Xiaomi 8 fiyatı ne kadar?

Xiaomi Note 8 fiyatı ne kadar?

Xiaomi Redmi Note 8 64 GB İle En Çok Karşılaştırılanlar

Xiaomi Redmi Note 8 64 GB Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128 GB
Fiyat 2.936,99 TL 33 satıcı 4.249,99 TL 21 satıcı
Popülerlik 9. Popüler Xiaomi Cep Telefonu
Ortalama Puan 47 yorum 33 yorum
Ekran Boyutu 6.3″ 6.53″

Xiaomi Redmi 8 nasıl bir telefon?

Hesaplı ve güzel Amiral Gemisi Telefon Parmak okuyucusu çok hızlı çalışıyor. –Xiaomi mi band 2 ile eşleştirdim ve akıllı saatim kolumda iken ekran kilidini otomatik açıyor. -Amoled ekran mükemmel ötesi renk kontrastına sahip. Çentikli dizayn da gayet güzel.

Redmi Note 8 64 gb fiyatı ne kadar?

64 GB / Mavi – 2 satıcıdan 3.299,00 TL’den başlayan fiyatlarla. İncele.

Xiaomi nasıl bir telefon markası?

Türkiye’de de akıllı telefon üretimine başlayan Xiaomi, Çin merkezli bir teknoloji şirketi. 2010 yılında Lei Jun tarafından Pekin’de kurulan şirket, kısa süre içerisinde Çin ve Hindistan başta olmak üzere tüm dünyada ciddi bir pazar payına sahip oldu.

Note 8 nasıl bir telefon?

Bu telefon tartışmasız piyasanın lideri diyebilirim. Bir note sempatizanı olarak note 8 ile birlikte Samsung’un sınırları zorladığını söyleyebilirim. Tarafsız olarak artı ve eksilerine gelince artıları; 8 çekirdekli güçlü işlemci oldukça hızlı ve ısınma konusunda hiç sıkıntı yok.

Xiaomi Redmi Note 8 64 GB nasıl bir telefon?

Snapdragon 665 8 çekirdek işlemci, 4 kamera (48mp ana kamera, 8 mp geniş açı, 2 mp derinlik sensörü ve 2 mp makro), 4 gb ram 64 gb hafıza ile bu fiyata bundan iyisi şamda kayısı dedirtir. Gece fotoğrafı çekerken mutlaka gece modunu kullanın derim.

Redmi Note 8 hangi yıl çıktı?

Xiaomi Redmi Note 8 modeli 2019 yılında piyasaya sunuldu. Boyutları 158.3 x 75.3 x 8.4 mm ağırlığı ise 190 gramdır.

Xiaomi iyi bir marka mı?

Xiaomi‘yi diğerlerinden ayıran özelliği şirketin henüz çok genç olmasına rağmen hızlı büyümesi. 4 yıl içerisinde Çin’de en büyük akıllı telefon markası olan Xiaomi, daha sonra liderliği Huawei’ye kaptırdı. Ancak yine de sadece Çin’de değil, tüm dünyada en büyükler arasına adını yazdırdı.

Poco Xiaomi Mi?

Xiaomi‘nin alt markası olarak kurulan Poco da Redmi gibi bağımsız bir marka olarak yoluna devam edecek. Büyük ilgi gören Pocophone F1’in devam modeli de yolda.

Redmi Note 8 iyi bir telefon mu?

Bu ürün ile ilgili 7921 değerlendirme var. Xiaomi redmi note 8 şu saniye piyasada fiyat/performans olarak en iyi telefonlardan birisi bence.Eski Samsung Teknik servis ve Eski Samsung mağaza çalışanı olarak şunu söylemeliyim ki ürün fiyatının hakkını fazlası ile veriyor.

Redmi Note 8 nasıl telefon?

Telefon performans ve şarj konusunda oldukça başarılı. Telefonun biraz kalın ve kamera çıkıntısı olması tasarım açısından bir paça başarısız diyebilirim. Eğer ki üst segment bir telefondan Xiaomi Redmi Note 8 e geçecek iseniz sizi performans açısından kesinlikle mutlu edecektir.

Xiaomi Redmi 8 kaç yılında çıktı?

Xiaomi Redmi 8 modeli 2019 yılında piyasaya sunuldu.

Xiaomi telefon hangisi iyi?

En iyi Xiaomi telefonu olarak da adlandırabileceğimiz Xiaomi Mi 11, ülkemize yeni giriş yapan ve Xiaomi‘nin en güncel modellerinden birisi olarak dikkat çeken telefonlardan. Bu cihaz Xiaomi‘nin en gelişmiş teknolojilerine sahip olmasıyla kullanıcıları kendisine hayran bırakıyor.

Poco Xiaomi aynı mı?

Xiaomi‘nin alt markası olarak kurulan Poco da Redmi gibi bağımsız bir marka olarak yoluna devam edecek.

Poco Xiaomi ayrıldı mı?

Geçen yılın Ocak ayında,Redmi Xiaomi‘den ayrıldı ve bağımsız bir marka oldu. Ve şimdi sıra başka bir markada. Xiaomi‘nin Poco markası hakkında konuşuyoruz . Böylece, Xiaomi Hindistan bölümünün başkanı Manu Kumar Jain , Poco‘nun bugün Xiaomi‘den ayrıldığını söyledi.