Suat Sungur un eşi kimdir?

Suat Sungur kaç çocuğu var?

Suat Sungur, 2002 yılında tiyatrocu Ahu Sungur ile evlenmiş olup, 29 Ocak 2005 Doğumlu Ege Yücel Sungur adında bir oğlu vardır.

Ahu Sungur oğlu kaç yaşında?

29 Ocak 2005 Doğumlu Ege Yücel Sungur adında bir oğlu vardır. Ahu Sungur, Tiyatro Kedi’de Bir Komiser Geldi isimli oyunda Semih Sergen ile başrolleri paylaştı.

Suat Sungur ne zaman evlendi?

2002 (Suat Sungur)Ahu Sungur / Evlilik tarihi

Daha önce ‘Adını Feriha Koydum’, ‘O Hayat Benim’ gibi dizilerde rol alan Ahu Sungur, 2002 yılında kendisi gibi oyuncu olan Suat Sungur ile nikah masasına oturmuştu. Üç yıl sonra oğullarını kucaklarına alan çift, şimdilerde mutlu bir evlilik sürdürüyor.

Suat Sungur kaç yaşında?

61 yaşında (1 Mart 1961)Suat Sungur / Yaş

Ahu Sungurun eşi kimdir?

Suat SungurAhu Sungur / Eşi (e. 2002)

Suat Sungur kaç yaşında öldü?

61 yaşında (1 Mart 1961)Suat Sungur / Yaş

Suat Sungur evli mi?

Ahu SungurSuat Sungur / Eşi (e. 2002)

Ahu Sungur un eşi kim?

Suat SungurAhu Sungur / Eşi (e. 2002)

Suat Suna kaç yaşında?

46 yaşında (26 Mayıs 1975)Suat Suna / Yaş

Suat Sungur ne iş yapıyor?

OyuncuSuat Sungur / MesleğiOyuncu, dramatik bir yapımda rol alan ve sinema, televizyon, tiyatro veya radyoda bir karakteri canlandıran sanatçı. Aktör kelimesi Antik Yunancadaki ὑποκριτής kelimesinden gelmektedir. Bu kelime, “oynayan, canlandıran kişi” anlamına gelir ve bu yüzden “aktör” kelimesi de oyunculuk yapan kişiyi temsil eder. Vikipedi

Suat Suna kaç kere evlendi?

İKİ KEZ EVLENDİ Öte yandan ‘O Lelli’ şarkısıyla şöhreti yakalayan Suat Suna, 1997-2008 yılları arasında sunucu Melike Öcalan ile ilk evliliğini gerçekleştirmişti.

Suat Suna şu an ne yapıyor?

Sanatçının söz ve müziği kendisine ait 150’yi aşkın eseri vardır ve müzik çalışmalarına, günümüzde de ara vermeksizin devam etmektedir. Suat Suna evli ve iki çocuk babasıdır.

Suat sunanın çocuğu var mı?

2012 yılında nikah masasına oturan Suat Suna-Burcu Balkanlı çiftinin, altı yaşında Ali adında bir oğlu ve Neva adında da bir kızı var.

Suat Suna kimin oğlu?

Mehmet Sait Suna
Tomris Suna
Suat Suna/Ebeveynleri

Suat Suna eşinden neden ayrıldı?

Bizimki aşk üzerine kurulu bir ilişkiydi. Aşk bitince ilişkimiz bitti. İkimiz de saygıya önem veririz. Saygı bitmesin birbirimizi yıpratmayalım diye evliliği bitirmeye karar verdik.”