Melike Öcalan kiminle birlikte?

Suat Suna kimlerle evlendi?

2007 yılında askerliğini yaptı. İlk evliliğini 1997 yılında Sunucu Melike Öcalan’la yapan ve mart 2008 de boşanan Suat Suna, 6 haziran 2012 tarihinde Burcu Balkanlı ile evlendi.

Suat Suna nın çocuğu var mı?

Öte yandan ‘O Lelli’ şarkısıyla şöhreti yakalayan Suat Suna, 1997-2008 yılları arasında sunucu Melike Öcalan ile ilk evliliğini gerçekleştirmişti. … 2012 yılında nikah masasına oturan Suat Suna-Burcu Balkanlı çiftinin, altı yaşında Ali adında bir oğlu ve Neva adında da bir kızı var.

Melike Öcalan aslen nereli?

Melike Öcalan (d. 19 Kasım 1979, İstanbul), Türk sunucu ve dizi oyuncusudur. 19 Kasım 1979 tarihinde İstanbul’da doğdu. Yurdaer Doğulu Sanat Merkezi’nde 3 yaşında başladığı bale eğitimine devam ettiği sırada gelen teklifler üzerine ilk reklamı olan Evin yağı reklamını çekti.

Melike Öcalan hangi dizilerde oynadı?

Kahve Bahane
Bir Zamanlar Osmanlı2012
Melike Öcalan/TV şovları

Suat Sunanin esi kim?

Burcu Balkanlıe. 2012
Melike Öcalane. 2003–2008
Suat Suna/Eşi

Suat Suna kimin oğlu?

Mehmet Sait Suna
Tomris Suna
Suat Suna/Ebeveynleri

Suat Suna ve Melike Öcalan neden ayrıldı?

Bizimki aşk üzerine kurulu bir ilişkiydi. Aşk bitince ilişkimiz bitti. İkimiz de saygıya önem veririz. Saygı bitmesin birbirimizi yıpratmayalım diye evliliği bitirmeye karar verdik.”

Suat Suna şu an ne yapıyor?

Sanatçının söz ve müziği kendisine ait 150’yi aşkın eseri vardır ve müzik çalışmalarına, günümüzde de ara vermeksizin devam etmektedir. Suat Suna evli ve iki çocuk babasıdır.

Melike Öcalan babası kimdir?

Muammer ÖcalanMelike Öcalan / Babası

Suat Suna eşinden neden ayrıldı?

Bizimki aşk üzerine kurulu bir ilişkiydi. Aşk bitince ilişkimiz bitti. İkimiz de saygıya önem veririz. Saygı bitmesin birbirimizi yıpratmayalım diye evliliği bitirmeye karar verdik.”

Melike Öcalan kimin kızı?

Muammer ÖcalanMelike Öcalan / Ebeveynleri

Suat Suna kaç kere evlendi?

İKİ KEZ EVLENDİ Öte yandan ‘O Lelli’ şarkısıyla şöhreti yakalayan Suat Suna, 1997-2008 yılları arasında sunucu Melike Öcalan ile ilk evliliğini gerçekleştirmişti.

Suat Suna babası kim?

Mehmet Sait SunaSuat Suna / Babası

Suat Suna annesi kimdir?

Tomris SunaSuat Suna / Annesi
Suat Suna, 26 Mayıs 1975 İstanbul doğumludur. Babası keman üstadı Mehmet Sait Suna, annesi avukat Tomris Suna ve kardeşi de klarnet sanatçısı Selçuk Suna’dır. Sanatçı 4 yaşında keman öğrenmeye başlar.

Melike Öcalan Kürt mü?

Melike Öcalan kimdir? Melike Öcalan, 19 Kasım 1979 tarihinde Arnavut bir anne ve Boşnak bir babanın iki çocuğundan biri olarak İstanbul’da doğmuştur.