Arda Türkmenoğlu kimdir?

Yemekçi Arda kaç yaşında?

1975 İstanbul doğumludur. Lise eğitimini Saint Benoit Fransız Lisesi’nde alan Türkmen, üniversite eğitimini Bilgi Üniversitesi’nde çift ana dal yaparak İşletme ve Sahne Gösteri Sanatları bölümlerinden mezun olarak tamamlamıştır.

Arda Türkmen hic evlendi mi?

Arda Türkmen 46 yaşında ve İstanbul doğumlu. Evli olmayan Arda Türkmen‘in Melodi Erbilirler ile aşk yaşadığı biliniyor. FOX ekranlarının yeni yemek ve lezzet yarışması Şef Akademi birbirinden renkli 3 jüri ile başladı. Yarışmanın jüri koltuğuna oturan isimlerden biri de Arda Türkmen oldu.

Arda Türkmen kaç doğumlu?

1975 (47 yıl yaşında)Arda Türkmen / Doğum tarihi

Arda’nın Mutfağı’ndaki Arda Kimdir?

Arda Türkmen 1975 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Lise eğitimini Saint Benoit Fransız Lisesi’nde tamamlayan Türkmen, üniversite eğitimini Bilgi Üniversitesi’nde çift dal yaparak İşletme ve Sahne Gösteri Sanatları bölümlerinden mezun oldu.

Arda Türkmen eşi melodi kaç yaşında?

Melodi Elbirliler 1991 yılında dünyaya geldi. Melodi Elbirliler İzmir’de doğdu ve İzmirlidir. Melodi Elbirliler, sosyal medyada ‘Güzellik bloggeri’ olarak tanınıyor.

Arda Türkmen eşi kaç yaşında?

Ünlü çiftin çocuk beklediğine dair iddialar da ortaya atılmıştı ancak kendilerinden bir açıklama gelmemişti. 46 yaşındaki Türkmen‘in 30 yaşındaki genç eşi meğer sosyal medyada fenomenmiş duyan şaştı kaldı.

Türkmen kimle evlendi?

Ünlü şef Arda Türkmen, sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler ile dün akşam dünyaevine girdi. Yaklaşık bir yıllık beraberliklerini sade bir nikahla taçlandıran ünlü çiftin düğünü sosyal medyada ilgi gördü.

Arda Türkmen nerede doğdu?

İstanbul, TürkiyeArda Türkmen / Doğum yeri

Arda Türkmen nereli ve kaç yaşında?

Türkmen, 1975 yılında İstanbul’da doğdu.1994 yılında Saint Benoit Fransız lisesinden mezun oldu. 1999 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünü tamamladı ve ardından 2001 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri sanatları bölümünden mezun olarak çift anadal yaptı.

Melodi Turkmen kac yasinda?

İşte konuya dair detaylar… ARDA TÜRKMEN‘İN EŞİ MELODİ ELBİRLİLER KİMDİR? Melodi Elbirliler 1991 yılında dünyaya geldi. Melodi Elbirliler İzmir’de doğdu ve İzmirlidir.

Melodi biriler kaç yaşında?

Sosyal medyada “güzellik bloggeri” olarak tanınan Melodi Elbirliler, 1991’de İzmir – Karşıyaka’da dünyaya gelmiştir. 30 yaşındaki genç girişimci, internette 500 bini aşkın kişi tarafından takip edilmektedir.

Arda Türkmen’in sevgilisi kaç yaşında?

Usta şef Arda Türkmen 45 , sevgilisi ise 30 yaşında çiftin arasında 15 yaş fark var.

Melodi elbirliler Arda Türkmen nasıl tanıştı?

Arda Türkmen ile Melodi Elbirliler kısa süre önce başlayan beraberliklerini gizli tutmaya çalışıyordu. Çiftin ilişkisi ise Instagram hesabından aynı mutfakta yaptıkları paylaşımlarla ortaya çıktı. Güzellik bloggeri olarak tanınan Melodi Elbirliler‘in bu pozu, ikilinin ilişkisini ortaya çıkardı.

Arda Türkmen Kim ile evlendi?

Geçtiğimiz yıl evlenen Arda Türkmen‘i eşi kendinden de ünlü çıktı. İşte sevilen şefin kendisinden 15 yaş küçük eşi sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler…

Arda Türkmen nereli?

İstanbul, TürkiyeArda Türkmen / Doğum yeri