Yemek sepetine nasıl ulaşılır?

Yemeksepeti müşteri hizmetlerine nasıl bağlanabilirim?

Hemen ana sayfada bulunan “Canlı Yardım” butonuna tıklayarak destek alabilirsiniz ya da bizi 7 gün 24 saat 444 5 445 numaralı telefondan arayabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz info@yemeksepeti.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Yemek sepetine Nasıl Başvurulur?

Üye olmak için neler isteniyor? Tabela görseli, broşür (fiyat listesi), ticari ünvana ait iban numarası ve aktif bir e-mail adresi yeterlidir.

Yemeksepeti binası nerede?

Yemeksepeti Park, Levent Büyükdere Caddesi üzerinde, 9.283 m²’lik bir alanda yer alıyor. Tasarımcıları, projeyi anlatıyor: Yemeksepeti‘nin yönetim merkez binası, zemin ve birinci kat doğu bölgeleri hariç binanın kalanında hizmet vermektedir.

Yemeksepeti parayı ne zaman yatıyor?

Paralar her onbeş günde bir kesilen fatura üzerine yatırılıyor. Bu ay bayrama ve 19 Mayıs’a denk gelinmesine rağmen yine beş iş günü içinde yatırılıyor.

Yemeksepeti kime kaça satıldı?

2015 yılında Almanya merkezli global online yemek sipariş platformu Delivery Hero tarafından 589 milyon dolar (1 milyar 596 milyon lira) karşılığında satın alındı.

Yemeksepeti 30 TL indirim kuponu nasıl kullanılır?

Yemek Sepeti Kampanya Kodu: Anında 30TL İndirim Size anında 30TL indirim sunacak bir yemek sepeti kampanya kodu var. Siparişinizi tamamlamadan önce ilgili kupon alanına girerek bu indirimden yararlanabilirsiniz.

444 5 445 neresi?

Yemeksepeti Vale Sorunu Yaşıyoruz Her gün 444 5 445 numarasını aramaktan sıkıldım artık buna bi…

Yemeksepeti yüzde kaç komisyon alıyor?

Yemeksepeti‘nin ortalama komisyonu %8 civarı. En yüksek komisyon ise %12. Kurye servisi hizmetini komisyonmuş gibi gösteriyorsunuz. Kendi kuryenizi kullanırsanız böyle bir sorun kalmaz, %10 komisyon verirsiniz.

Getir yemek ne kadar komisyon alıyor?

GetirYemek olarak restoranlarımıza ve bize en çok değeri katacak şekilde çalışmak için büyük özen gösteriyoruz. Bu kapsamda sizinle olan çalışmamızdaki komisyon oranlarımızı Restoran Getirsin (kendi kuryenizle teslimat) için %10, Getir ® Getirsin (Getir kuryesiyle teslimat) için %33 olarak belirledik.

Mert Baki kimdir?

Yemeksepeti’nde CEO’luk görevine getirilen Mert Baki, Galatasaray Lisesi’nden mezun oldu. Ardından İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Elektrik Mühendisliği Bölümü’nde okuyan Mert Baki, yüksek lisansını Sabancı Üniversitesi MBA’da tamamladı.

Yemek Sepeti kime ait?

2001’de henüz üniversiteden yeni mezun olan Nevzat Aydın, Melih Ödemiş, Gökhan Akan ve Cem Nufusi tarafından kurulan Yemeksepeti, 2015 yılında dünyanın en büyük online yemek sipariş platformu Delivery Hero tarafından 589 milyon dolar toplam değerleme üzerinden satın alınmıştı.

Yemeksepeti Siparişi ne kadar sürede gelir?

30 dakikada teslim garantisi, sipariş verilen şubenin servis sınırlarında geçerlidir.

Yemeksepeti yüzde kaçı satıldı?

Yemeksepeti, Delivery Hero tarafından satın 2015’te satın alınmıştı. Delivery Hero, 589 milyon dolar (1 milyar 596 milyon TL) toplam değerleme üzerinden Yemeksepeti hisselerinin tamamını bünyesine katmıştı.

Yemeksepeti Nevzat Aydın kaça sattı?

2001 yılında kurduğu ve Türkiye’nin ilk garaj şirketlerinden biri olan Yemek Sepeti‘ni Delivery Hero’ya 589 milyon dolara (1 milyar 596 milyon TL) satan CEO Nevzat Aydın, bu satış ile Türkiye tarihinin en büyük internet satın alımına da imza attı.

Vodafone Yemeksepeti 30 TL indirim nasıl kullanılır?

Sana özel bu fırsattan faydalanmak için Vodafone Yanımda uygulamasındaki kampanya sayfasında “Fırsatı Kullan” butonuna tıklayarak çıkan şifreyi; yemeksepeti.com sitesi üzerinden vereceğin siparişlerde “Fırsat Kodları” altında yer alan “Vodafone Kampanyası” alanına, telefon numaran ile birlikte girmen yeterli.