39,8 milyon Euro seviyesindeydi. Yani, yüzde 24’lük bir büyüme söz konusu.

Yemeksepeti ne zaman ödeme yapıyor?

Paralar her on beş günde bir kesilen fatura üzerine yatırılıyor. Bu ay bayrama ve 19 Mayıs’a denk gelinmesine rağmen yine beş iş günü içinde yatırılıyor.

Yemeksepeti kac kisi calisiyor?

Yeni projeler ve iş kolları ile büyümeye devam ederken 2020 sonunda Yemeksepeti‘nin çok daha büyük bir aileye dönüşmesini amaçladıklarını belirten Yemeksepeti CEO’su Nevzat Aydın, 2019 yılının başında 610 olan çalışan sayılarının bugün 2 bin 800 kişiye ulaştığını da dile getirdi.

Getir ne kadar maaş veriyor?

2021 Getir kurye maaşları ortalama 3 bin 200 lira arasındadır. Bu ücret net maaştır. Getir moto kuryeleri aylık net maaşın yanında 300 lira yemek parası da almaktadır.

Getir yemek ne kadar komisyon alıyor?

GetirYemek olarak restoranlarımıza ve bize en çok değeri katacak şekilde çalışmak için büyük özen gösteriyoruz. Bu kapsamda sizinle olan çalışmamızdaki komisyon oranlarımızı Restoran Getirsin (kendi kuryenizle teslimat) için %10, Getir ® Getirsin (Getir kuryesiyle teslimat) için %33 olarak belirledik.

Yemeksepeti restoran komisyonu ne kadar?

Yemeksepeti‘nin ortalama komisyonu %8 civarı. En yüksek komisyon ise %12. Kurye servisi hizmetini komisyonmuş gibi gösteriyorsunuz. Kendi kuryenizi kullanırsanız böyle bir sorun kalmaz, %10 komisyon verirsiniz.

Yemeksepeti ödemesi nasıl yapılır?

Yemeksepeti‘nde Verilen Siparişin Ödemesi Nasıl Yapılır? Siparişinizin ödemesi sipariş anında internetten Online Kredi Kartı yoluyla ya da siparişi teslim alırken kapıda Nakit, Kredi Kartı, Yemek Kartı gibi yöntemlerle yapılabilir.

Yemeksepeti kaç yıldır var?

21 yıl (2001)Yemeksepeti / Yaş

Mert Baki kimdir?

Yemeksepeti’nde CEO’luk görevine getirilen Mert Baki, Galatasaray Lisesi’nden mezun oldu. Ardından İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Elektrik Mühendisliği Bölümü’nde okuyan Mert Baki, yüksek lisansını Sabancı Üniversitesi MBA’da tamamladı.

Getir kurye ne kadar maaş alıyor?

İşte Getir 2021’de moto kurye maaşları; 2021 Getir kurye maaşları ortalama 3 bin 200 lira arasındadır. Bu ücret net maaştır. Getir moto kuryeleri aylık net maaşın yanında 300 lira yemek parası da almaktadır.

Getir saat başı kaç TL?

Türkiye’de Getir kuryeleri saat başı ortalama 30 TL ve diğer ödemelerle ortalama 4.000-6.000 TL kazanç sağlıyor. Ancak maaşlar bölgeden bölgeye göre değişerek daha yüksek olabiliyor.

Getirçarşı komisyon ne kadar?

İşletme olarak üye olduğumuz Getir Çarşı uygulamasında sözleşme dışında komisyon oranı alınıyor. Sözleşmeye göre alınması gereken tutar; dağıtım komisyon oranı %7 ile sipariş komisyon oranı %8 ve dağıtım komisyon oranı 2.5TL olarak belirlenmiştir.

Getir nakit ödeme var mı?

Siparişinizi onayladığınızda sipariş tutarı otomatik olarak kartınızdan çekilir. Kapıda ödeme özelliği ise sadece GetirYemek’ten ‘Restoran Getirsin’ seçeneği ile verdiğiniz siparişlere özel. Bu siparişlerde yemeğinizi restorana ait kurye getirir, kendi pos cihazı ile ödemeyi kapıda alabilir.

Yemeksepeti ne kadar komisyon alıyor 2021?

Yemeksepeti‘nin ortalama komisyonu %8 civarı. En yüksek komisyon ise %12. Kurye servisi hizmetini komisyonmuş gibi gösteriyorsunuz. Kendi kuryenizi kullanırsanız böyle bir sorun kalmaz, %10 komisyon verirsiniz.

Yemeksepeti kaç tl kesiyor?

Restoran sahibine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt Yemeksepeti CEO’su Nevzat Aydın, ”Yemeksepeti‘nin ortalama komisyonu yüzde 8 civarı. En yüksek komisyon ise yüzde 12. Kurye servisi hizmetini komisyonmuş gibi gösteriyorsunuz. Kendi kuryenizi kullanırsanız böyle bir sorun kalmaz, yüzde 10 komisyon verirsiniz.