Yemek Sepeti şirket nerede?

Yemeksepeti binası nerede?

Yemeksepeti Park, Levent Büyükdere Caddesi üzerinde, 9.283 m²’lik bir alanda yer alıyor. Tasarımcıları, projeyi anlatıyor: Yemeksepeti‘nin yönetim merkez binası, zemin ve birinci kat doğu bölgeleri hariç binanın kalanında hizmet vermektedir.

Yemeksepeti kaç ilde hizmet veriyor?

Yemeksepeti, günümüzde Türkiye’nin 81 ilinde hizmet vermektedir.

Yemek sepetini nasıl ararım?

Yemek Sepeti Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

  1. Yemek Sepeti Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 444 5 445.
  2. Yemek Sepeti Genel Merkez Telefon Numarası: +90 212 359 18 00.

Yemeksepeti nin sahibi nereli?

Nevzat Aydın, 1976 yılında İstanbul’da doğmuştur. Annesi öğretmen, babası Noter’dir. Bursa Anadolu Lisesi’ni bitirdi. Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden 1999 yılında mezun olduktan sonra Amerika Birleşik Devletleri’ne giderek Silikon Vadisi’ndeki University of San Francisco’da MBA eğitimi aldı.

Yemek Sepeti üyelik ücreti ne kadar?

Üyelik tamamen ücretsiz ve çok kolay. Peki yemek siparişimi telefon kullanmadan Yemeksepeti üzerinden verdim diyelim, size bir ücret ödeyecek miyim? Hizmetimiz internetten sipariş verenler için tamamıyla ücretsizdir.

Mert Baki kimdir?

Yemeksepeti’nde CEO’luk görevine getirilen Mert Baki, Galatasaray Lisesi’nden mezun oldu. Ardından İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Elektrik Mühendisliği Bölümü’nde okuyan Mert Baki, yüksek lisansını Sabancı Üniversitesi MBA’da tamamladı.

Yemeksepeti kac kisi calisiyor?

Yeni projeler ve iş kolları ile büyümeye devam ederken 2020 sonunda Yemeksepeti‘nin çok daha büyük bir aileye dönüşmesini amaçladıklarını belirten Yemeksepeti CEO’su Nevzat Aydın, 2019 yılının başında 610 olan çalışan sayılarının bugün 2 bin 800 kişiye ulaştığını da dile getirdi.

Yemeksepeti hangi illerde?

Buna göre 2019 yılında Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Trabzon olmak üzere 8 şehirde hizmet veren Yemeksepeti Banabi; 2020’de Adana, Aydın, Balıkesir, Bolu, Çanakkale, Denizli, Edirne, Isparta, Kayseri, Konya, Kütahya, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun ve Tekirdağ’ın katılmasıyla 24 ilde

Yemeksepeti 30 TL indirim kuponu nasıl kullanılır?

Yemek Sepeti Kampanya Kodu: Anında 30TL İndirim Size anında 30TL indirim sunacak bir yemek sepeti kampanya kodu var. Siparişinizi tamamlamadan önce ilgili kupon alanına girerek bu indirimden yararlanabilirsiniz.

Yemeksepeti abone numarası nasıl öğrenilir?

Üyelik sürecini nasıl takip edebilirim? Üyelik adımlarını tamamladığınızda aktif@yemeksepeti.com’a abone numaranızı mail atarak bilgi alabilirsiniz.

Yemek Sepeti kime ait?

Delivery HeroYemeksepeti / Üst kuruluşu

Yemeksepeti patronu kim?

2001’de henüz üniversiteden yeni mezun olan Nevzat Aydın, Melih Ödemiş, Gökhan Akan ve Cem Nufusi tarafından kurulan Yemeksepeti, 2015 yılında dünyanın en büyük online yemek sipariş platformu Delivery Hero tarafından 589 milyon dolar toplam değerleme üzerinden satın alınmıştı.

Yemeksepeti restoran komisyonu ne kadar?

Yemeksepeti‘nin ortalama komisyonu %8 civarı. En yüksek komisyon ise %12. Kurye servisi hizmetini komisyonmuş gibi gösteriyorsunuz. Kendi kuryenizi kullanırsanız böyle bir sorun kalmaz, %10 komisyon verirsiniz.

Yemek Sepeti Ceo’su Kim?

Mert Baki (1 Kas 2021–)Yemeksepeti / CEO

Yemeksepeti sistemi nasıl çalışır?

Yemeksepeti‘nde yemek seçimi yapmak için Yemeksepeti web sitesi, mikro sitesi ya da mobil uygulamaları üzerinden, restoranların menülerini bulabileceğiniz Restoran Detay sayfalarına girmeniz gerekmektedir. Bu sayfalara Yemeksepeti Ana Sayfası ya da arama sonuçlarınız ya da reklam kampanyaları üzerinden ulaşabilirsiniz.