Şahika neden yasak elmadan ayrildi?

Şahika yasak elmadan neden ayrıldı?

Yasak Elma dizisinin Şahika‘sı Nesrin Cavadzade, diziden ayrıldığı yönündeki iddiaları doğrulayarak, yeni projelerine ilişkin, “Çok büyük sürprizlerim olacak” açıklamasında bulundu. Öten yandan Nesrin Cevadzade’nin dizinin yönetmeni ile tartıştığı ve bu nedenle diziden ayrıldığı iddia edildi.

Yasak elma Şahika diziye geri dönecek mi?

ŞahikaYasak Elma‘ya geri döndü!

Şahika yasak elmadan ayrıldı mı?

Oyuncu Nesrin Cavadzade geçen hafta ‘Şahika‘ karakterini canlandırdığı ‘Yasak Elma’ dizisinden senaryo gereği ölerek ayrıldı. Oyuncunun yerine ise Ece Dizdar dahil oldu.

Yasak Elma Şahika Diziye ne zaman girdi?

Pazartesi günleri izleyiciyle buluşan ve başladığı günden beri büyük beğeni toplayan “Yasak Elmadizisi, kadrosuna sürpriz bir isim daha katıyor. Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade, 6 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’de yayınlanacak olan 44. bölümden itibaren dizideŞahika” karakterine hayat verecek.

Nesrin Cavadzade yasak elmadan ayrıldı mı?

Oyuncu Nesrin Cavadzade, rol aldığı Yasak Elma adlı diziden ölerek ayrılmıştı. Cavadzade‘nin bu tepkiyle karşılanan ani ayrılığının ardından diziye ünlü sanatçı Ece Dizdar katıldı.

Şahika nasıl ölmüştü?

Son bölümde Cansu’nun kutlama alanını basması ve silahla tehdit etmesi dolayısıyla gerilim dolu anlar ekrana gelmiş ve silah patlama sesi duyulmuştu. Yasak Elma’dan ölerek ayrılan ismin Şahika olduğu ortaya çıktı. Yasak Elma’nın 109. bölüm fragmanında Şahika‘nın tabutu görüldü.

Yasak elmada kim geri döndü?

FOX TV’nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma‘dan izleyicileri sevindirecek bir haber geldi. Sağlık sorunları nedeniyle diziye ara veren Erdal Bilingen’in yeniden sete geri döndüğü öğrenildi.

Yasak Elma Şahika kaçıncı bölümde ayrılıyor?

Yasak Elma‘dan ölerek ayrılan ismin Şahika olduğu ortaya çıktı. Yasak Elma‘nın 109. bölüm fragmanında Şahika‘nın tabutu görüldü. Nesrin Cavadzade konuyla ilgili, ”Bütün güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Ben de sizi seviyorum.

Şahika kaçıncı bölümde çıkacak Yasak Elma?

Pazartesi günleri izleyiciyle buluşan ve başladığı günden beri büyük beğeni toplayan “Yasak Elma” dizisi, kadrosuna sürpriz bir isim daha katıyor. Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade, 6 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’de yayınlanacak olan 44. bölümden itibaren dizide “Şahika” karakterine hayat verecek.

Şahika kaçıncı bölümde girdi?

6. sezon (2008-2009) Dizinin altıncı sezonu 24 Eylül 2008 tarihinde yayımlanan 163. bölümle başladı. Binnur Kaya’nın iki karakter birden (Dilber Hala ve Şahika) canlandırdığı sezonda İfo, Bursa’ya gitmiştir.

Yasak Elma yeni bölümleri ne zaman?

Yasak Elma dizisi 17 Ocak Pazartesi günü yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.

Yasak Elma’da diziye kim veda ediyor?

FOX TV’de izleyici karşısına çıkan ‘Yasak Elma‘ dizisinden bir ismin daha ayrılacağı ortaya çıktı. Yeni sezonda ‘Arzu’ karakteri ile ‘Yasak Elma‘ya dahil olan Nihan Aypolat’ın kadroya veda edeceği öğrenildi. Karar, dizinin hayranları tarafından sosyal medyada üzüntüyle karşılandı.

Yasak elmadan kim kovuldu?

Oyuncu Şafak Pekdemir ile dizinin yönetmen koltuğunda oturan Oğulcan Eren Akay’nın birlikte yakalanmasının ardından Akay diziden kovuldu. Fox Tv’nin bol entrikalı dizisi Yasak Elma 5.sezonuna bomba gibi başladı.

Yasak elma oyuncularindan kim vefat etti?

Yasak Elma dizisinde rol alan İncilay Şahin yaşamını yitirdi. Pek çok yapımda rol alan İncilay Şahin’in yaşamı araştırılan konular arasında yer alıyor.

Şahikayı kim öldürdü?

Hasan Ali, Şahika‘yı zehirledi!