Yemeksepeti yüzde kaç komisyon alıyor?

Yemeksepeti kaç kesiyor?

Restoran sahibine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt Yemeksepeti CEO’su Nevzat Aydın, ”Yemeksepeti‘nin ortalama komisyonu yüzde 8 civarı. En yüksek komisyon ise yüzde 12. Kurye servisi hizmetini komisyonmuş gibi gösteriyorsunuz. Kendi kuryenizi kullanırsanız böyle bir sorun kalmaz, yüzde 10 komisyon verirsiniz.

Yemeksepeti restoranlardan yüzde kaç komisyon alıyor?

YEMEKSEPETİ üzerinden sipariş alan restoranların hedefi şüphesiz satışlarını artırmak. Ancak bu işin bir de maliyeti var. Yemeksepeti‘ne üye olan restoranlar aidat dışında sipariş üzerinden yüzde 12 civarında komisyon veriyor.

Yemeksepeti ne kadar kazanıyor?

Yemeksepeti‘nin sahibi olan Delivery Hero, 2017 finansal sonuçlarını açıkladı. Delivery Hero’nun paylaştığı verilere göre, Yemeksepeti‘nin 2017 geliri 49,4 milyon Euro oldu. Girişimin 2016 geliri ise 39,8 milyon Euro seviyesindeydi. Yani, yüzde 24’lük bir büyüme söz konusu.

Getir komisyonu ne kadar?

45 TL tutar 25 TL’ye iniyor. Siz listeleme için 5.90 kesiyorsunuz. Üzerine komisyonunuz olan yüzde 34’ü alıyorsunuz.

Yemeksepeti üyeliği nasıl alınır?

Kullanıcı kayıt formu doldurularak veya sosyal medya ağları üyeliği (Facebook, Twitter, Pinterest ve benzerleri) aracılığıyla www.yemeksepeti.com adresinden veya bu adres üzerinden erişilebilen web-sitelerini kapsayan siteler üzerinden Yemeksepeti.com sistemine üye olunabilir.

Mert Baki kimdir?

Yemeksepeti’nde CEO’luk görevine getirilen Mert Baki, Galatasaray Lisesi’nden mezun oldu. Ardından İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Elektrik Mühendisliği Bölümü’nde okuyan Mert Baki, yüksek lisansını Sabancı Üniversitesi MBA’da tamamladı.

Paket servis nasıl daha iyi yapılabilir?

Geleneksel Reklam Yöntemleri

  1. Pakete giden elemanın komşulara broşür / magnet dağıtması
  2. Belirli bölgelere broşür / magnet dağıtılması
  3. Motorun arkasında bulunan taşıyıcıya giydirme yapılması
  4. Restoranın cephesine ya da tabelasına Paket Servis yaptığınıza dair bilgi, telefon ve web adresi.

28 Eyl 2016

Yemeksepeti puanı nasıl yükselir?

Paket sipariş sayınız yükseldikçe kazancınız ve geliriniz yükselmiş olur. Fakat çok sipariş almak her zaman yüksek puanlı olacağınız anlamına gelmez. Uzun vadede aldığınız yorumlar olumsuz ve düşük puanlı olursa yine puanlarınız. düşer. Bu durumda her zaman yüksek puanlı kalmaya odaklanmanız gereklidir.

Getir ne kadar maaş veriyor?

2021 Getir kurye maaşları ortalama 3 bin 200 lira arasındadır. Bu ücret net maaştır. Getir moto kuryeleri aylık net maaşın yanında 300 lira yemek parası da almaktadır.

Yemeksepeti ne zaman ödeme yapıyor?

Paralar her on beş günde bir kesilen fatura üzerine yatırılıyor. Bu ay bayrama ve 19 Mayıs’a denk gelinmesine rağmen yine beş iş günü içinde yatırılıyor.

Getir kaç TL üzeri?

Webtekno’nun aktardığına göre; Getir‘in getirme ücreti 6,99 TL olarak güncellenirken, alt sepet limiti de 30 TL olarak belirlendi. Aynı fiyatlar Avrupa’da minimum paket tutarı için 10 Euro iken, getirme bedeli içinse 1,99 Euro.

Getir restoranlardan komisyon alıyor mu?

GetirYemek, ocak ayı sonuna kadar restoranlardan alınan tüm siparişlerdeki yönlendirme hizmeti komisyonunu kaldırdı. GetirYemek, ayrıca herkesi paket sipariş vererek restoranlara destek olmaya çağırdığı ‘bi mutluluk hareketi’ni başlattı.

Yemek sepetine üye olmak için ne gerekiyor?

Üye olmak için neler isteniyor? Tabela görseli, broşür (fiyat listesi), ticari ünvana ait iban numarası ve aktif bir e-mail adresi yeterlidir.

Yemeksepeti 30 TL indirim kuponu nasıl kullanılır?

Yemek Sepeti Kampanya Kodu: Anında 30TL İndirim Size anında 30TL indirim sunacak bir yemek sepeti kampanya kodu var. Siparişinizi tamamlamadan önce ilgili kupon alanına girerek bu indirimden yararlanabilirsiniz.

Yemek Sepeti Ceo’su Kim?

Mert Baki (1 Kas 2021–)Yemeksepeti / CEO