Suat Sungur ne zaman evlendi?

Suat Sungur kac cocugu var?

Suat Sungur, 2002 yılında tiyatrocu Ahu Sungur ile evlenmiş olup, 29 Ocak 2005 Doğumlu Ege Yücel Sungur adında bir oğlu vardır.

Suat Sungur kaç yaşında öldü?

61 yaşında (1 Mart 1961)Suat Sungur / Yaş

Ahu Sungur oğlu kaç yaşında?

29 Ocak 2005 Doğumlu Ege Yücel Sungur adında bir oğlu vardır. Ahu Sungur, Tiyatro Kedi’de Bir Komiser Geldi isimli oyunda Semih Sergen ile başrolleri paylaştı.

Ahu Sungur un eşi kimdir?

Suat SungurAhu Sungur / Eşi (e. 2002)Suat Sungur, Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur.
1979 yılında İzmir Gençlik Tiyatrosu kuruluş çalışmalarında bulundu. 1981 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet konsevatuarı Tiyatro … Vikipedi

Suat Sungur un eşi kimdir?

Ahu SungurSuat Sungur / Eşi (e. 2002)

Suat Sungur kaç yaşında?

61 yaşında (1 Mart 1961)Suat Sungur / Yaş

Suat Sungur evli mi?

Ahu SungurSuat Sungur / Eşi (e. 2002)

Sihirli annem deki Avni kiminle evli?

Ayrıca 1984 yılından beri çeşitli televizyon ve sinema filmlerinde oynadı.Tiyatro ve dizi film oyuncusu Ahu Sungur ile evlidir. Televizyondaki en uzun soluklu, önemli rolü 7 sezon süren Sihirli Annem‘de ilk 5 sezon boyunca canlandırdığı Avni karakteridir. AHU SUNGUR KİMDİR? Ahu sungur 5 Şubat 1981 doğumlu.

Suat Suna kaç yaşında?

46 yaşında (26 Mayıs 1975)Suat Suna / Yaş

Sihirli Annem Sadik kim?

ŞAHAP SAYILGAN KİMDİR? 3 Mart 1966 yılında İzmir’de dünyaya gelen Sayılgan, Ankara Devlet Konservatuvarı, Tiyatro Yüksek Bölümü’nden mezun oldu. 1980 yılından itibaren kamera karşısına geçen oyuncu ilk çıkışını, 5 Dakika, Köy Doktoru ve Ferhunde Hanımlar dizileri sayesinde yaptı.

Suat Suna kaç kere evlendi?

İKİ KEZ EVLENDİ Öte yandan ‘O Lelli’ şarkısıyla şöhreti yakalayan Suat Suna, 1997-2008 yılları arasında sunucu Melike Öcalan ile ilk evliliğini gerçekleştirmişti.

Suat Suna şu an ne yapıyor?

Sanatçının söz ve müziği kendisine ait 150’yi aşkın eseri vardır ve müzik çalışmalarına, günümüzde de ara vermeksizin devam etmektedir. Suat Suna evli ve iki çocuk babasıdır.

Sihirli Annem Eda filmde nasıl öldü?

Defne Joy Foster’ın Adli Tıp raporuna göre kesin ölüm nedeni; “Astım, alkol ve ilaçlar reaksiyon oluşturarak müşterek nedenle ölüme neden olmuş” olarak açıklandı.

Sihirli Annem Eda dizide nasıl öldü?

Defne Joy Foster’ın Adli Tıp raporuna göre kesin ölüm nedeni; “Astım, alkol ve ilaçlar reaksiyon oluşturarak müşterek nedenle ölüme neden olmuş” olarak açıklandı.

Suat sunanın çocuğu var mı?

2012 yılında nikah masasına oturan Suat Suna-Burcu Balkanlı çiftinin, altı yaşında Ali adında bir oğlu ve Neva adında da bir kızı var.