KabloTV Temel Paket neler var?

Türksat altın pakette neler var?

Altın Sinema Paketi

  • Sinema TV. 2HD KYT.
  • Sinema 2. 3HD KYT.
  • Sinema Aksiyon. 4HD KYT.
  • Sinema Aksiyon 2. 5HD KYT.
  • Sinema Yerli. 6HD KYT.
  • Sinema Yerli 2. 7HD KYT.
  • Sinema Aile. 8HD KYT.
  • Sinema Aile 2. 9HD KYT.

KabloTV hangi kanallar var?

Kablo TV Kanal Listesi

  • a2. TV 100. Teve 2. TLC. Ulusal Kanal. Kanal 16. TV 8,5. Beykent Tv. Kanal B. Genç TV. emtv. Bengütürk TV. TRT Avaz. TRT Kurdî
  • TRT Haber. Akit TV. Brt 1. Haber Global. a Para. Ekotürk. Brt 3.
  • Yabancı Kanallar.

KabloTV Temel paket ne kadar?

40,00 TL. KabloWebTV Temel Paket Ücretsiz!

Kablonet akıllı Sınırsız ne demek?

* Akıllı Sınırsız Tarife sınırsız bir tarifedir, kullanım miktarına bağlı olarak ek ücret alınmamaktadır. Saat 00:00-19:00 saatlerini kapsayan günün büyük bölümünde bağlantı hızları tarifede belirtilen hızlara yükseltilmektedir.

HD kutu conax nedir?

common interface uyumlu receiverlarda cı girişine takılıp gerekli kart ile birlikte kullanıldığında conax şifreli yayınların izlenmesine olanak veren modüldür. conax sifreleme türü norveç telekom tarafından gelistirilmistir.

Kablo bulut nedir?

Bulut ortamında, depolama alanları ölçüsünde dosyalarınızı saklayabileceğiniz, istediğiniz dosyaları başka kullanıcılarla paylaşabileceğiniz ve dış ortamdan erişilebilen bağlantılarla şifreli ya da şifresiz olarak açık paylaşımlar oluşturabileceğiniz web, mobil ve masaüstü tabanlı bir dosya barındırma uygulamasıdır.

Kablo tv de kaç kanal var?

KabloTV‘de 1’i UHD, 127’si HD, 66’sı ise SD olmak üzere 194 televizyon kanalı ve 11 tane de radyo yer almaktadır. KabloTV yayını Türkiye’de 24 ilde vardır.

Teledünya Halk TV var mı?

Halk TV, Türksat Kablo TV 74. kanalda yayına başladı. 2021 yılını zirvede kapatan halkın haber kanalı Halk TV, artık Kablo TV‘den de izlenebilecek.

Türksat KabloTV de kaç kanal var?

KabloTV, Türkiye’de Kablo TV teknolojisini kullanarak yayın yapan, Türksat bünyesinde bir televizyon platformu. KabloTV‘de 1’i UHD, 127’si HD, 66’sı ise SD olmak üzere 194 televizyon kanalı ve 11 tane de radyo yer almaktadır. KabloTV yayını Türkiye’de 24 ilde vardır.

Teledünya fiyatı ne kadar?

Taahhüt süresi boyunca; Teledünya Temel Paket tarifesi 12 ay taahhütle 13,50 TL/Ay, 24 ay taahhütle 12,50 TL/Ay, Teledünya Üst Paket tarifesi 12 ay taahhütle 18,50 TL/Ay, 24 ay taahhütle 17,50 TL/Ay olarak uygulanacaktır.

25 Mbps ye kadar akıllı Sınırsız ne demek?

Aynı şekilde standart internet hızı 25 mbps akıllı sınırsız internet olan bir internet kullanıcısının da internet hızı akşam 19.00’u geçtikten sonra 10 mbps olarak güncellenir. Akıllı Sınırsız İnternet Tarifesi ile her hangi bir fatura sürprizi yaşamazsınız.

Akıllı sınırsız 100 nedir?

Taahhüt süresi boyunca; 12 ay taahhütte 100 Mbps’ye kadar Akıllı Sınırsız Kablonet (21,01 TL) ve Analog KabloTV + KabloTV Üst Paket (39,99 TL) + Altın Sinema Paketi (24,99 TL) + tarifesi 85,99 TL, 24 ay taahhütte 100 Mbps’ye kadar Akıllı Sınırsız Kablonet (11,01 TL) ve Analog KabloTV + KabloTV Üst Paket (39,99 TL) + …

Kablo TV conax modül ne işe yarar?

Conax modül ürünleri, Smart kartının okunmasına olanak sağlayan modüllerdir. Bu ürünler, set top box özelliği mevcut olan televizyonlarda kullanılabilir. Aynı zamanda bu ürünler, şifreleme sisteminin de basit bir şekilde çözülebilmesine yarar.

Kablonet HD kutu nedir?

i-KUTU (KabloTV İnteraktif HD Kutu) – Seç İzle özelliği ile sahip olduğunuz paket kapsamında yer alan KabloWebTV film arşivini HD kalitesinde izleyebilirsiniz. – Tekrar İzle özelliği ile dizileri artık kaçırmayacaksınız. … Dilediğiniz zaman bu özellik ile HD kalitesinde izleyebilirsiniz.

Kablo bulut hizmeti nedir?

Bulut ortamında, depolama alanları ölçüsünde dosyalarınızı saklayabileceğiniz, istediğiniz dosyaları başka kullanıcılarla paylaşabileceğiniz ve dış ortamdan erişilebilen bağlantılarla şifreli ya da şifresiz olarak açık paylaşımlar oluşturabileceğiniz web, mobil ve masaüstü tabanlı bir dosya barındırma uygulamasıdır.