Mi watch Lite hangi uygulama yüklenir?

Xiaomi Mi watch Lite için hangi uygulama?

Android ve iOS işletim sistemine sahip telefonlarınıza Xiaomi Wear lite uygulamasını indirerek detaylı saat işlemlerini kontrol edebilirsiniz. GPS+GLONASS konumlandırma ve birden akıllı sensör ile bulunduğunuz yörüngeyi, hızınızı ve mesafenizi doğru bir şekilde izleyebilirsiniz.

Mi watch Lite telefona nasıl bağlanır?

Nasıl Connect

  1. Saati açmak için işlev düğmesini basılı tutun. Saatte görüntülenen QR kodunu telefonunuzla tarayın, ardından Xiaomi Wear/Xiaomi Wear Lite APP’yi indirip yükleyin. …
  2. Xiaomi Wear/Xiaomi Wear Lite APP’yi açın, ardından Mi hesabınıza giriş yapın. cihaz ekle’yi seçin ve saatinizi eklemek için talimatları izleyin.

8 Tem 2021

Xiaomi akıllı saat için hangi uygulama?

Xiaomi ve Amazfit akıllı saat/bilekliklerin kullandığı Mi Fit aktivite takip uygulaması yeniden tasarlanan arayüzle birlikte güncellendi. Güncelleme an itibariyle Google Play ve App Store’da.

Mi watch Lite ile neler yapılabilir?

Ancak cihazı maksimum performansta kullandığınızda bu süre 10 saate kadar düşüyor. Diğer yandan Xiaomi‘nin yeni akıllı saati; bisiklete binme, kapalı alanda bisiklet sürme, açık havada koşu, koşu bandı, yürüyüş, havuzda ve denizde yüzme vb. sporları içeren 11 spor modu özellikleriyle geliyor.

Mi watch Lite hangi telefonlara uyumlu?

UYUMLULUK

  • Uyumlu İşletim Sistemi Android iOS.
  • Uyumlu İşl. Sis. Versiyonu Android 4.4+ iOS 10+

Mi watch Lite denize girilir mi?

Otomatik çalışan bir adım sayar barındıran Mi Watch Lite, 11 farklı egzersiz modunu destekliyor. Bu modlar arasında dış mekanda koşu, dış mekanda bisiklet, iç mekanda bisiklet, koşu bandı, denizde yüzme, havuzda yüzme, serbest tarz, kriket, trekking, patika koşusu ve yürüyüş bulunuyor.

Akıllı saat Xiaomi telefona nasıl bağlanır?

Android cihazını SpeedUp akıllı saatinle eşleştir. Bluetooth’u olan ve menzildeki tüm cihazları gösteren bir listenin bulunduğu yeni bir ekran açılır. Akıllı saatin Bluetooth adına dokun ve “Bağla”ya dokun. Eşleştirme mesajı belirince akıllı saatteki işaret imine dokun ve telefonda da “Eşleştir”e dokun.

Akıllı saat için hangi uygulama?

OS By Google Smartwatch’ı giyin Google tarafından geliştirilen ilk ve en gelişmiş Android akıllı saat uygulamasıdır. Bu uygulama ile Google yardımı, mevcut Android içeriğini almanıza yardımcı olacaktır.

Akıllı bileklik için hangi uygulama?

Apple veya Android işletim sistemli telefonlarda indirilmesi gereken uygulama “Yoho-Sports” dur.

Mi Watch hangi telefonlara uyar?

Uyumlu işletim sistemi: Android 5.0 veya üstü, iOS 10 veya üstü

Xiaomi Mi watch Lite Samsung ile uyumlu mu?

Buna ek olarak dahili GPS, 230 mAh dahili batarya ve 5W şarj desteği bulunuyor. Bluetooth 5.1 ile bağlantı sağlayan yeni akıllı saat hem Android hem iOS cihazlar ile kullanılabiliyor. Android tarafında 4.4 ve üzeri, iOS tarafında da iOS 10 ve üzeri versiyonlar ile kullanılabilecek.

Xiaomi akıllı saat her telefona uyar mı?

1.İşletim Sistemi ve Cihaz Uyumluluğu Xiaomi markası Mi Band model akıllı saatleri piyasadaki diğer saatlere göre her telefona uyumlu olması ile farkını ortaya koyuyor.

Xiaomi watch Lite su geçiriyor mu?

Cihaz toz geçirmez ve suya karşı dayanıklıdır.

Xiaomi Mi watch Lite akıllı saat su geçiriyor mu?

Xiaomi Mi Watch Lite, 320×320 piksel çözünürlüğe sahip 1,4 inç kare LCD ekran ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Akıllı saati iki saat içerisinde tamamen şarj eden 230mAh pil ile kutudan çıkıyor. … Akıllı saat, 50 metreye kadar suda çalışan 5 ATM’ye kadar su ve toz geçirmezlik derecesi bulunmaktadır.

Akıllı saatimi telefona nasıl bağlanır?

Android cihazını SpeedUp akıllı saatinle eşleştir. Bluetooth’u olan ve menzildeki tüm cihazları gösteren bir listenin bulunduğu yeni bir ekran açılır. Akıllı saatin Bluetooth adına dokun ve “Bağla”ya dokun. Eşleştirme mesajı belirince akıllı saatteki işaret imine dokun ve telefonda da “Eşleştir”e dokun.