Turksat i-kutu nedir?

Turksat interaktif kutu nedir?

i-Kutu nedir? Yeni Nesil İnteraktif KabloTV alıcısıdır. Yayınların yüksek çözünürlükte izlenmesini, gelişmiş özelliklerin ve internet tabanlı servislerin kullanılmasını sağlar.

I-kutu kaç para?

Taahhüt süresi boyunca; İnteraktif Kutu kiralama tarifesi 24 Ay için “12,00 TL/Ay”, 36 Ay için “9,00 TL/Ay” olarak uygulanacaktır. Tarifelerde indirime gidilmesi durumunda; yeni tarife fiyatı, kampanya fiyatının altında olmadığı sürece kampanya fiyatı uygulanır, sadece taahhüt cayma bedelinde indirim yapılır.

Ikutu nedir?

i-KUTU şimdi Türksat Kablo’da! Yeni nesil KabloTV alıcısı i-KUTU hayatınızı kolaylaştırmaya geliyor. “Seç İzle” özelliği ile sahip olduğunuz paket kapsamında yer alan KabloWebTV film arşivini HD1 kalitesinde izleyebilirsiniz. “Tekrar İzle” özelliği ile dizileri artık kaçırmayacaksınız.

Akıllı Sınırsız ne demek?

* Akıllı Sınırsız Tarife sınırsız bir tarifedir, kullanım miktarına bağlı olarak ek ücret alınmamaktadır. Saat 00:00-19:00 saatlerini kapsayan günün büyük bölümünde bağlantı hızları tarifede belirtilen hızlara yükseltilmektedir.

KabloTV i-kutu resetleme nasıl yapılır?

✓ Kumanda, cihazı görecek şekilde “Durdur/Oynat tuşu ile sıfır tuşuna” aynı anda basılı tutun. ✓ 5 saniye hızlı yanıp söner bu sürede mevcut hafıza silinir. ✓ Akabinde daha yavaş yanıp sönme başladığında bastığınız tuşları bırakın.

HD kutu conax nedir?

common interface uyumlu receiverlarda cı girişine takılıp gerekli kart ile birlikte kullanıldığında conax şifreli yayınların izlenmesine olanak veren modüldür. conax sifreleme türü norveç telekom tarafından gelistirilmistir.

Akıllı sınırsız Kablonet nedir?

Kampanya kapsamında internet hizmeti iş yerlerinin yoğun açık olduğu saatlerde AKN ve kota olmadan gerçek sınırsız olarak 16 Mbps hızla 19.00-24.00 saatleri arasında ise 5 Mbps hızla sunulacak. Kablonet aktivasyon ücretinin alınmayacağı kampanyada müşterilerden 24 ay taahhüt istenecek.

KabloTV seç izle ücretli mi?

Kablowebtv hizmeti; Kabloweb abonesi olan tüm müşterilerimize ücretsiz sunulmaktadır. Seç izle nedir? Kablowebtv’in size sunduğu içerikler içerisinden seçip izleyebileceğiniz içeriklerdir.

Kablobulut 25 GB nedir?

Kablo Bulut Nedir ? Dosyalarınızı saklayıp, başkalarıyla paylaşabileceğiniz ve dış ortamdan erişilebilen bağlantılarla şifreli veya şifresiz olarak açık paylaşımlar oluşturabileceğiniz yeni Kablonet Bulut hizmetidir.

Teledünya Üst pakette neler var?

KABLO TV ÜST PAKET

  • Belgesel. Viasat Nature & History. Investigation Discovery. History. DocuBOX. Discovery Science. Chasse & Pêche.
  • Trace Urban. 360 TuneBOX.
  • Trace Sport Stars. FOXSPORTS. FAST & FUNBOX.
  • Yaşam & Stil. Gametoon. FunBOX. 24 Kitchen.
  • FX. FOX LIFE. FOX CRIME. FilmBOX TURKEY.
  • English Club TV.

HD kutu nedir?

i-KUTU (KabloTV İnteraktif HD Kutu) – Seç İzle özelliği ile sahip olduğunuz paket kapsamında yer alan KabloWebTV film arşivini HD kalitesinde izleyebilirsiniz. – Tekrar İzle özelliği ile dizileri artık kaçırmayacaksınız. TV’de yayınlanan seçkin diziler 30 güne kadar sizin için saklanacaktır.

25 Mbps ye kadar akıllı Sınırsız ne demek?

Aynı şekilde standart internet hızı 25 mbps akıllı sınırsız internet olan bir internet kullanıcısının da internet hızı akşam 19.00’u geçtikten sonra 10 mbps olarak güncellenir. Akıllı Sınırsız İnternet Tarifesi ile her hangi bir fatura sürprizi yaşamazsınız.

100 MB internet kaç TL?

Fiber İnternet – Limitsiz

Hız Kota​ ​​Tarife(TL)
​​50 Mbps ​Limitsiz ​129
​​50 Mbps ​Limitsiz ​339
100 Mbps ​Limitsiz 104​
100 Mbps ​Limitsiz 109​

Kablo TV kumanda kilitlenmesi nasıl açılır?

Kumandanız cihaz ile iletişimini kaybetmiş olabilir. Tekrar eşleştirmek için; Kumanda, cihazı görecek şekilde “Durdur/Oynat tuşu ile sıfır tuşuna” aynı anda basılı tutun.

Kablo TV conax modül ne işe yarar?

Conax modül ürünleri, Smart kartının okunmasına olanak sağlayan modüllerdir. Bu ürünler, set top box özelliği mevcut olan televizyonlarda kullanılabilir. Aynı zamanda bu ürünler, şifreleme sisteminin de basit bir şekilde çözülebilmesine yarar.