Solo ne anlama gelir?

Solo manası nedir?

Solo kelimesi Türkçe’de “yalnız” anlamına gelir. İtalyanca solo “yalnız” sözcüğünden alıntıdır. … Solo kelimesi Türkçe’de “Bir müzik parçasının bir kişi tarafından söylenmesi veya çalınması.” anlamına gelir.

Solo söylemek ne demek?

Söylenen ya da çalınan müzik parçası, bir kişi tarafından icra edilmek. To solo.

Mono mono ne demek?

Mono birlikte kullanıldığı sözcüğe “tek” anlamı katar. Mono ses: Sesin tek kanal olarak gelmesi demektir, stereo tersi. Ses mono olduğu zaman hoparlör iki tanede olsa ikisinden de aynı anda aynı ses gelir.

Solo Sanatçı ne demek?

Bir kişi tarafından söylenen veya çalınan müzik parçası. Solo.

Lol da solo ne demek?

Solo Laner terimi, özellikle Üst veya Orta olmak üzere bir koridoru tek başına savunabilen şampiyonlar için kullanılır. Bu tür şampiyonlar, deneyim puanlarını kimseyle paylaşmak zorunda olmadıkları için genellikle diğerlerinden daha hızlı seviye atlarlar. Solo top ise haritada yer alan üstteki koridordur.

Solo çalmak ne demek?

bir müzisyenin solosunu gerçekleştirmesi. çaldığı şeyin doğaçlama olması gerekmez. yazılı bir partiyi de çalıyor olabilir.

Oyunlarda solo ne demek?

Solo: Genelde üst koridorda tek başına oynamayı ifade eder.

Tıpta mono ne demek?

MON, beyaz kan içinde bulunan hücrelerdir. Beyaz kanın gibi bir kısmını oluşturduklarından, çok önemli görevleri vardır. Enfeksiyonlara karşı mücadele eden MON hücreler, beyaz kanın içindeki en büyük hücrelerdir.

Yunanca mono ne demek?

Tek eşlilik demek 🙂 Yunanca‘da monogami, “mono” ve “gami-gamao” olmak üzere 2 kelimeden oluşur. Mono kelimesini bilirsiniz zaten. Tek demek.

Şarkıda solo ne demek?

Solo ne anlama? Bir kişi tarafından söylenen veya çalınan müzik parçası.

Solo bölüm ne demek?

Bir filmde birkaç ayrımdan oluşan, konunun ana parçalarından birini ortaya koyan bölük.

Solo oyuncu ne demek?

Solo: Genelde üst koridorda tek başına oynamayı ifade eder.

Feedlemek ne demek?

Oyunlarda en çok kullanılan kelimelerden biri feedlemek kelimesidir. Oyunlarda feedlemek kelimesi bir kişinin rakibe kendini bilerek öldürtmesi anlamına gelmektedir. Feedlemek kelimesi kendinden üstün bir rakiple savaşarak sürekli ölmeye de denmektedir.

Solo gitar çalmak ne demek?

bir müzisyenin solosunu gerçekleştirmesi. çaldığı şeyin doğaçlama olması gerekmez. yazılı bir partiyi de çalıyor olabilir.

Solo atmak ne demek?

genelde amatör müzisyenlerin, ya da müzikle uzaktan ilgilenenlerin solo çalmak yerine söylediği şey.