Gelir uzmanı ne kadar maaş alıyor?

Vergi uzmanı maaşı ne kadar?

Vergi Uzmanı maaşı en düşük 7.540 TL, en yüksek 13.080 TL arasında değişkenlik göstermektedir. En düşük ve en yüksek Vergi Uzmanı ortalamasına göre Vergi Uzmanı maaşı yaklaşık 9.760 TL seviyelerindedir.

Gelir uzmanı olmak için ne yapmak gerekir?

Gelir uzmanlığı, akademik eğitimlerin ardından yapılan özel sınavlarla yerleşilen bir pozisyondur. Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi ve Hukuk Fakültesinin ilgili bölümlerinden mezun olma şartı aranır. Girilecek sınav ÖSYM tarafından yapılan KPSS’dir.

Guy maaşı ne kadar 2022?

2022 yılında gelir uzman yardımcısı olarak göreve başlayacak olan bekar memurların ocak 2022 tarihinde alacakları maaş tutarı net 8.287,87 TL olarak ödenecektir.

Guy nedir ne iş yapar?

Gelir uzman yardımcısı, vergi dairelerindeki işleyişle ilgili incelemelerde bulunan, iyileştirmeler için tavsiyeler sunan ve bağlı bulunduğu departmanın görev tanımı çerçevesinde hizmet veren kamu personelidir.

Vergi dairesinde çalışmak için ne yapmalı?

Üniversiteden mezun olan kişiler, KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı)’na girmesi ve en az 70 puan ve üzeri alması ve sınav sonrasında yapılacak sözlü mülakatı da geçmesi durumunda maliye memuru olabilmektedir. Bu işlemler sonucunda kişi ihtiyaçlar doğrultusunda ataması yapılan yerde göreve başlayabilmektedir.

Kaymakam maaşı ne kadar?

Kariyerinde Maaşlar

EN DÜŞÜK ORTALAMA
Kaymakam 19.000 23.520

Gelir Uzmanlığı kariyer meslek mi?

Gelir uzmanı, Türkiye, Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığına bağlı vergi daireleri başkanlıklarında çalışan A kadro kariyer meslek uzmanıdır. Asli görev yerleri vergi daireleri olmakla birlikte, vergi dairesi başkanlıklarının diğer tüm birimlerinde de çalışırlar.

Kimler Guy olabilir?

– Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmamak, – ÖSYM tarafından 2019 ve 2020 yıllarında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavının KPSS(A) P48 türünden 70 ve üzeri puan almış olmak, – Süresi içinde başvuru yapmış olmak.

Uzman yardımcısı maaş ne kadar?

Kariyerinde Maaşlar

EN DÜŞÜK ORTALAMA
İşe Alım Uzman Yardımcısı 4.350 5.210

Uzman yardımcısı maaşı ne kadar oldu?

Başkomiser (8/1) 7.102 9.052. Araştırma görevlisi (8/1) 7.093 9.041. Uzman yardımcısı (9/1) 7.242 9.231.

Guy nerede çalışır?

Gelir uzmanı, Türkiye, Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığına bağlı vergi daireleri başkanlıklarında çalışan A kadro kariyer meslek uzmanıdır. Asli görev yerleri vergi daireleri olmakla birlikte, vergi dairesi başkanlıklarının diğer tüm birimlerinde de çalışırlar.

Vergi dairesinde çalışmak için hangi bölüm?

Maliye memuru olmak isteyenlerin dört yıllık üniversite eğitimi almaları gerekmektedir. Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri’nde var olan bölümlerden herhangi birinden mezun olmak şarttır.

Vergi Dairesi nelere bakar?

Vergi daireleri, vergi kanunları ve özel kanunlar ile bu kanunlara dayanılarak Maliye Bakanlığınca belli edilen kamu gelirleri ile ilgili mükellefi tespit, tarh, tahakkuk, tecil, tahsil, terkin, ödeme, iade ve muhasebe işlemlerini yürütür.

Vali maaşı 2021 ne kadar?

22412 TL olan Vali maaşları yapılan ek zamla birlikte 29247 TL’ye yükseldi. Buna göre Vali maaşları 29247 TL’ye çıktı.

Kaç yaşında kaymakam olunur?

Peki, Kaymakam olabilmek için gerekli şartlar nelerdir? – Kaymakamlık sınavına girebilmek için 35 yaşın altında olmak gerekir. – Ayrıca yukarıda belirtilmiş olan bölümler arasından mezun olma şartı yer almaktadır. – Kaymakamlık için yapılacak olan sınav doğrultusunda en az 70 puan alma şartı yer alır.