Yemeksepeti battı mı?

Yemeksepeti battı mı?

YEMEK SEPETİ‘Nİ SATTI SAADETİ BİTTİ Kurucusu olduğu ve halen CEO’luğuna devam ettiği Yemeksepeti‘ni iki yıl önce 589 milyon dolara Delivery Hero’ya satan Nevzat Aydın’a, bu para maalesef saadet getirmedi.

Yemeksepeti satıldı mi?

Yemeksepeti‘nin kurucusu ve CEO’su Nevzat Aydın, Yemeksepeti‘ndeki CEO’luk görevinden ayrılıyor. … Ancak Yemeksepeti‘nin tüm dünyadaki bilinirliğini artıran elbette şirketin 2015 yılında, o dönemin Türkiye’deki en yüksek değerlemesiyle 589 milyon dolar değerlemeyle Delivery Hero tarafından satın alınmasıyla gerçekleşti.

Yemek Sepetıne ne oldu?

Yaklaşık 15 yıl önce San Francisco’ya giderek girişim fikriyle Türkiye’ye dönen bilgisayar mühendisi Nevzat Aydın’ın kurduğu Yemeksepeti, dün 589 milyon dolara (1.6 milyar TL) satıldı.

Yemeksepeti yüzde kaçı satıldı?

Yemeksepeti, Delivery Hero tarafından satın 2015’te satın alınmıştı. Delivery Hero, 589 milyon dolar (1 milyar 596 milyon TL) toplam değerleme üzerinden Yemeksepeti hisselerinin tamamını bünyesine katmıştı.

Yemeksepeti çalışanlarına ne kadar dağıttı?

Yemeksepeti.com CEO’su Nevzat Aydın 114 Çalışanına 27 Milyon Dolar dağıttı Türkiye’nin en büyük online yemek siparişi sitesi olan Yemeksepeti.com’u geçtiğimiz aylarda 589 milyon dolara Delivery Hero’ya satan CEO Nevzat Aydın, payına düşen paranın 27 milyon dolarını çalışanlarına dağıttığını söyledi.

Yemeksepeti kim satın aldı?

2001’de henüz üniversiteden yeni mezun olan Nevzat Aydın, Melih Ödemiş, Gökhan Akan ve Cem Nufusi tarafından kurulan Yemeksepeti, 2015 yılında dünyanın en büyük online yemek sipariş platformu Delivery Hero tarafından 589 milyon dolar toplam değerleme üzerinden satın alınmıştı.

Nevzat Aydın yemek sepetini sattı mı?

2001 yılında kurduğu ve Türkiye’nin ilk garaj şirketlerinden biri olan Yemek Sepeti’ni Delivery Hero’ya 589 milyon dolara (1 milyar 596 milyon TL) satan CEO Nevzat Aydın, bu satış ile Türkiye tarihinin en büyük internet satın alımına da imza attı.

Yemeksepeti hacklendi mi?

Türkiye’nin en büyük yemek sipariş platformlarından olan Yemeksepeti, yaklaşık 8 ay önce hacklenmiş ve kullanıcı verileri Bitcoin karşılığında satışa çıkarılmıştı.

Yemeksepeti parayı ne zaman yatıyor?

Paralar her onbeş günde bir kesilen fatura üzerine yatırılıyor. Bu ay bayrama ve 19 Mayıs’a denk gelinmesine rağmen yine beş iş günü içinde yatırılıyor.

Yemeksepeti Nevzat Aydın kaça sattı?

2001 yılında kurduğu ve Türkiye’nin ilk garaj şirketlerinden biri olan Yemek Sepeti‘ni Delivery Hero’ya 589 milyon dolara (1 milyar 596 milyon TL) satan CEO Nevzat Aydın, bu satış ile Türkiye tarihinin en büyük internet satın alımına da imza attı.

Yemeksepeti nin sahibi nereli?

Nevzat Aydın, 1976 yılında İstanbul’da doğmuştur. Annesi öğretmen, babası Noter’dir. Bursa Anadolu Lisesi’ni bitirdi. Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden 1999 yılında mezun olduktan sonra Amerika Birleşik Devletleri’ne giderek Silikon Vadisi’ndeki University of San Francisco’da MBA eğitimi aldı.

Banabinin sahibi kim?

Türkiye’de anında market alışverişi sektöründe kullanıcılarına hizmet veren Yemeksepeti Banabi, 2019 yılında Nevzat Aydın tarafından kuruldu.

Yemek Sepeti sahibi kimdir?

Delivery HeroYemeksepeti / Üst kuruluşu

Yemeksepeti sahibi kim?

Delivery HeroYemeksepeti / Üst kuruluşu

Nevzat Aydın ne kadar kazandı?

Bu, o güne dek Türkiye’de yapılan en büyük internet satışıydı. Sonrasında Aydın yönetimi, satıştan elde edilen karın 27 milyon dolarını 114 Yemeksepeti çalışanına bonus olarak paylaştırdı.